Drahému sa nepáčim vo flanelkách
Začala som nosiť na doma miesto mikín, prídu mi pohodlnejšie. Vraj v nich vyzerám ako "drevorubač"... Staré dobré mikče sú vraj na mne "top". A ja som ich už chcela hodiť do konťáku🙈
@szaszanka ty si nejaka divna dievca. Ty tu nonstop rozoberas len divne temy ohladom oblecenia. Flanelky uz si riesila v decembri. To si taku primitivnu vec nevedela prehodnotit a vyriesit bez modreho kona?
Minule si riesila ze syn chodi len v jednej mikine a inu nechce. A vcera ci kedy, ze nevies co si mas obliekat v "tejto treskucej zime". Mas nejaku uchylku na rozhovory o obleceni cico?
@veronikaszabova ty by si sa mohla celkom pobavit. Ak si to este necitala... 😁
@solange7 skoda reci na nu 🙂
Ona ma stale nejaky "problem" ohladom oblecenia 🤣 asi dajaka uchylka 🙂
@szaszanka mne sa flanelky vôbec nepáčia, ani sama netuším prečo, asi preto, že sme ich nosili v škole na výtvarnú namiesto zasterky, ani na chlapoch sa mi nepáčia, ani na ženách
Heh ako toto by mi fakt zili trhalo. Zalezi ake flanelky mas a ako ich nosis. Ak to mas vygajdane, tak sa chlapovi necuduj
Zalezi ako to nosi.......kosela a od pasa dole nic, to by zrejme mnohym nevadilo 😅
@szaszanka veľmi závisí, ako sa tá košeľa nosí. Ja som síce v 8.mesiaci tehotenstva, obliekam sa žensky aj doma, ale flanelová košeľa je pre mňa teraz úplne naj. Dám si legíny, čierne priliehavé tielko a rozopnutú košeľu uviažem na uzol tak, aby mi vyniklo bruško, cítim sa krajšie, ako keď som bola netehotná a manžel sa tiež nesťažuje. Veľmi závisí aj od typu postavy a celkovo🤷♀️
Ja by som ti normalne tie flanelky spalila, ale len preto, aby si stale dookola nezakladala rovnaku temu. Posobis ako nesvojpravna.
@sintra heh kruto ale dobre si napisala

@szaszanka uz si to tu riesila, nie? Zas? Nos co ti je pohodlne, ak je to ciste a citis sa v tom dobre.. nevytahane.