icon

Druhá puberta alebo znovuobjavenie dospelej dcéry?

16. aug 2024

Ahojte, dcéra ešte býva s nami, teraz ide na VŠ, takže som k nej dosť blízko aby som si všimla zmeny. Je dospelá, nechcem a ani nebudem jej do toho nič hovoriť, len ma to trocha šokuje. Doteraz sa obliekala tak klasicky obyčajne, občas elegantne. Pridávam fotky (ilustračné). Teraz však totálne zmenila štýl (ako v puberte zvyknú mať emo obdobie a neviem ešte aké), no ona má teraz takéto, pridávam ďalšie fotky. Nezmenila kruh priateľov, ani správanie ale zdá sa mi byť šťastnejšia, vyrovnanejšia, ide študovať psychológiu a veľa číta v poslednej dobe, nie len o psychológii ale rôzne fantasy atď, začala aj písať. Keď som sa jej spýtala čo taká zmena, tak tvrdila, že len jej trvalo dlhšie kým sa našla.
Myslíte, že je toto tiež nejaké obdobie? Oneskorená puberta?

Druhá puberta alebo znovuobjavenie dospelej dcéry?Druhá puberta alebo znovuobjavenie dospelej dcéry?Druhá puberta alebo znovuobjavenie dospelej dcéry?Druhá puberta alebo znovuobjavenie dospelej dcéry?Druhá puberta alebo znovuobjavenie dospelej dcéry?
Strana
z2
karolinakr
17. aug 2024

tak ma 25, ak ma dobru postavu, je len dobre, že chce dobre vyzerať, ten prvy obrazok, neviem, aky je štyl, ale nepači sa mi vobec, nemyslim, že 17ky musia mat zakryty každý cm pokožky, ibaže ste moslimovia, štýl je úplne ok, čakala som sto razy horšie, neviem, ale tu problem žiadny nevidím

estellas
17. aug 2024

@lukbe to bude stiahnuté z internetu, ja som takú fotku videla na pintereste.

lukbe
17. aug 2024

@estellas ešteže tak.

Strana
z2