Domáce násilie. Čo môžem očakávať ďalej?
Ahojte
Včera sme sa z mužom pochytili a udrel ma..udrel ma zo zadu po chrbte (dosť silno)neraz už po mne niečo hádzal ,rozbíjal ..je nervák a nevie sa ovládať
Sme spolu xxx rokov ,ale toto by som od neho nečakala .
Vždy takto reaguje keď si dovolím povedať že som unavená zo všetkého, všetkého mám dosť.
Som na materskej,máme malé dieťa.S dieťaťom pomáha minimum.
Také že bežná starostlivosť o dieťa nehrozí,jedine sa pohrá trochu ,občas ponosi..Ale vlastne jediná zábavka z jeho strany je pustenie tv ,inak sa hrať nebude .. učiť niečo atď.Ja nemám kamarátov,rodinu .. nikoho..Celé dni sme doma ,len prechádzka..obchod.Ospravedlnil sa ráno ale ja som tá zlá..ako vždy.On je svätý, dokonalý.... vždy za všetko môžem ja ..Veľa krát si nemôžem povedať názor lebo mám byť ticho alebo tak ...som smutná a toto mu veru neodpustím
No zamýšľam sa ,čo mám od neho čakať?že teraz pri každej hádke má bude otĺkat?budem len držať hubu aby bolo dobré lebo dostanem?toto som od neho ozaj nečakala.
@anonym_autor takto dedo bil moju babku, do doby, kým mu nevrátila naspäť (panvicou, ktorú akurát držala) 🙂. Nevravím, že je to cesta ale pokiaľ násilník a manipulátor vidí, že si slabšia (stačí psychicky), tak si k tebe dovolí veľa.
Odísť. Skončiť túto frašku. Je to hovädo a ma na tisíce km ďaleko od chlapa.
Aspon si to nahraj na mobil alebo chod k doktorovi a sprav si potvrdenie. Caka ta sud o dieta a mozno ti bude robit problemy a tento papier rozhodne.
@anonym_autor takto dedo bil moju babku, do doby, kým mu nevrátila naspäť (panvicou, ktorú akurát držala) 🙂. Nevravím, že je to cesta ale pokiaľ násilník a manipulátor vidí, že si slabšia (stačí psychicky), tak si k tebe dovolí veľa.
@anonym_cbb4d0 moja lektorka tiez jedneho zo svojich muzov vzala panvicou, vysotila mu komplet sanku, potom volala lekara, co bol jej znamy 😂😂😂 Ja odporucam aj valcek, ja mam krasny mramorovy( darcek od pohrebakov na vystave) 😀 Chlapci vedeli, ze ako sa rychlo dostat ku klientele 😀 Muz inak poslucha. Z tohto mi vychadza bud nech sa pani ihned rozvedie a riesi cez pravnika, alebo kuchynske nacinie a dalej sa uvidi, ci cez pravnika ( na pohrebakov mam stale kontakt)
ne-ve-rím, ne-ve-rím a ešte raz ne-ve-rím. ďalsia vymyslena v uvodzovkach hovadina. a nezabudnite sa čudovať polovica koňa, že prečo su ženy na koníku také zle 🙂 🙂 🙂
@anonym_autor lepsie to nebude. Je len otazka, kolko si este ochotna a schopna znasat kym spravis ten jediny spravny krok. Spravny nielen pre teba, ale hlavne pre dieta, ktore mas povinnost chranit, pretoze ak bude v tomto nasilnickom prostredi vyrastat co myslis ake bude mat detstvo?
A samozrejme, pred dietatom bol UPLNE iny😏
@anonym_cbb4d0 moja lektorka tiez jedneho zo svojich muzov vzala panvicou, vysotila mu komplet sanku, potom volala lekara, co bol jej znamy 😂😂😂 Ja odporucam aj valcek, ja mam krasny mramorovy( darcek od pohrebakov na vystave) 😀 Chlapci vedeli, ze ako sa rychlo dostat ku klientele 😀 Muz inak poslucha. Z tohto mi vychadza bud nech sa pani ihned rozvedie a riesi cez pravnika, alebo kuchynske nacinie a dalej sa uvidi, ci cez pravnika ( na pohrebakov mam stale kontakt)
@kiki68 čo si budeme klamať, aké požičaj, také vráť 😂. Každý jeden, čo zdvihne ruku na ženu si to zaslúži. Vidíš, tvoj muž vie, že máš mramorový valček, tak si nedovolí, lebo isto by mu bolo trápne umrieť pod valčekom na cesto 😂😂😂.
Hlavne mu to nevracaj, ako ti tu radia. Aby si totiž po tom neskončila v nemocnici, keď je taký nervak.
No čo môžeš čakať.. nič dobré. Bude sa to stupňovať. Možno bude mlátiť aj vaše dieťa. Možno len teba, ale pred dieťaťom.
Je nervak, výbuchuje, hádže po tebe veci - ak bude vaše dieťa vyrastať v takom prostredí , silné ho to negatívne poznačí na celý život ...
Prvá otázka znie - si ochotná odísť?
Ak nie, nečaká ťa pekný život. Ani tvoje dieťa..
Ak áno, musíš si to premyslieť.
Máš prácu, do ktorej sa po materskej vrátiš? Mas kam ísť? Bývate v nehnuteľnosti, ktorú spoluvlastnís?
Urob si plán, systemacky hľadaj možnosť pomoci. Ale tak, aby o tom násilník nevedel.
Dnes - zajtra odísť sa ti nepodarí, ale nech je to tvoj dlhodobý plán...
A ak nie kvôli sebe, tak kvôli dieťaťu.
Ja už iba čakám na radu, ze íst za kňazom, či manželskej poradne a poprípade ho neprovokovať. Nejaká anonymná Trúbka to vypniť musí.
Ak máš možnosť, zváž odchod. Zrejme to bude len horšie. A hlavne bude to uz vnímať aj dieťa.
A samozrejme, pred dietatom bol UPLNE iny😏
@anonym_969b12 bol su spolu xxx rokov… ale tak nic lepsie sa nenaslo a nadej, ze sa zmeni po dietati ostala. Zmenil sa zacal byt este horsi.
@anonym_autor nic, blbca vrat naspat do obehu … aj ked lepsie by bolo v sebaobrane ho zniest zo sveta, pretoze on si najde dalsiu obet … niektore zeny maju radar na debilov. Ty si len zariad zverenie a podla toho, koho je byvanie - kazdy svojou cestou. Co sa tyka domacej situacie … bude len horsie. Je ns tebe ako sa rozhodnes
Ťažká situácia hlavne keď nemáš nikoho ale dobre to nieje aby sa nato dieťa pozeralo
Keď to urobil raz, tak to môže urobiť znova. Najhoršie je, že už vieš, že je toho schopný a celý zvyšok života budeš žiť s očakávaním kedy sa to stane znova. Takýto stres je veľmi nezdravý a ovplyvní aj tvoje fyzické zdravie a tiež život dieťaťa.
Keby to bol prvý prejav agresivity, tak by sa to dalo považovať za ojedinelý prípad bez potenciálu na opakovanie. Ale podľa popisu je toto len ďalší stupeň agresivity a pravdepodobne nie posledný.
Nemusíš čakať na krv alebo fyzický útok na dieťa. Vyrieš to teraz. Ak si dosť silná, tak mu môžeš nastaviť hranice a dodržiavať ich. Ale keďže Ťa už sociálne izoloval a psychicky (a už aj fyzicky) Ťa týra a obmedzuje, tak Tebe a dieťaťu bude lepšie bez neho.
Chlap co bije ženu je úbohý cur.k
No chlap co napadne zenu ZO ZADU je ubohy semracky psycho cur.k
Neviem co rozmýšľaš
Máš dieťa! rieš odchod čím skôr! A hlavne kvôli dieťaťu ked na seba kašleš
Radšej hocikde na ubytovni ako s takým
@kiki68 čo si budeme klamať, aké požičaj, také vráť 😂. Každý jeden, čo zdvihne ruku na ženu si to zaslúži. Vidíš, tvoj muž vie, že máš mramorový valček, tak si nedovolí, lebo isto by mu bolo trápne umrieť pod valčekom na cesto 😂😂😂.
@anonym_cbb4d0 a mne zas trapne volat pohrebakom 😂😂😂 Ne, to nasilie je uz taka hranica, ze keby niekomu svihnem panvicou, tak je to na rozvod, alebo kriminal…
@anonym_cbb4d0 a mne zas trapne volat pohrebakom 😂😂😂 Ne, to nasilie je uz taka hranica, ze keby niekomu svihnem panvicou, tak je to na rozvod, alebo kriminal…
@kiki68 možno by ti už dali aj zľavu alebo založili vernostnú kartu 🤣.. ono je to takto ako sranda ale v realite by som fakt bola vdova alebo rozvedená. Ešteže u nás doma som väčší nervák ja. Ale zatiaľ som nič po mužovi nehodila okrem utierky, bolo by mi ľúto, keby sa mi niečo rozbilo 😂
Dalšia čo nemá nikoho🙏 čím to je že v takýchto prípadoch je celá rodina po smrti? 🙄A autorka vyrastala na pustom ostrove asi.
Z čoho si unavená z čoho máš dost?máš jedno dieťa si celé dni doma co nezvládas ja toto nepochopím ved dnes mas pracku susicku,rob.vysavac,umývačku riadu,navaris ideš von celá robota keď pôjdeš do prace co budeš potom robiť keď teraz to nezvláda?ja som si MD užívala až potom nastal chaos keď som šla do prace
Dalšia čo nemá nikoho🙏 čím to je že v takýchto prípadoch je celá rodina po smrti? 🙄A autorka vyrastala na pustom ostrove asi.
@1sally12 nie kazdy ma rodinu na ktoru sa moze obratit...aj ked ziju su nepouzitelni
Keď to urobil raz, tak to môže urobiť znova. Najhoršie je, že už vieš, že je toho schopný a celý zvyšok života budeš žiť s očakávaním kedy sa to stane znova. Takýto stres je veľmi nezdravý a ovplyvní aj tvoje fyzické zdravie a tiež život dieťaťa.
Keby to bol prvý prejav agresivity, tak by sa to dalo považovať za ojedinelý prípad bez potenciálu na opakovanie. Ale podľa popisu je toto len ďalší stupeň agresivity a pravdepodobne nie posledný.
Nemusíš čakať na krv alebo fyzický útok na dieťa. Vyrieš to teraz. Ak si dosť silná, tak mu môžeš nastaviť hranice a dodržiavať ich. Ale keďže Ťa už sociálne izoloval a psychicky (a už aj fyzicky) Ťa týra a obmedzuje, tak Tebe a dieťaťu bude lepšie bez neho.
@tanyan Podľa mňa si veľmi dobrý človek, určite 1000krát lepší ako ja. Ale prepáč, ani jednorazovo sa to pochopiť nedá. Môj oco hovorí, že si má udrieť do steny a zlomiť vlastnú ruku, keď naňho pride agresivita. Takí boli aj moji dedkovia, môj partner a ešte aj v boxe sú pravidlá a bije sa rovnaké pohlavie a váha.
Nepíš prosím Ťa niečo také bitým ženám, radšej to preskoč. Často práve takáto veta v nich vzbudí dojem, že na vine sú ony a ze takáto reakcia "chlapa" udrieť slabšieho je oprávnená. Neber to ako útok, iba ako prosbu.
Z čoho si unavená z čoho máš dost?máš jedno dieťa si celé dni doma co nezvládas ja toto nepochopím ved dnes mas pracku susicku,rob.vysavac,umývačku riadu,navaris ideš von celá robota keď pôjdeš do prace co budeš potom robiť keď teraz to nezvláda?ja som si MD užívala až potom nastal chaos keď som šla do prace
@anonym_f1c235 Tak ty si superžena. Uľavila si si, kopla do ženy na zemi, ide sa ďalej...
@anonym_f1c235 Tak ty si superžena. Uľavila si si, kopla do ženy na zemi, ide sa ďalej...
@enmery ďakujem
Presne, takéto,,super,,...,, dokonalé,, ženy 🤮
@anonym_autor Autorka, toto myslis vazne?!?! Tak on ta roky otlka a ty si stale s nim? Prepac za tuto otazku, ale tebe pri nom odisiel zdravy rozum, vsak? Takkyto vzor chces pre dieta? Uz ked to nechces spravit v svojom zaujme, tak odid od neho aspon v zaujme dietata. Kludne aj do azylaku, ked nemas nikoho kam by si sla. Podla toho co pises, to otlkanie pridava na intenzite, coho sa chces dozit, ze ta raz tak udrie,ze ta zmrzaci? Tvoje dieta ta potrebuje zdravu ako fyzicky, tak aj psychicky. Jednoznacne chod od neho!
@anonym_f1c235 Tebe este nikto cez drzku nedal, ze? Povedz muzovi nech Ti da preventivne a o tyzden zase. Nech vies z coho je pani unavena. Ved ona zije v strachu a strese. Kto nezazil, tak nepochopi co to je.
Ja už iba čakám na radu, ze íst za kňazom, či manželskej poradne a poprípade ho neprovokovať. Nejaká anonymná Trúbka to vypniť musí.
@enmery toto si zabila🙈😂🙈
@anonym_f1c235 Tebe este nikto cez drzku nedal, ze? Povedz muzovi nech Ti da preventivne a o tyzden zase. Nech vies z coho je pani unavena. Ved ona zije v strachu a strese. Kto nezazil, tak nepochopi co to je.
@kiki68 Bezažila som, napriek tomu chápem. Preto to napísala anonymne ako potkan, lebo sama vie, ako je mimo. Kopať do niekoho, kto už leží na zemi dokáže fakt len ľudský odpad...
@anonym_cbb4d0 tlieskam tvojej babke, aj keď to mohlo skončiť tragicky, že by ho to rozzúrilo do nepríčetnosti

Sama píšeš, že je nervák tak akože si to nečakala? Áno, bude ťa otĺkať kým sa necháš a neskôr aj dieťa.