Dovolenka so svokrovcami
Ahojte, s priateľom sme spolu 5 rokov, z finančných a zdravotných dôvodov sme si zatial nemohli dovoliť spoločnú letnú dovolenku v zahraničí. Tento rok plánujeme konečne niekam ísť a tam prišiel problém. Priateľova mama, ktorá mimochodom celý svoj život nebola zástancom dovoleniek zrazu chce ísť s nami. Vraj nech si urobíme spoločnú dovolenku. Ja to nechcem pripustiť za žiadnych okolností. Neviem si proste to proste predstaviť, na dovolenku mám úplne iné naroky a bola by som rada, ak by sme s priateľom niekam vypadli aspoň na týžden a boli tam sami. Navyše svokra furt len vyvoláva hádky, viem si živo predstaviť ako by tá dovolenka skončila.. S priateľom sme sa pred časom dohodli,že ak pojdeme na dovolenku tak prvýkrát určite sami a myslela som, že tým sme túto tému ukončili. Ale on sa akokeby bojí mamičke oznámiť, že chceme ísť len my dvaja. Viem, že je to možno banálny problém ale môjmu rozčarovaniu z celkovej veci predchádzalo viacej ako dovolenka. X krát ked máme vlastný program tak ho priateľ zruší lebo treba ísť pre mamičku do práce. Nie to aby sme aspoň niekam išli cez víkend lebo ako sa dostane jeho otec do roboty? Tento rok sa chystáme do vlastného a ja mám z toho vážne obavy. Neviem, či sa zaväzovať uverom keď si priateľ, ktorý má mimochodom už 27 rokov nevie presadiť svoj názor pred mamičkou.
@angie2712 ahoj sprav ako ty citiš . Lebo ak budeš ticho toto nebude ani prva dovolenka snou ani posledna. Mi sme boli tak cez leto v chorvacku prvi raz som sla k moru tešila som saako dieta ešte viac ako tie dve moje. Ked sme zaplatili zalohu muž mi povedal že zaplatil aj svokrovcom a budeme byvať v jednom apartmane .Myslela som že ho zahlušim ale som sa nadychla vydychla a vravim cely rok sme neni spolu stale škola praca deti zlatko to je rodinna dovolenka !!.nakoniec snami išli chodili svokrovci moj muž dlho dlho nikto a potom ja z dvoma detmi . co som chcela ja to nebolo v zaujme robilo sa čo chceli oni a moj mužiček samozrejme snimi . Ked mi praskli nervi a všetkým som nadala . cela dovolenka bola ako z nočneho hororu z maželom sme sa pol roka nevedeli normalne baviť až som mu povedala že sa sťahujem aj z detmi .ked teraz budeš suhlasiť možeš dopadnuť takto pekne im vysvetli a ked nepomože tak mu daj na vyber bud mama alebo ty..(pardon za chyby)
@0silvia0 to nechápem ani ja. Ta moja sa sťahuje tam kam môj manžel napríklad 😤

Povedať by jej to mal on a nie ty a ak by sa mu zdala taká dovolenka v poriadku, on, ty a jeho mama tak asi s ním nie je všetko v poriadku. A presne ako píšu baby vyššie, to je mega problém...ak už teraz má takéto sklony tak čo ťa čaká s takým partnerom...bude mama vám organizovať život a on bude len prikyvovať? Radšej nech si ty nespokojná ako by mal mamičke niečo povedať? Vyjasni si to s ním hneď na začiatku.