icon

Doma som našla cudziu náušnicu

30. jún 2023

Našla som doma včera pri mužovej posteli cudziu náušnicu. samozrejme že hlavou mi blúdi len myšlienka na mužovu neveru.

Povedala som mu, že som našla náušnicu, za tváril sa štýlom "a čo ja s tým mám" - že to musela nechať nejaká návšteva. Z jeho slov a giest mam dojem, že hovorí v tomto pravdu. Nedám zaňho ruku do ohňa co sa týka nevery, ale on by skôr išiel k nej ako vodil niekoho domov, proste by bud šiel na privát, alebo k nej, je to typ, čo si stráži súkromie, nemyslím, že by si niekoho zavolal k nam, ak by teda chcel podviesť.
Návštevy k nám chodia všelijaké, aj dievčatá, ženy, známe z rodiny, ale takýto typ si nepamätám u nikoho, hlavne nikto sa mi neohlasil, že stratil náušnicu či som nenašla. A je to skôr dievčenský typ, bižutéria, nezdá sa mi, že dospelá žena by také niečo nosila.

Neviem, čo mám robiť. Ani neviem, načo sem píšem.co by ste robili?
Idem asi obvolať každého, kto tu bol, či mu nechýba náušníca, ine mi nenapadá.

autor
30. jún 2023

@zuzinka888 viem, že by sa nepriznal, ale bola som zvedavá na jeho reakciu a gestá. A na povedalo mi to dosť. Naozaj podľa reakcie by som Povedala, že v tomto je nevinne, podľa toho, ako to povedal. Ale nikto sa k tej náušníci zatiaľ nehlási. Takže pochybnosť tam je stale

macekovam
30. jún 2023

A syn nemá frajerku?

zuzinka888
30. jún 2023

Tak ak to bola bižu za 2€ tiez by som narobila patranie. Drzim palce, snad je v tom nevinne.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
autor
30. jún 2023

@karinka223 pozri, bola som zvedavá, čo by si o tom mysleli iné ženy.

Raz tu bola téma, že žena nasla krabičku kondómov v aute. Už dlhšie ich nepoužívali. A dostala v komentároch tip, pozrieť sa na dátum exspirácie. Podľa toho prišla na to, že ju priateľ podvádza.

Niekedy od iných ľudí príde myšlienka, nápad, otázka na zamyslenie.ja som sa chcela vypísať, aj keď radu som nečakala svetoborne, čo už len sa tu dá poradiť? Iba pozornejšie sledovať muža. Ale jeden nikdy nevie.

Ja som to možno zobrala vztahovacne, že si vodim návštevy k posteli, lebo som si neuvedomila, že nemám v príspevku zmienku o deťoch. To je cele.

Áno, sú aj horšie problémy, ale toto nie je súťaž o tom, kto ma väčší problém a vôbec, diskutuje sa tu o všeličom. Kľudne prispeje aj nabudúce. Len sa mi zdali, že si nejaká útočná voči mne. Tak prepáč. Pekný den

autor
30. jún 2023

@macekovam nemá ešte.

ivanakal
30. jún 2023

keby som sa na to pozrela z inej stranky a pouzila racionalne uvazovanie, tak ta nausnica mohla spadnut navsteve hocikde v byte a mohli ste ju aj odkoput, odsuchnut do izby alebo syn ma kamosku a jej nausnica sa zachytila na jeho obleceni. alebo spadla navsteve na deku, ine oblecenie a nedopatrenim sa dostala do izby, mam aj to vymysliet ako? ... nevytvaraj konspiracie hned.

taminka1986
30. jún 2023

Neviem ci teoria ze biziteriu nosia dievcata je spravna,ja mam skoro 40 a nosim bizu kazdy den inu lebo mi pride blbe mat 50nausnic stribornych a zlatych a neviem akych v x prevedeniach a farbach a tiez nie som ochotna do toho tolko investovat. Takze je mam bizu,vela a rada. Nevolala by som nikomu,kto tam bol by sa ozval, ale teda vazne by som sa zamyslela aj nad milenkou lebo predsa,do spalne ti bezna navsteva asi nechodi. Teda u nas urcite nie a ja ked som na navsteve,spalen tiez trebars len nakuknem od dveri ak je po prerabke alebo cosi,ale nezdrzujem sa tam.

basullinka
30. jún 2023

1. Nemohli sa deti hrať v izbe a je to náušnica dieťaťa niektorých známych???
2. Mohla spadnúť hocikde a len ste ju odkopli nejako. Aj keď to je málo pravdepodobne
3. Ak sú to náušnice za 3 euri, tak ja osobne by som pri takejto strate naozaj nekontaktovala nikoho (ako majiteľka) a pravdepodobne aj zabudla, že som ju mala. Hlavne, ak tam bola už dlhšie zakopnutá.

Každopádne, ako to bolo naozaj sú len naše domnienky, názory ovplyvnené skúsenosťami zo života a pod. a nemusia byť pravdivé. Ver svojej intuícii, ale ja osobne by som mala oči otvorené a možno si viac všimala a vnímala manžela a určité jeho reakcie...

autor
30. jún 2023

@basullinka ďakujem veľmi pekne.
@taminka1986 nemám nič proti bižutérii, sama ju nosím, len tato konkretne mi prišla ako taký typ skôr pre dievča. Ale každý máme iný vkus, pokojne to mohla mať aj žena

tamitamitami
30. jún 2023

Pozri či na náušnici neni značenie či sa jedná o striebro/zlato ..... Ak to je bižutéria nedivím sa že ju nikto nehľadá - ak striebro/zlato tak by mi to bolo divné.
Obvolaj návštevy/napíš im ktoré u vás boli (pošli foto náušnice) a hneď budeš mať jasno či patrila niakej návšteve alebo nie.

tamvtme
30. jún 2023

nepises, ako stary je syn,,,,jeho si sa nepytala? nemohol ju najst niekde vonku a priniest domov a zapatrosit?

diaszoky
30. jún 2023

Psola mna malo pravdepodobne aby sa nausnic odkopla len tak ku splani alebo zavliekla odevom ved to by si uz vsimol niekto. Nausnica zas nieje zrnko piesku

autor
30. jún 2023

Dievčatá našla sa majiteľka.
Tej osobe mi včera ani nenapadlo písať, nikdy u nás nebola. Ale dala mi nejaké veci a medzi ne musela nausnica spadnúť, ja som náušnícu zas doma vytrusila nepozorovane z tašky.
Záhada vyriešená.

No a aspoň bude mať koník jednu tému ukončenú, pri väčšine tém ja teda neviem, ako autor problém vyriešil..

Ďakujem za všetky komentare

juliacenc
30. jún 2023

Odfot a daj na fb, ze kto stratil nausnicu, ale nepis ze si ju nasla v spalni. Uvidis ci sa niekto ozve.

unicornlady
30. jún 2023

Tak teda super. Problém vyriešený, manželstvo zachránené 🙂

diaszoky
30. jún 2023

Aj ked to znie dost komplikovane az nerealne problem (zda sa ) vyrieseny

tanyag
30. jún 2023

Ja som si tiež myslela, že môj muž by si k nám domov nikoho nedoniesol. A čuduj sa svetu, nosil si ju tam rok a aj do našej spoločnej postele 🤢🤢🤢 Milenke natáral, ako býva s bratrancom a jeho ženou - keď sa pýtala na ženské veci v byte. Ja napr. nie som typ, že dávam fotky do rámčekov atď. čiže mu išla karta...to len na margo toho, že si si istá, že by k vám domov nikoho nedoniesol 😁

natasha1988
30. jún 2023

Vieš čo ja som raz našla tmavy dlhy vlas na sedačke, ja som blondyna. Prekvapilo ma to ale hovorim si nebudem paranoidna ale pre istotu si to nejak preverim a čuduj sa svete len sa mi potvrdilo ze ma podvadza. Tak bol koniec.

diaszoky
30. jún 2023

A ked si tie veci prezerala nevsimla si si tam nausnicu? Ved to nieje az taka vec malinka ktoru by som nevidela

lienka.7
30. jún 2023

@autorka keby to bolo v obývačke alebo kuchyni, bola by som nachylna veriť mužovej rozprávke.
Ale nájsť ju pri posteli? A chlap sa tvári akoze nic? To akože fakt mu toto zožerieš? Myslím, ze aj sama vieš koľko bije... ci?

diaszoky
30. jún 2023

@lienka.7 hej ze a este ktomu za postelou v dakej spare to by musela veci ukladat presne okolo toho miesta a este medzi vecami by si to nevsimla
No dost komplikovane

lienka.7
30. jún 2023

@diaszoky bud vymyslená téma alebo autorka kandiduje na cenu naivka roka 👌🤦‍♀️🤣

tanyag
30. jún 2023

@lienka.7
@diaszoky

Ženy, ale ona vraj našla majiteľku a téma je ukončená 😁

lienka.7
30. jún 2023

@tanyag ano, autorka napisala nejakú vymyslenu hovadinu👌
Asi zháňa podklady na detektívku. Nič vhodné neprichádzalo, tak to ukoncila

kvetinka75
30. jún 2023

to fakt niekto uveril tej rozprávke o nájdenej majiteľke náušnice?

tanyag
30. jún 2023

@lienka.7 viem viem, smejem sa na tom 😁

autor
30. jún 2023

@tanyag no on hlavne vie ze suseda by ho mohla bonznut 🙂ale tak potme to samozrejme vylúčené nie je.. No radšej na to nebudem teraz mysliet.
@natasha1988 nuž vidíš, čo dokáže jeden vlas.. Pre niekoho smola, pre niekoho šťastie.
@diaszoky to bolo nejaké oblečenie, hračky pre deti, už nepamätám ktoré presne, ale ta nausnica mohla byť pokojne v auticku alebo tak...
@lienka.7 nechcem písať prečo, ale v prípade nevery si viem predstaviť privát, rychlovky voľakde na chate, kde je príležitosť, ale aby k nám niekoho priviezol alebo volal, to nie.

No ved si myslíte, že je to vymyslené, mne je to už teraz jedno. Už mám hlavu ľahšiu a pochybnosti sú prec.

Hej, je to neuveriteľné, ale mladší spal a ja som si skúšala veci od kamarátky, v spálni na posteli som mala tašku, tam je aj zrkadlo. No neviem ako presne sa ta nausnica dostala na zem, asi som ju za kopla, čo ja viem, nezáleží mi teraz na tom. Možno aj ostala pri hračkách, neskôr vypadla.

Pekný den

domkakvet
30. jún 2023

Este ju mohli najst aj deti niekde von a doniest dnu, ale nezda sa mi to, zapni kontrolku.

kvetinka75
30. jún 2023

Len aby.nebola susedina. Potom bonzovat nebude