Dovolili by ste bývalému návštevy v novom domove?
Dovolili by ste svojmu ex manzelovi, ktorý rozbil rodinu a zachoval sa ako najvacsia spina voci vam a spolocnemu dietatu, aby chodil na navstevy do vasho noveho domova, za svojim dietatom hocikedy kedy chce ako domov, pretoze dieta nechce ist ku nemu kvoli novej frajerke?
@lujza123
@cacianka
@dusankomoj a ešte odfkne pred dieťaťom, že aká pekná rodina to mohla byť .vyvalený na tom gauči mojom… oči sa mi vygúľali z jamiek, a odfkla som mu, áno keby si ju ,,nepokazil,,. Čo už máme dávno za sebou.. otázka bola baby iba to či by ste vpúšťali ex domov , mne nevadí nech má aj 3, len nech nemanipuluje… a nech si uvedomil že už rodinou niesme…
Necitala som všetky komentáre no máte nejak súdne tie návštevy vybavené ? A nie nepúšťala by som, to už čo je za debilny nápad chodiť k tebe domov ? On ta vlastne chodi len kontrolovať a smirovat že čo robíte 🙈 keby nabudúce prišiel, tak by som mu buď neotvorila alebo otvorila a s kľudom Angličana zahlásila že dnes sa môže na päte otočiť lebo máte svoj vlastný program a nanho dnes nemáte čas.
Nie, narúša tvoje súkromie a zbytočne ovplyvňuje tvoj nový život. Je mimo, z kola von.
Nepustila ..nech pošle frajerku mimo bytu, alebo s ním chodí na hotel to je jeho problém.Preco máš ty ustupovať?nemáš právo mať doma priateľa?
Dieťa má z toho stres tak nech si to otec vyzerie.
Nebude chodiť ku mne ako do holubnika treba súdne podať kedy sa budú stretávať
hajzel, tak to je sila, že sa takto vovalí, šmíruje a komentuje.
Neotváraj, nie je ohlásený, nie si doma, nech ide do čerta a nie sa vyvaľovať na tvojom gauči.
Opakujem môj dom - môj hrad, had mi jeho prah neprekročí. Ved si zavolaj nejakého suseda, nech ti pomôže postaviť sa medzi dvere, že kam sa pako hrabe ?!
@eliska13 to je dobrý nápad😁 nech pošle frajerku z bytu preč na pár hodin a môže sa venovať dieťaťu sám. Tiež by som ho do bytu nepúšťala.
Nemala by som problém s tým že otec príde pozrieť svoje dieťa.....ale určite nie takto ako to robí tvoj ex.
Dopredu by sme sa vždy museli dohodnúť kedy príde a koľko sa zdrží. Ja by som si na tvojom mieste zatiaľ porobila svoje (upratala, navarila alebo len zapla PC, telku a oddýchla si). Normálne, slušne (humorne) by som ho vždy "upratala" keby sa začal správať nevhodne.
Ja zopakujem: jednoznačne nepustiť! Doma dať retiazku na dvere,aby ho nepustilo dieťa dnu a keď zazvoní tak mu rýchlo oznámiť,že dieťa mu nachystáš,nech čaká a zavrieť mu pred nosom.

@dusankomoj presne tak je to choré, akože príde ako nič, zazvoní neohlásene, vojde dnu, a chodí po byte a na všetko som alergická, ale pred dieťaťom sa musím držať, akože vojde mi do spálne lebo dieťa vbehne ! A on za ním sadne si na gauč rozvalí sa a začne komunikovať ako by sa nechumelilo.. pozeralm na ňho otočím sa a ide ma vystreliť od zlosti, čo do pekla tu chce! Nech mi zavola vopred a dieťa vychystám s ním!