icon

Druhé manželstvo

26. dec 2021

Vydata som druhykrat polroka. Z prveho manzelstva mam 8 rocneho syna,v tomto vztahu rocnu dcerku. Od zaciatku bol z mojej strany problem,manzel, vtedy este priatel, navstevoval zoznamky,tinder, pristihla som ho,ako som v noci isla na wc,ze sa foti pod paplonom. Isla som okolo a dvere boli otvorene. Vo vyhladavaci same baby na sex v nasom meste a pod.Zacala som cuvat z priprav na svatbu,napriek tomu,ze som bola tehotna. Nacas s tym prestal,kvoli kariernemu postupu potreboval tvaly pobyt. Je cudzinec, z tretej krajiny. Po svatbe toto pokracovalo,zacal si s mladuckou susedou.Pravidelne nosi telefon s vypnutym zvukom vo vacku. Je na mna casto bez priciny neprijemny,bez nalady . Na mna so synom. Nedalo mi to,nakukla som mu do telefonu. V archive mrte fotiek zien z jeho krajiny,l. Je aktivny na zoznamke v jeho krajine i na zoznamkach tu,mam taky pocit. Normalne je k nam v pohode,prijemny,dobry. O rodinu sa stara.Ale ked zacne schovavanie,vypisovanie na wc,hlava vsade inde,len nie s nami. Doslova mu ja a moj syn zacneme prekazat. Povedal,ze ked ho moje dieta naserie,ze sa zbali a odide aj na dva tyzdne prec. Viackrat mi povedal,ze tu moje dieta tu len trpi. Bol k nemu uz aj fyzicky hruby. Baby,potrebujem sa vyzalovat,je mi tazko. Co Vas nazor na toto cele,prosim? Skusene zeny,poradte mi,prosim. Ci ma toto vobec zmysel dalej natahovat.

moje syrasie dieta tu len trpi kvoli mne

Strana
z2
tenerifka
26. dec 2021

Potrebujes hned pravnika, aby si neurobila chybu a neprisla o dceru, prip. aby ti fyzicky neublizil. Presny postup, kde mas zacat, ake papiere, uradne kroky. V tvojom pripade je dobry pravnik nevyhnutnostou a najlepsie investovane peniaze. Zatial nikomu nic nehovor, a hned zajtra zacni konat. Hlavne bud opatrna

autor
26. dec 2021

@haley7897 Neustale fantaziruje o Norsku. Zrejme to je krajina jeho snov. A Skandinavia vseobecne.

autor
26. dec 2021

@viestta Zbalim ked tak jeho. Zijeme v mojom byte.

viestta
Odpoveď bola odstránená
haley7897
26. dec 2021

Smer právne poradenstvo, v tichosti sa porad s rodičmi o ďalších krokoch. Nevyhrazaj sa mu rozchodom ani nič nenaznacuj, to platí aj pre rodinu. Priprav všetko v tichosti. Nechaj nech sa cíti v bezpečí, vtedy budeš v bezpečí aj ty a deti. Útoky na syna aj teba by som nahlásila. Keď budeš pripravená, môžeš meniť Zámky a zbaliť ho🤞🏼
A hlavne v takých situáciach nebuď sama, nepúšťaj sa do konfrontácie keď budete sami doma. Všetkým zložitým situáciám sa postav s vedomím že mu beží čas a zakrátko bude o Nórsku snívať odkiaľ prišiel. Neodporúčam žiadne emotívne vyhrážanie sa vyhodím v prípade, že vyhroti situáciu. Nemusíš mu dávať informácie s ktorými by mohol narábať. Zariadujes si odteraz už len svoj život, nemusíš s nim žiadne plány zdieľať. Koniec koncov on nezdielal nikdy tie svoje s tebou. Ochrana teba a deti nad potrebu ega splechnut mu do tváre že ho vyhodíš. To pochopí keď pôjde naspäť domov s igelitkou s handrami. Hlavne kľud.

anita6666
26. dec 2021

Ak sa žena vydá prvýkrát,ok nech si ten prúser vyskúša,ale ak takúto stupiditu urobí ďalší raz,tak je ......ani animalnu ríšu radšej nebudem používať, lebo by to bola urážka pre to zvieratko.

aandrea9
26. dec 2021

Nech ti spraví láskavosť....zbalí sa a odíde navždy. To ale on nespraví lebo trvalý pobyt 🤦‍♀️ ako tu niekto písal, využil ta. Toto nie je ani zdravý a ani rovnocenný vzťah. Radím rozvod.

kikus7
26. dec 2021

Bože, ženy, prečo ste s takými idiotmi? A ešte sa za takých vydáte a dieťa si spolu urobíte. Každý druhý deň je tu podobný príbeh. Bez urážky, ale rozum sa mi pozastavuje. Ja keď sa s niekým spoznávam, tak zapojím mozog a takéto správanie chlapovi netolerujem. A môže vyzerať pokojne ako Brad Pitt. Keď je to d*bil, tak nech ide kadeľahšie. S takýmto by som žiť v manželstve nechcela. Ani mať dieťa. Vôbec by som mu nedôverovala a ešte keby siahol ruku na dieťa či na mňa, zbalila by som mu kufor a nech si ide za susedou či za tou, s ktorou si posiela fotky. Ženy, trochu hrdosti a úcty k sebe samej.

adka176
26. dec 2021

Ach jaaaaaaaj....toto by mali odvysielať pre všetky dievčatá, ženy, matky ktoré naivne veria mužom z iných krajín... smutné....a toľké sú stále naivné.... prepáč....je mi to ľúto...

sense
27. dec 2021

Ja by som sa rozviedla a on nech teda ide tam odkiaľ prišiel.... Zjavne je s tebou len kvôli pobytu tu

adka176
27. dec 2021

@sense Majú spolu dieťa....to také jednoduché nebude.... poznáš tie príbehy keď otec unesie dieťa ( v rámci opatrovania dieťaťa po rozvode idú na výlet) do zahraničia a celé roky sa naťahujú o dieťa....no nezávidím....to je kurča zložitá situácia.... každý nech si robí ako najlepšie vie....

sense
27. dec 2021

@adka176 tak ho bude teraz 18r trpieť, vydržia at ho a on ju za to z vďaky vyfacka

samanta44
27. dec 2021

Ako to je keby si sa s ním rozviedla zobrali by mu povolenie byť na Slovensku či čo to má?ak aj nie tak musíš na neho pritlačiť že ak sa nezačne správať normálne hlavne k synovi postaras sa o to aby ho zo Slovenska poslali preč.tu už pekné slová nepomôžu musíš byť tvrdšia ty !

adka176
27. dec 2021

@sense mne to je úplne jedno čo budú spolu robiť.....rozvodom to ešte len začne.... nechcem ju strašiť.... toto je možno iný prípad.....ale xy prípadov tu už bolo podobných ale ani jeden neskončil šťastne....

nikyball
27. dec 2021

Panebože už daj nech deti nemusia doplácať na hlúposť svojich rodičov.
Nenatahuj to a odíď. Začni si trošku vážiť sama seba a nehladat k sebe takýchto zúfalcov.

sense
27. dec 2021

@adka176 cize obetuje šťastie prvého za teoreticky pokoj druhého dieťaťa...

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
mariejenka
27. dec 2021

Len raz by udrel moje dieťa ,volam policajtov,a nech miga do .... Prvý manžel,otec tvojho syna co? Moj muz má dcéru z prvého vzťahu,a on by v zuboch rozkusal takého hajzla co bije dieta,jeho dieťa.

zanka777
27. dec 2021

On tvojho syna trpí od začiatku vášho vzťahu a ty si s ním spravíš druhé dieťa???!hľadá si kade tade ženy na sex a ty si ho vezmeš za muža???to že si asi vedome potrebovala sebe s prepáčením "dosrať"život prečo potrebuješ dosrat život aj svojmu synovi pre ktorého tu ten tvoj "zázrak"nikdy nebude ako otec nikdy ho nebude brať ako svojho a bude to čoraz horšie ver mi...keď je teraz k nemu taký tak ho časom bude možno bit nadávať mu a potom ťa neskôr tvoj vlastný syn znenavidi za to že si dala prednosť "debilovi "zo zahraničia ako vlastnému dieťaťu...... A to nie je katastrofický scenár ale realita otvor oči kým je čas!!! Bože toto keď čítam že nejaký chuj pardon za výraz je k dieťaťu ktoré nie je jeho hnusný absolútne ho neberie za svojho a ešte mu to dieťa aj vadí..... Vtedy mi jediná vec napadne..... ČO DALEJ CHCE TA ŽENA?!!!CI TO FAKT POZERATE LEN BA SEBA A CITY, VNIMANIE A PSYCHIKA VASHO DIEŤAŤA VAM JE UKRADNUTÁ?!!!... haloooo dieťa je vaša krv.... To je jediné na čom záleží a nie na nejakom uchylnom hlupákovi ktorý pozerá len na svoje vlastné výhody...... Treba otvoriť oči .....

panda21
27. dec 2021

@zanka777 veď ho už udrel..

zanka777
27. dec 2021

@panda21 mne toto príde na hlavu... V Tom momente by mal zabalené veci ... Ale jasne pre "moje DOBRO" BUDE MOJE DIETA TRPIEŤ....chudák dieťa čo si taký život nevyberie a mama ho radšej nechá trpieť len asi aby nebola sama.....celé zle

panda21
27. dec 2021

@zanka777 pre mňa je toto tiež nepochopiteľné. Raz by niekto udrel môjho syna, a mohol by to byť aj jeho vlastný otec. V tom momente by mal kufre pred dverami. Hlavne keď bývajú v jej byte 🤦‍♀️

zanka777
27. dec 2021

@panda21 divné celé jediné čo docieli že ten herec sa ďalej bude "ku..iť" a vlastný syn ju znenavidi za to že mu zničila detstvo .....😒👎

cacianka
27. dec 2021

Kým nie sú rozvedení, on má právo na spoločnú domácnosť, aj keď je byt jej.
To mu však nemusí hovoriť, treba podať návrh na neodkladne opatrenie vo veci zverenie dcéry matke, ak má pádne dôvody, tak súd rozhodne obratom.
Inak musí počkať na riadny rozvod a až potom ho môže legálne vysťahovať.
Preto radšej nehovoriť, ale vybaviť zverenie a potom vyhodiť.
On nevie zachovať slušnosť k partnerke, tak ona nemusí k nemu.
To že to z manželstvom s ním dobabrala, je viac než jasné.....

luccija
27. dec 2021

Zvládneš to, máš podporu rodičov a vlastný byt.Zbav sa ho, správa sa k Vám ako handram.Baby Ti dávajú dobré rady toto nikdy nebude lepšie iba horšie.A hlavne mu neuver, keď Ti bude sľubovať hory dolu.

Strana
z2