Domáce práce počas sviatkov
Dievčatá, tie čo nie ste veriace a tieto sviatky nemajú pre vás žiadnu hlbšiu hodnotu ako to máte s domácimi prácami počas ich trvania keď žijete v paneláku? Vysávate, periete ak treba alebo počkáte kým skončia sviatky? Ja by som si rada teraz upratala keďže je manžel doma a môže zabaviť deti, ale hovorí, že to mám nechať na iný deň aby susedia nešomrali. Akurát mne tu kútik od nervov trhá keď vidím ten bordel všade ( sme po sťahovaní, včera manžel ešte nejaký nábytok skladal, všade je natrúsené z toho, kôš na prádlo plný... )
@eva8 Velky piatok nie je prikazany sviatok, takze aj veriaci mozu robit vsetko co uznaju za vhodne. Dokonca to nie je ani neprikazany sviatok
https://www.kbs.sk/obsah/sekcia/h/hladat/c/litu...
@moneequa no predstav si, že počuť aj pračku aj vysávač. My počujeme aj susedov pod nami - vlastne ich pračku. Ale cez deň to neriešim. V noci neperú.
@kvetinka75 nerusi ma moja pracka, ani ju nevnimam, ze pere, tak nechapem ako by mi nejak mohlo narusit den, ked peru susedia.
@moneequa niekomu to možno vadí, v panelákoch počuť ak susedia perú. Ja počujem aj moju pračku a počujem aj susedov zo spodu. Ale vadiť mi to nevadí. Mne je úplne jedno čo robia susedia cez deň, kedy upratujú, perú, vysávajú, či je sviatok alebo nie. Pre mňa je dôležitý nočný kľud

fungujem normálne. Sviatky-nesviatky. Dodržujem nočný kľud a kľud v nedeľu - nevrtame ani nič hlučné nerobíme. Inak ostatné zostáva ako vždy