icon

Dozvie sa priateľ pri pôrode, že som pred dvomi rokmi bola na potrat?

18. feb 2023

Ahojte, pred dvoma rokmi som postúpila upt, nechcem aby ste ma súdili, nesiem a budem si to niesť celý život. Bola som veľmi náročnom období a boli situácie ktoré som nezvládla. Teraz mam priateľa, chvalabohu z najhoršieho som vonku co sa týka psychiky, čakáme bábätko. Som veľmi šťastná len žiaľ o tom co sa stalo som priateľovi nepovedala, je to pre mňa taka trauma že nedokážem sa mu s tým zveriť, neviem ako by zareagoval a bojím sa a asi ani nechcem aby to vedel. Za vela vecami som spravila hrubu ciaru. Moja otázka znie chce byť pri pôrode, je možné žeby sa to tam dozvedel? Keď sa bábätko narodí ako to funguje co sa týka jeho prvého záznamu a všetky veci ohľadom toho. Prosím nesudte ma, pokiaľ ste si s niečím takým nepresli .... ďakujem Vám za odpoveď

Strana
z3
mnamko
20. feb 2023

Moze,ked budes vypisovat papiere u sestričky,a bude tam on ,radsej to zataj aj tak to nieje podstatne

mirco50
Odpoveď bola odstránená
kiki68
20. feb 2023

Nie, nemyslim si. Ako jedine pri vypisovani papierov, ale to sa ma hlasito nikto nepytal, ze kolke tehu. Ja som nemala UPT, ale mala som spontanne potraty s cistenim.

mnamko
22. feb 2023

@mirco50 ono je niekedy lepšie,keď chlap nevie všetko,nie každý to pochopi

Strana
z3