icon

Drahému sa nepáčim vo flanelkách

szaszanka
17. jan 2021

Začala som nosiť na doma miesto mikín, prídu mi pohodlnejšie. Vraj v nich vyzerám ako "drevorubač"... Staré dobré mikče sú vraj na mne "top". A ja som ich už chcela hodiť do konťáku🙈

Strana
z2
mirage
18. jan 2021

@szaszanka uz si to tu riesila, nie? Zas? Nos co ti je pohodlne, ak je to ciste a citis sa v tom dobre.. nevytahane.

solange7
18. jan 2021

@szaszanka ty si nejaka divna dievca. Ty tu nonstop rozoberas len divne temy ohladom oblecenia. Flanelky uz si riesila v decembri. To si taku primitivnu vec nevedela prehodnotit a vyriesit bez modreho kona?
Minule si riesila ze syn chodi len v jednej mikine a inu nechce. A vcera ci kedy, ze nevies co si mas obliekat v "tejto treskucej zime". Mas nejaku uchylku na rozhovory o obleceni cico?
@veronikaszabova ty by si sa mohla celkom pobavit. Ak si to este necitala... 😁

veronikaszabova
18. jan 2021

@solange7 skoda reci na nu 🙂
Ona ma stale nejaky "problem" ohladom oblecenia 🤣 asi dajaka uchylka 🙂

janickacrazy
18. jan 2021

@szaszanka mne sa flanelky vôbec nepáčia, ani sama netuším prečo, asi preto, že sme ich nosili v škole na výtvarnú namiesto zasterky, ani na chlapoch sa mi nepáčia, ani na ženách

beatik3
18. jan 2021

Heh ako toto by mi fakt zili trhalo. Zalezi ake flanelky mas a ako ich nosis. Ak to mas vygajdane, tak sa chlapovi necuduj

hopsadobrandejsa
18. jan 2021

Zalezi ako to nosi.......kosela a od pasa dole nic, to by zrejme mnohym nevadilo 😅

lucinka1988
18. jan 2021

@szaszanka veľmi závisí, ako sa tá košeľa nosí. Ja som síce v 8.mesiaci tehotenstva, obliekam sa žensky aj doma, ale flanelová košeľa je pre mňa teraz úplne naj. Dám si legíny, čierne priliehavé tielko a rozopnutú košeľu uviažem na uzol tak, aby mi vyniklo bruško, cítim sa krajšie, ako keď som bola netehotná a manžel sa tiež nesťažuje. Veľmi závisí aj od typu postavy a celkovo🤷‍♀️

sintra
19. jan 2021

Ja by som ti normalne tie flanelky spalila, ale len preto, aby si stale dookola nezakladala rovnaku temu. Posobis ako nesvojpravna.

charlottha
19. jan 2021

@sintra heh kruto ale dobre si napisala

jankapepe
19. jan 2021

@szaszanka nechápem jednu vec. Prečo riešiš mikina vs. flanelka stále dokola?? Myslíš že sa niečo tým že sem napíšeš zmení?
Tak ešte raz a o mesiac platí zas to isté: chceš nosiť nos. Nechceš nenos.

Strana
z2