Dostala som facku od priateľa
Zdravím. Ako by ste reagovali na túto situáciu? S priateľom som dva mesiace a pri jednej debate som mu povedala, že ak by som sa niekedy začala veľmi sťažovať a byť pesimistická (mám niekedy také obdobia), tak nech ma prefacká. Myslela som to však obrazne a verila som, že to tak aj bolo pochopené.
Avšak nastala situácia, že som toho mala veľa, veľa povinnosti, pohádala som sa s mamou a začala sa mu sťažovať… No a on sa zrazu len natiahol a struhol mi takú facku, že mi odlomil kúsok zo zuba.
Pohádali sme sa a priateľ mi to vyčíta, že som mu to mala inak vysvetliť a nedal by mi facku, že on to inak pochopil. Ja som stále v šoku z tej facky a že to pochopil doslovne…
Zvazila by som,ci chcem byt vo vztahu so somarom kt.nevie citat medzi riadkami...nepochopi metaforu,kt.mimochodom Sa v beznej praxi pouziva.
Ved bezne Sa pouziva" ked ...ma prefackaj..."
A sory,po 2 mesiacoch vztahu ti bez okolkov vrazi...
To musi byt iny blb...prepac.
To je IQ kolko????
A ten zub je vrchol vsetkeho.
Ja by som si obula ihlicky a "nahodou" by som mu stupila na malicek...
A by letel cez zatvorene dvere..
Chumaj
Tema noveho roku 2023 !Top strop !Ze este aj zo zuba jej padlo .🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣prosim este zaloz viac tem na tuto temu
@mackamizjedlaskrec
Neviem, co je na tom vtipné, keby sa to stalo tvojej dcére, tiež by si sa tak smiala?
@katkami123 asi to že ľudia nemôžu uveriť že je niečo také možné. A ešte zlomiť zub. No dobre mierena facka dokáže aj vylomit zub. Vôbec to nieje nereálne. Ale mňa skôr udivuje , že aj keby to bol vymysel ako si poniektorí myslia že sa na Tom bavia. Lebo taký chlap ozaj stratil hrdosť a získať ju späť nieje jednoduché.
konečne muž ktorý spraví to, o čo ho žena požiada a netreba mu to každé 3 mesiace pripomínať a je zle 😂.
@mackamizjedlaskrec no s tým zubom to je nie úplne nereálne. Mne sa z neho odlomilo keď som do mäkkého syra zahryzla a čo taká facka. To by mi asi celý odpadol 😉
@zoro9836
Tak si predstav, žeby nejaký kolega v praci takú vylepil tvojej mame, zlomil jej zub, keby povedala, ze keď sa bude sťažovať, nech ju prefackaju. Myslím, ze hneď na druhy deň by si tam bol nastúpený.
Jej chyba je v tom, ze chodí s hlupakom a nerozisla sa s ním.
@katkami123 ktožvie ako to bolo v skutočnosti a či je to aj reálna téma.
@kvetinka75
Aj to je možné. Tiež som veľa veciam neverila, pokým som nestretla rôzne indivíduá, od vtedy už verím tomu, ze aj takíto jedinci môžu byt.
@joe33
On stratil hrdost, ale aj ona, lebo s ním je a tu sa hľadá nejaké rozumne zdôvodnenie na potľapkanie po ramene, ze to vôbec nie je take hrozné a nech s ním ostane. Pritom ľudia sa tu na nich iba bavia, akí sú hlúpi.
@zoro9836 Ty si neskutočný. Všade kam prídeš moralizuješ o skazenosti dnešného sveta. Ale len do chvíle, kedy sa téma týka násilia (voči ženám, zvieratám...). Tam máš zrazu pocit, že všetci preháňajú a nič strašné sa nedeje. Ak má chlap vážnejšiu psychickú poruchu alebo je len sociopat, nie je žiadne preháňanie odporúčať žene, aby s takým človekom nebola. Chlap nemá žiadny nárok mať nejakú ženu bez ohľadu na svoj mentálny stav a žena nemá zasa žiadnu povinnosť byť s chlapom.
citala som len tvoj prvy prispevok, posobis na mna ako ezna s velmmi nizkym sebavedomim, co sa vyznacuje prave tym perfekcioniumom, nebolo by nezvysajne keby si si pritiahla partnera ktory ma tendenciu si ta nevazit, sikanovat, bit...je to matematicke...."dokazane" cize to ze ti strelil nie je pre to, ze si mu to povedala, ale pre to ZE TO CHCEL!!!
Fake jak remeň. Aj pre takých svieti slnko..
rozisla by som sa s nim uz len preto, ze je asi pripeceny, ked sa tvari, ze to pochopil doslovne... fyzicky utok je samozrejme neospravedlitelny. a inak to stazovanie sa je celkom normalne, vzdy lepsie postazovat sa niekomu blizkemu (ak to nerobis v jednom kuse) ako to drzat v sebe a zamiesit si na nieco horsie (hlavne zdravotne). uz len to, ze si v tomto necitila voci nemu doveru je blby signal
@zoro9836 Mne napadlo že napríklad ak má niekto tvrdší sex, tam tam je tiež násilie povolené po obojstrannej dohode. Ale myslím, že keby aj partner/partnerka chcel/chcela nech ju/jeho napríklad fackám pri tom, že každý súdny človek ak aj bude súhlasiť, tak nedá také facky, aby vybil zuby. Každý normálny človek nechce druhému poškodiť zdravie trvalo a vybitý alebo zlomený zub je trvalé poškodenie. To môže urobiť fakt len psychopat, že ide z celej sily. A ospravedlnenie na to nie je.
ak sledujes este tuto temu, zostala si este s nim vo vztahu?
Za mna nazor - v zivote by som nebola s niekym, kto mi ublizil. Spravil to v "pohode" teraz, spravy aj druhykrat.

Nie je to tvoja chyba ako ti tu poniektoré hlupo píšu. On sa rozhodol ťa udrieť a silno. Podľa toho, čo píšeš, máš sama dosť problémov, nepotrebuješ do toho ešte ďalšieho blbca. Len ho, prosím ťa ešte neospravedlňuj. Ty potrebuješ muza, ktorý ťa vypocuje, podporí a namotivuje ťa. A nie dilina, ktorý ti zub vybije, čo myslíš, čo “dobré” ťa už len pri takom blbcovi môže čakať? Buď viac perfekcionista hlavne vo výbere partnera, tam máš značné medzery. Si mladá, máš cely život ešte len pred sebou, neznic si ho blbcom.