Dostala som facku od priateľa
Ahojte ženy :( dostala som facku od priateľa s ktorým som od svojich 15, obaja máme teraz 25. Nikdy, nikdy to nespravil, až včera. Vytočila som ho, ale nemal právo to spraviť. 10 rokov sa to nikdy nestalo. Má teraz taký vzťah význam? :( :(
Ak popiera co povedal a duplom pred rodicmi tak si nastuduj pojem gaslighting. A facku ti nemal dat, ak to aj sama neurobis tak s velkou pravdepodobnostou vas vztah skonci. Za prve sa hadate, za druhe popiera co povedal, za tretie tresnutim dverami uz asi nebudes moc oblubena u svorkovcov a za stvrte facka.. Ako toto asi tak moze skoncit?
Dal ti facku, lebo si tresla dverami. Dverami si tresla lebo ste sa hádali. Hadate sa očividne pravidelne, lebo kde co popiera a robí z teba debila. Odhliadnuc od facky, vy mate úplne mizerný vzťah a neviem naco ste spolu. Maj rozum a začni život inde.
Za mňa by som nikdy neodpustia predchadzajúci vzťah som mala taký jedna facka pri konflikte a bol definitivny koniec u mňa.Deti sme nemali majetok tiež nie ani minútu som nezavahala. Skončilo to po 8 rokoch. Ano chodil s prosikom vyplakaval že sa to už nestane, kúpoval mi kvety.To že som sa k nemu nevratila urobila som najlepšiu vec svojho života.Mali by sme deti a aby deti pozerali že mňa ich debilny otec bije no ani náhodou ani keby som s nim bola od narodenia kamarátka nikdy by som mu neodpustila.Tupelov nemám rada odid kým je čas nemate nič deti ani majetok.Vykašľať sa na máterialno dôležite je že to skončiš.Ver mi bude sa to opakovať.Problémy sú na to aby sa riešili nie aby ťa pri najbližšej priležitosti znova zbil.Pišeš že zatajuje a prekrucuje pravdu načo ti je taký chlap.Klame vymyšľa si prekruca pravdu, a ešte ťa aj fyzický nápadne.Chceš s nim naozaj zostať.Máš sa aspoň trošku rada odid kým je čas.Veľmi veľa žientu na MK si nahovarali že sa im taký vzťah ked dostali od muža facku zlepši že sa zmeni prišli deti a nakoniec sa to zhoršilo.Sama odideš už ked by deti boli už to bude horšie.Odstup s kratšej cesty kým je čas.A nenechaj sa biť otlkať a ponižovať.A aby tvoje deti zaživali v živote peklo.
Poznám veľa ľudí ktorým ich muž dal facku odpustili zopakovalo sa to hovorí sa to ľahko koná sa to ťažko nezažila som takú situáciu ale ja by som mu neodpustila a nebola by som snim
Zapleskni dvere aj za ním. Pri jednej facke to nikdy nezostane. My sme si teda tiež prešli všelijakými hádkami ale zaucho sme si navzájom nikdy nedali. Niekto kvôli zabuchnutiu dverí u rodičov 🙈 asi ho to hrozne na.ralo že si si pred nimi nenechala od neho skákať po hlave 🤷♀️
Facku ti urcite nemal dat , no ani ty nemáš co trieskat dverami u jeho rodicov.. svoje problémy si rieste v sukromi a nezatahujte nikoho do nich.
Za tresnutie dvermi sa facky nerozdavaju. Tresnutie bol len posledny moment v slede udalosti, ktore poznas najlepsie Ty sama, takze dovod bude uplne inde. A urcite nielen na jednej strane. Bez ohladu na dovod, facka je uz cez ciaru a podla mna aj Vas vztah je uz cez ciaru.
Jediný prípad kedy sa nečudujem ak muž dá žene facku je, ak je psychicky deptany a týraný. Žiaden iný dôvod neospravedlní toto konanie, dokonca ani nevera. A platí to aj v opačnom garde.
Facka je pre mňa totálne prekročenie hranice a strata dôvery. Aj keby sme boli spolu 150 rokov, nech spravím čokoľvek tak nikto ma nebude otlkat. Skončila by som to.
Skôr by som neveru odpustila ako facku!!! Koniec!
Utekaj ukončí vstah ! Prekročil hranicu z ktorej nieje cesty spat . Násilie sa bude časom vstupnovat . Zažila som !
Hadate sa, trieskate dverami, fackujete. Stretli ste sa v 15 ako deti, dnes ste uplne ine povahy, hadky graduju, vztah sa rozpada. Je asi cas si povedat good bye.
A co take dôležité teraz popieral ze to stalo za hádku a trieskanie dverami?
Autorka, po precitani dovodu som dalej ani necitala. Ak neskor nedaj Boh povies nieco na jeho rodicov, co sa ti nepaci ( zle chovanie jeho rodicov voci tebe- priklad len), tak ta rovni zmlati do modra ? Vratila by som mu tu facku a viac by som snim nebola! Taku teda nehrali. Mohol ti to slusne vysvetlit, ak je impulzivny- zhukat ta. Nebolo by to tiez idealne ale budis. Tu vies na ktorom mieste su rodicia a ty. Ber nohy na plecia aj keby ti na kolenach slubil, ze to uz nikdy nespravi - lebo spravi.
Mohol na teba nakricat,pohadat sa s tebou,ale facka? Este zalezi ci to urobil v totalnom afekte,alebo ti dal facku po nejakej dlhsej uvahe. Ospravedlnil sa ti?
dali ste sa dokopy ako 15-ročné deti, mali ste iné kritériá na výber partnera. Po 10 rokoch vychádzajú na povrch veci, o ktorých ste vôbec netušili, a bohužiaľ nie sú bohvieaké. Ja by som hľadala inde, už s dospelým (dúfam) rozumom...

Podla mna tieto vztahy z takch mladych rokov nemaju vacsinou funkcnost a zivotnost “az kym vas smrt nerozdeli”. Castokrat ma clovek po rokoch inu predstavu o zivote. Co v 15tke mas v hlave ine veci, ale v 25tke uz mas rozumu viac a zacinas spoznavat, ze to nie je celkom tak, ako by si si vedela predstavit.
Naco mat pri sebe partnera, ktory ta podkopava, ktory nestoji za svojim slovom? No a ta facka je uz len ceresnicka na torte… naozaj v zivote a hlavne s detmi prichadzaju take problemy, starosti, stres, nevyspatost, niekedy aj finacny nedostatok… ako sa potom na neho spolahnes?
Aj tak si myslim, ze to s nim este skusis, ze mu das sancu, ale raz si budes buchat hlavu o stenu, ze si ho neposlala do prdele, este nez ste si urobili dieta…