icon

Dostala som facku od priateľa

8. jan 2023

Zdravím. Ako by ste reagovali na túto situáciu? S priateľom som dva mesiace a pri jednej debate som mu povedala, že ak by som sa niekedy začala veľmi sťažovať a byť pesimistická (mám niekedy také obdobia), tak nech ma prefacká. Myslela som to však obrazne a verila som, že to tak aj bolo pochopené.
Avšak nastala situácia, že som toho mala veľa, veľa povinnosti, pohádala som sa s mamou a začala sa mu sťažovať… No a on sa zrazu len natiahol a struhol mi takú facku, že mi odlomil kúsok zo zuba.
Pohádali sme sa a priateľ mi to vyčíta, že som mu to mala inak vysvetliť a nedal by mi facku, že on to inak pochopil. Ja som stále v šoku z tej facky a že to pochopil doslovne…

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
dilino
8. jan 2023

V tu chvíľu by som skončila románik ktorý trvá 2 mesiac. Gratuluj si že sa ukázal skôr aký je u mňa by šancu nemal .A ako bonus by mi zaplatil zubára. Toto nie je vhodný typ ani do manželstva ani ako priateľ. To kde si taký super zázrak našla. Katastrofa u mňa by bol bývali. Ale ako TY píšeš nechceš to s ním ani ukončiť. Prebudíš sa že budeš mať s nim zo 2 deti a bude vám robiť tebe a deťom zo života peklo tak sa zbadáš. Ešte si mlada nevyzretá 20 rokov je nič. Nič si ešte poriadne neprežila v živote myslím že tento tvoj objav je asi prvý. U mňa je to čudo čo asi nemá IQ ani hojdacieho koňa lebo neverím že by bol taký blbý že prefackaj má by nepochopil ako obrazne. To dlho si hľadala ten zázrak. To kde sa taký chlapi hľadajú. A žijete spolu pod jednou strechou. A ON urobil čo ked TI dal tu facku a zlomil TI zub. TY si sa zdvíhala zo zeme a ON čo. Plánuješ byť dalej s takým človekom.

som_realistka
8. jan 2023

No debil

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zdenkastanka
8. jan 2023

Ved si si ju vypytala, tak co sa cudujes?(ano, velmi silny sarkazmus) . Aký isiel, taku nasiel...

dianna3571
8. jan 2023

Haha záchvat smiechu som dostala 😅😅😅😅
Dievča ta to čo za chuja ty názívaš priateľom?
Nohy na plecia a utekaj 🙄

feeewa
8. jan 2023

Neverím, že existuje taký debil…Ešte, že si mu nepovedala “zabi ma”… 🙈

fotoarch
8. jan 2023

to je vôl - este ze si mu na zaciatku vasho vztahu nepovedala metaforicky, potom ma zabi !

ivonahnur
8. jan 2023

@zoro9836 prečo by mal byť spomalený? Chcela facku dostala facku.

mima172
8. jan 2023

Mňa len zaráža, že ho stále nazývaš "priateľom" 😉

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tosomja
8. jan 2023

@zoro9836 spomalený? Bol práveže rázne rýchly 🤣🤣

nykkushka
8. jan 2023

Ja by som si s nim ešte jedno, dve deti spravila. Veď vtedy sa oň zmení 🤦🏼‍♀️🤣

ivonahnur
8. jan 2023

@tosomja 😂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
januska12323
8. jan 2023

No vidíš, máš poučenie do budúcnosti. Nabudúce svojmu nastávajúcemu frajerovi povedz, že pri tvojom výleve ťa má bez slova zdvihnúť, hodiť na posteľ a priviesť ťa na iné myšlienky. 😉

marsmykkok
8. jan 2023

@zoro9836 tak ako ak by povedala, že má posledné dni "depku" a má chuť skočiť z mosta, tak sa pôjdú prejsť popri moste a on ju sotí do rieky, však ona chcela? Ak má IQ húpacieho koníka chlap a nechápe obrazné prirovnanie a ešte aj nulový pud sebazáchovy ak jej strelí silnú facku bez upozornenia, že jej zlomí zub, tak ruky preč od takého. Kebyže ju upozorní vopred, či ju má prefackať alebo dá slabú facku tak ešte sa možno dá pochopiť, ale s takýmto by som sa bála byť.

54tinka54
8. jan 2023

Neverím že toto je reálna téma 😀 veď to je absurdné.

joe33
8. jan 2023

@54tinka54 no aj keby. Môžeš vidieť reakcie niektorých ľudí. A čo ma dosť udivuje je že niektorý povedia že veď si to tak chcela.

ysseba
8. jan 2023

Este dobre ze si nepovedala aby ta uskrtil, dorazil alebo zabil 🤭 a co by som robila? Rozisla sa s nim, dala zaplatit zubara. To nie je normalne, ze zdvihol na teba ruku. Aj keby bol fakt tak debilny a myslel by si, ze si to myslela doslova.

ankare
8. jan 2023

Fackou Ti odlomil zo zuba? Nebolo to náhodou päsťou?

ivanka12311
8. jan 2023

🤣🤣🤣🤣🤣✌️

terezka1947
8. jan 2023

Ono netreba každého hlupáka ospravedlniť nejakou diagnózou.
Ono to je niekedy fakt iba hlúposť.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
ivanka12311
8. jan 2023

Tak najskôr si ju pýtaš potom sa sťažuje mi aj káva zabehla 😂🤭 koľko máte rokov?

taga
8. jan 2023

Prepac, vy ste sa museli strasne dlho hladat obaja 🤣🤣🤣

toskanka
8. jan 2023

Mne to smiešne nie je. Skôr sa mi natíska otázka, aké je IQ a EQ tohto muža 🤷. Pretože toto zobrať doslova nie je normálne.

amiaja
8. jan 2023

Len tak mimochodom, ako vyzera prefackanie obrazne? 🙈
Ziadat toto od priatela a on to urobi tak ze ti vylame zub.. vy ste ozaj dvojica🙄😆
V kazdom pripade by som mu struhla taku ze by mu tiez zuby vypadali a uz by som ho nikdy nechcela vidiet.

nenne9
8. jan 2023

Prosim vysvetli ako ti mohol fackou zlomit zub?to musela byt rana jak hrom

sonicka96
8. jan 2023

Prepáč ale dostala si to to čo si od neho chcela 🤷🏼‍♀️ ako má chlap vedieť čo myslíš vážne a čo nie? Proste si to vysvetlite a už sa viac také nedorozumenie nestane 🤦‍♀️😀