icon

Ako dokázať neveru manžela?

Dnes o 11:19

Manzel letel na pardnovu dovolenku s milenkou, potrebujem mu to dokazat. Tvrdil ze je to pracovna cesta a ze s nim nikto nebol. Som si 100% ista ze tam boli spolu. Ako to zistim na isto ked vsade je gdpr? Nechcem ziadne rady len realny dokaz ze ta osoba bola s nim na palube. Kto mi prosim pomoze???

Strana
z2
anonym_6514a4
Dnes o 11:21

nezistis to

anonym_c62899
Dnes o 11:27

@anonym_autor žiadno. Nie sme vo filme. Ak ste si istá, čo evidentne ste, dôkaz vám je aj tak na nič.

anonym_d22fad
Dnes o 11:29

Súkromný detektívy majú väčšinu zákaziek dokázanie nevery. Ale neriešia takéto veci v minulosti. Skôr keď sa aktuálne deje.

anonym_4ef99c
Dnes o 11:29

Na co ti to je? Ked vies, ze ta podvadza, zbal mu kufre... pred sudom pri rozvode sa nejaka "vina" v podobe ukrizovania nevernika nekona... podeli sa majetok, dohodnete sa o detoch a pojdete kazdy svojou cestou.

monro
Dnes o 11:30

Zaplať si súkromného detektíva 🙂

darmasiswa
Dnes o 11:32

nezhadzuj sa, naco ti to bude? ak vztah nefunguje, zbal kufre a kazdy nech si ide sam svojou cestou, inac je to strata casu

brendaa
Dnes o 11:33

@anonym_autor akú hodnotu bude mať dôkazový materiál?

muchotrafka298
Dnes o 11:34

Ty to nezistis nijako. Jedine, ze by si ho videla a odfotila. Lebo v realite to nefunguje ako v americkych filmoch, ze ti povedia aki kde boli pasazieri, kde vystupili a kde sa napriklad ubytovali. Mozes si jedine najat a zaplatit sukromneho detektiva, nemas ale ziadnu zaruku, ze dostanes materialy ake chces.
Ja som dostavala anonymne fotografie a info od ludi na mojho ex. Podla neho to boli fotomontaze a bola som hystericka, ze to nie je pravda. Samozrejme ze bola, len mi zabudol akosi povedat, ze ma inu frajerku, resp. frajerky.

anonym_8a70a0
Dnes o 11:37

Popozerať oblečenie a hľadať vlasy, makeup na tom oblečení čo mal so sebou, možno prezervatív niekde schovaný..
Prípadne z hotela papiere, skúsiť tam zavolať. Drž sa

anonym_69d3a7
Dnes o 11:40

@anonym_autor možno pozrieť výpisy z účtu? Čo platil, kde platil a začo platil? Fotky v mobile?

anonym_8a70a0
Dnes o 11:42

A ešte keď máš tušenie s kým bol, prezrieť jej siete, či niečo nepostovala náhodou z tej destinácie..

anonym_62687b
Dnes o 11:43

Skus sa pytat niekoho v jeho praci, ci mal dovolenku alebo to bola sluzobka.. moze to byt aj kolegyna ta milenka.. drž sa žena.. si silnejsia než si myslis.. a ak ta ozaj podviedol, zbav sa ho cim skor

darmasiswa
Dnes o 11:45
@anonym_8a70a0

Popozerať oblečenie a hľadať vlasy, makeup na tom oblečení čo mal so sebou, možno prezervatív niekde schovaný..
Prípadne z hotela papiere, skúsiť tam zavolať. Drž sa

@anonym_8a70a0 a co potom dalej? naco jej to bude? ziska dokazy a co?!? zbytocne straca cas, nergiu, peniaze a hlavne vlastnu sebauctu

anonym_ab387c
Dnes o 11:47

Mala si ho prekvapit na hoteli, na prilete, ... Hotel, letecka spolocnost nesmu poskytovat informacie,...

anonym_2cc7e4
Dnes o 11:52

jedine sa dostat do mobilu, mailu ked sa vrati, popripade zavolat do hotela a vymysliet nejaky pribeh kde nenapadne vytiahnes info

anonym_8a70a0
Dnes o 11:53
@darmasiswa

@anonym_8a70a0 a co potom dalej? naco jej to bude? ziska dokazy a co?!? zbytocne straca cas, nergiu, peniaze a hlavne vlastnu sebauctu

@darmasiswa tak keď z nej robí blbca tak na to, aby mu ukázala, že blbec je on.

anonym_1bf055
Dnes o 11:53

@anonym_autor ak vieš kde bol na dovolenke, sila internetu je veľká. Popros, nech sa ti niekto z dovolenkujúcich ozve, možno bude mať náhodne fotky, kde budú spolu na pláži, či jedálni, alebo bazéne, bare, diskotéke....

anonym_d66165
Dnes o 11:55
@darmasiswa

@darmasiswa čo potom ďalej? Ja tú ženu úplne chápem. Možno má doma manipulátora a ona chce úplný dôkaz pre seba, pre rodinu, pre priateľov. Potom ju všetci podporia, doteraz sú to možno len jej domnienky a nik jej neverí ak sa niekomu zdôverila. Za deti by som sa bila a snažila sa dokázať pravdu. Sebaúctu práveže nestráca, ale snaží sa ju získať.
Autorka drž sa ❤️

anonym_ee15a3
Dnes o 11:56

@anonym_autor chod za nim na kontrolu 😂

anonym_e9baeb
Dnes o 11:58

@anonym_autor choď na letisko, keď prileti

anonym_e9baeb
Dnes o 12:00

@anonym_autor jaj on sa už vrátil?Tak to si premeškala ja by som si na to letisko spravila vylet

arek00
Dnes o 12:20

@anonym_autor kto platil tu služobnú cestu???

arek00
Dnes o 12:23

@anonym_autor nech ti ukáže platbu za hotel, v ktorom bol. Či je tam napísané, ze poplatok za dve osoby, ďalej preklenúť účty z kreditky...zavolať do hotela kde bol a zisti, kto bol na izbe...stačí len ze boli tam dve osoby. Na recepcii by to mohli povedať. Ďalej...skontroluj mu mobil...fotky, správy. Neveru je ľahké dokázať. Daj ho sledovať...veď to je uplne normálne ak máš podozrenie.

anonym_8a70a0
Dnes o 12:33

Áno, recepčnej by som sa predstavila ako ekonómka firmy, ktorá to hradila, že to ubytovanie treba rozpísať na počet ubytovaných osob, nech to pošlú do mailu..bude mať dokaz

autor
Dnes o 12:43

Neviem nazov hotela

anonym_64793f
Dnes o 12:47
@anonym_autor

Neviem nazov hotela

@anonym_autor tak ma letisko

anonym_ca7411
Dnes o 12:49

Vieš jej meno aspoň? Ak áno, zavolaj do aeroliniek, s nejakým problémom, že si zabudla niečo na palube. Aj keď je to bullshit, hlavne nech si ťa vyhľadajú ako pasažiera.

anonym_8a70a0
Dnes o 13:22
@anonym_autor

Neviem nazov hotela

@anonym_autor veď sa ho opýtaj, kde bol ubytovaný, tají to? Pokiaľ áno, tak to už je dokaz že tam nebol sám

muchotrafka298
Dnes o 13:23

Treba si uvedomit jedno,ze v dnesnej dobe smernic najroznejsich a GDPR nikto nebude o nikom poskytovat ziadne udaje, ani hotel, ani letecka spolocnost alebo ina prepravna firma. A vobec neviem, ze na co je toto cele dobre. Proste podvadza Ta, je tam nevera, s tym treba pracovat primarne. Chcete byt spolu, nechcete a co bude dalej. A nie sa ponizovat tym, ze volat alebo pisat emaily pod roznymi zamienkami kade tade.

anonym_8a70a0
Dnes o 13:31
@muchotrafka298

Treba si uvedomit jedno,ze v dnesnej dobe smernic najroznejsich a GDPR nikto nebude o nikom poskytovat ziadne udaje, ani hotel, ani letecka spolocnost alebo ina prepravna firma. A vobec neviem, ze na co je toto cele dobre. Proste podvadza Ta, je tam nevera, s tym treba pracovat primarne. Chcete byt spolu, nechcete a co bude dalej. A nie sa ponizovat tym, ze volat alebo pisat emaily pod roznymi zamienkami kade tade.

@muchotrafka298 pre mňa nie je ponižovanie pátrať po pravde, keď ten komu periem spodky a zdielam domácnosť nie je transparentný, to on partnerku klame, zavádza a ponižuje..
Ja by som mu práve to klamstvo chcela hodiť do tváre a nenechala by som robiť zo seba somára čo seno žerie..

Strana
z2