Dovolenka - ja, partner, dve deti a partnerovi rodičia
Ahojte aké máte skúsenosti s dovolenkou. Vy váš partner, dve deti a jeho rodičia. Pripomínam nie sme manželia.
@lenockaaaaaa ja som partnerovi povedala, ze ak mi bude jeho mama diktovať co tam mam robiť a co nie. Tak balím deti a ideme domov. Ja si nepokazím prvú dovolenku s deťmi. Nas výlet. Tie chvíle sa nebudú opakovať. Nechcem na prvú dovolenku spomínať v zlom. Dnes som bola s malým vonku a prišla ta mnou s tým, ze mam ísť dovnútra a pritom dovtedy spala s malou. Ja som sa chcela vyvetrať.
@veronika19895 ja by som jej odpovedala, ja viem čo mám robiť a neželám si aby ste mi hovorili čo mám robiť, chceme byť vonku tak budeme vonku
@matullienka tak dovolenku uz msmr za sebou v deň príchodu dobre. Druhý deň sa dal az na to, ze priateľ nedodržal slovo a potom večer mi vynadala jeho mamina rôzne veci, tak uz to poznačilo celý pobyt. S malou som bola minimálne v bazénoch. Takže dojmy su všelijaké.
@veronika19895 fuu aspoň vieš, že takáto dovolenka do budúcnosti pre vás nie je. Mne keby svokra vynadala tak buď by som zbalila seba a deti a išli by sme domov alebo by išli domov oni. A prečo ti vynadala?
@veronika19895 bola som, a deti aj moji rodicia doteraz radi spominaju. Deti som im "prenechala", ked mali zaujem a ked chceli klud, vzali sme ich k nam. Cize ak su dobre vztahy a otvorena komunikacia, preco nie...
@matullienka vynadala mi lebo som bola nahnevaná na jeho syna, ked mi niečo sľúbil a nedodržal slovo, potom som zobrala malého syna a išli sme z kúpaliska. Potom to prislo, ked som si dovolila dcéru umyť po kúpalisku, ze prečo ju sprchujem keď malý plače, ze mala by počkala. Priateľ ju nechcel sprchovat tak som umyla. A ze jej syna mam ako paholka. A potom na mna nakricala.
@veronika19895 fuu tak toto je silná káva a tvoj muž jej na to nič nepovedal?
@salome123 presne, toto aj mna napadlo, na kieho dasa sa s 3mesacnym a ledva 1,5rocnym dakde trepat, co im je najlepsie doma, staci bazenik na balkone/dvore. To su take deticky co maju este svoj rezim, spinkaju, treba spanky zladit, malinkec ak je dojcene tak dojcis furt..a im je sumafuk kde budu. No ale kazdy ako chce. Ja toti nechapem.
@matullienka nie nepovedal nič. Potom som sa ho spýtala prečo na mňa nakricala ze si mam zvykať

@veronika19895 😁😁😁 jaj no šak si nedaj skákať po hlave. 😁😁😁 Keď máš zbytočne nervy tak to je jasné že ísť radšej sami s deťmi. Ja som svokre tiež už všeličo povedala. Necítim pocit viny za tie reči. ☝️👍