icon

Je za zmenou muža vždy žena?

1. jan 2025

Ak muž zmení štýl obliekania, účes, a aj správanie myslíte si že je v tom nejaká žena máte skúsenosti?

deti95060810
•
1. jan 2025

vyzerá to tak..

oblaacik
•
1. jan 2025

Je to tak vacsinou.

sweet20
•
1. jan 2025

Urcite

petamich
•
1. jan 2025

Zial vo vacsine pripadov ano (aspon zo skusenosti v mojom okoli sudim)

denkabemommy
•
1. jan 2025

Nie, nie je to tak vždy. Môj muž zmenil šatník, začal používať kozmetiku aj účes a aj správanie a robí to pre mňa… záleží ako zmenil to správanie 🙃

ukgirls
•
1. jan 2025

staci ak mu niekto naznacil ci priamo povedal,ze sa mu jeho styl nepaci,ze je starecky alebo chyti dalsiu pubertu ..

petamich
•
1. jan 2025

@denkabemommy robi to pre teba, lebo ste sa pred tym o tom rozpravali? riesili ste to? ak ano, tak to je uplne ina situacia ako ze chlap si len tak rano zmysli, ze a od dnes idem do fitka, totalne zmenim satnik, viac o seba budem dbat, ...tam na 99% to zavana tym, ze sa chce niekomu pacit (alebo okej niekto mu povedal, ze vyzera hrozne a ten niekto ma slovo, ktore akceptuje)

Ja som teraz zacala velmi aktivne sportovat a chudnut, moj muz ale vie, ze je to pre to, ze som sa uz necitila dobre vo vlastnom tele a ze to robim pre seba, pre to, aby som sa citila okej a ano aby som sa mu pacila a pritahovala ho aj po rokoch co sme spolu. Ked by som ale bez slova zmenila satnik a zacala o seba nezvycajne dbat, tiez by mu blikla kontrolka (teda asi, lebo moj muz je obcas dost nevsimavy 😃)

anjelicek26
•
1. jan 2025

Ci ma nejakú ďalšiu ženu, alebo sa nejakej chce páčiť, to máš zajedno.. len tak sa také zmeny dejú len výnimočne...

katka2602
•
1. jan 2025

Moj zmenil účes, nechal si bradu, ale zmenila som ho v podstate ja, aj šatník som mu skritizovala a kúpil si so mnou nové. Ale ak by toto všetko robil mimo mňa, na 99% by v tom bola iná žena.

zabka79
•
1. jan 2025

Asi ano 😬

zuzanka.zuzu
•
1. jan 2025

áno a ak to nie si ty, tak to bude iná 🤭 čiže dúfam, že si to ty, aj vtedy je v tom žena 😉

ada510
•
1. jan 2025

Môj to robí každú chvíľu ale on je taky stara sa o seba ale keby to bolo zrazu ze po niekoľkých rokoch tak áno je to divne skontroluj mobil...

moonlight1210
•
1. jan 2025

Mohol iba chytit druhy dych, alebo sa ho dotkla niecia poznamka. Nemusela ani byt na neho priamo, ale na niekoho, v kom uvidel seba. A zrazu sa uvidel inymi ocami.
Tak to chce zmenit, aby ani o nom nieco take nepovedali.

Ale ano, moze za tym byt aj ina zena a chce sa jej pacit. Nahadzuje pariacie perie a snazi sa tancovat pariaci tanec - zaujat, okuzilit.

michal_dr
•
1. jan 2025

Nemusí byť v tom iná žena, všetko záleží od nálady, ludí, ktorých má okolo seba, akých stretne... 😉

denkabemommy
•
1. jan 2025

@petamich nie nijak extra sme to neriešili, vyplynulo to z riešenia iných záležitosti vo vzťahu, netýkajúcich sa vzhľadu. ale teda s kozmetikou začal, keď som mu v lete capla vychladenú textilnú masku na tvár, nejak ho to nadchlo a má zrazu 5 krokovú skincare každý večer 😅. preto píšem, že záleží od toho ako zmenil správanie.

petamich
•
1. jan 2025

@denkabemommy 😃 och aj mne by mohol niekto masku na tvar pravidelne dat, ja som hrozne leniva v tomto, by som sa ja mala ucit od tvojho mileho

jasne, ono urcite to nie je pravidlo, ze je za tym ina zena, moze tam byt x inych dovodov (ja teda autorke prajem, aby nebola samozrejme, ak pise o svojom partnerovi)

denkabemommy
•
1. jan 2025

@petamich začni v lete, keď ich dáš do chladničky na hodinku, tak pri 35st čo je von, sú ako balzam na dušu. Ja som v tomto bola tiež veľmi lenivá ale dali sme si s mužom každú nedeľu takú pohodičku a ostala nám z toho rutina do dnes obom. Keď ide na nákup do drogérie už aj sám prinesie do zásoby masky 😅.

autor
•
2. jan 2025

@zuzanka.zuzu Našťastie mala by som to byť ja

autor
•
2. jan 2025

Ešte mám otázku na všetkých
Je bežné že chce muž vzbudiť žiarlivosť v žene ktorá sa mu páči?(Upozorňujem že nieje zadaný)

michal_dr
•
2. jan 2025

Autorka
V rozumnej miere "ano", tak ako žena sa robí nedostupnou, tak muž "v rozumnej miere" dáva žene signál, že nie je jediná, aby bol konkretny muž"zaujimavejší". Na začiatku tak ako v prírode "je to hra" 😉 Ale v rozumnej miere... je tam krehká hranica...

nevenka
•
2. jan 2025

No tak ten uces - moj chlap mal 2x za ten cas, co sme spolu, dlhe vlasy, raz siel dohola a druhy raz na kratko, teraz nedavno si nechava hore take dlhsie, smejem sa, ze je na pankaca...A neznamenalo to nic ine, len ze chcel zmenu a v pripade tych dlhych vlasov, mal kozne problemy a druhy raz mu zacali rednut.
Ale to obliekanie, a hlavne zmena spravania, hmmm...Ale tiez mozno len chce zmenu, aj muzi mozu ist s dobou. Moj nosil dlho mencestraky, aj take bundy a jedneho dna ich vyhodil...

autor
•
2. jan 2025

@michal_dr Ďakujem úplne to sedí

rorino
•
2. jan 2025

Áno,môj "vtedy budúci" chlap chodil vyfesakovany a teraz ho v inom ako v športovom neuvidis.😂