Dokedy tolerovať správanie ex?
Mam taky problem s ex. Odkedy zistila ze rozvod je realita tak zacala mi robit zo zivota peklo. Ohovorila ma v celom okoli, v skole, u lekarov, u rodiny, urobila zo mna nasilnika, otca co sa nestara a ublizuje detom, zlodeja atd....nastastie som mal par dokazov a tak si na sude uz nepomohla a radsej sa dohodla na striedavke len som musel suhlasit s jej financnymi poziadavkami....
Riesil som uz jedno trestne oznamenie na mna, dopadlo to pre mna dobre. Teraz moja ex podala zas na mna druhe, a skor to vyzera tak ze jej hrozi stihanie za schvalnosti. Je mozne ale ze to preto stiahla, lebo zaroven podavala aj predbezne opatrenie na sud ktore uz stiahla. Mal som nastastie par dokazov ktore jasne potvrdzovali ze vo vela veciach klame.
Je v nej strasne vela nenavisti a co je najhorsie ze zatahuje do toho este aj deti, przni ma pred nimi. Uz teraz som chcel podat trestne oznamenie za schvalnosti a ohovaranie, aby sa raz a navzdy vsetko vysetrilo niekym nezavislym...ale zase som vymäkol...
myslim ze mam dost dokazov aby som ocistil svoje meno, ale mam to robit? dokedy jej mam to spravanie tolerovat? povedal som si ze este raz to necham tak...a na buduce uz to budem riesit trestnym oznamenim. A potom si zase hovorim ze kto do teba kamenom ty donho chlebom. Mozno ked sa vyriesi BSM tak to vsetko skonci,emocie opadnu...ale bude ma asi donekonecna ohovarat pred detmi aj cudzimi a vinit z veci ktore sa vobec tak nestali ako ich prezentuje. Neviem ci to zase len vsetko prekusnut, a deti ked budu dospele si spravia vlastny nazor...
@keram3053 možno neviem čím si prešiel ale stále môžeš ostať človekom , ktorý sa nedá vtiahnuť do tohto šialeného kolotoču , pretože raz ked don vstúpiš , ťažko sa z toho vystupuje... vieš ja som 9 rokov po rozvode a dnes by som mnoho vecí urobila inak a jednou z nich je že by som už určité veci neriešila, nedala sa vtiahnuť do priblblého vypisovania cez sms, cez emaily, vykrikovačiek ...k čomu to ako bolo dobré ...no k ničomu .
A ako napísala
@timea7 deťom si matku vybral ty, nikto ti pri súloži s pištolou u hlavy nestál , teraz sa treba čo najlepešie s týmto zlým rozhodnutím vysporiadať. A to ide aj dôstojne , však netreba kopírovať manželku.
Jeho hecovala rodina , mňa hecovala rodina ..a môj exmanžel to absolútne neustál a v konečnom dôsledku v niektorých veciach ani ja .

@katrin21 nie vzdy na sude vyjde pravda najavo. Ja mam napriklad opacnu skusenost. Ale s ostatnym,co si napisala plne suhlasim.