Druhé manželstvo
Vydata som druhykrat polroka. Z prveho manzelstva mam 8 rocneho syna,v tomto vztahu rocnu dcerku. Od zaciatku bol z mojej strany problem,manzel, vtedy este priatel, navstevoval zoznamky,tinder, pristihla som ho,ako som v noci isla na wc,ze sa foti pod paplonom. Isla som okolo a dvere boli otvorene. Vo vyhladavaci same baby na sex v nasom meste a pod.Zacala som cuvat z priprav na svatbu,napriek tomu,ze som bola tehotna. Nacas s tym prestal,kvoli kariernemu postupu potreboval tvaly pobyt. Je cudzinec, z tretej krajiny. Po svatbe toto pokracovalo,zacal si s mladuckou susedou.Pravidelne nosi telefon s vypnutym zvukom vo vacku. Je na mna casto bez priciny neprijemny,bez nalady . Na mna so synom. Nedalo mi to,nakukla som mu do telefonu. V archive mrte fotiek zien z jeho krajiny,l. Je aktivny na zoznamke v jeho krajine i na zoznamkach tu,mam taky pocit. Normalne je k nam v pohode,prijemny,dobry. O rodinu sa stara.Ale ked zacne schovavanie,vypisovanie na wc,hlava vsade inde,len nie s nami. Doslova mu ja a moj syn zacneme prekazat. Povedal,ze ked ho moje dieta naserie,ze sa zbali a odide aj na dva tyzdne prec. Viackrat mi povedal,ze tu moje dieta tu len trpi. Bol k nemu uz aj fyzicky hruby. Baby,potrebujem sa vyzalovat,je mi tazko. Co Vas nazor na toto cele,prosim? Skusene zeny,poradte mi,prosim. Ci ma toto vobec zmysel dalej natahovat.
moje syrasie dieta tu len trpi kvoli mne
Bolo ti toto treba...kopnúť ho do ...a ži si svoj život s deťmi...zaberá miesto mužovi s veľkým M.ktory na teba niekde môže čakáť
Svadba bola chyba, vies fungovat bez neho? Ak ano, radsej sa ho zbav kym nenachytas nejaku pohlavnu pliagu, tohoto by som sa ja osobne najviac obavala.
A z ktorej je krajiny? Asi bola chyba vydavat sa,ale co teraz narobis? Jedine rzvod.
@0silvia0 Viem fungovat bez neho. Aj ked to bude zahul,s dvoma detmi. Viem,ze to dam. Musim. Rodicia mi tiez slubili pomoct.....
tebe sa chlap pod paplonom fotí a ty si ho ešte vezmeš a urobíš s ním dieťa. V to si verila, že sa zmení? Sorry, ale to prvé manželstvo ti nestačilo, aby si si urovnala v hlavne, čo je správne.
Úprimne. Ty už sa len modli, aby po rozvode ti ešte dcéru neuniesol
a vlastne ani nerozumiem, prečo sa chceš rozvádzať. Veď takéhoto si si s láskou zobrala. Nezmenil sa.
Ty ako zena z lasky vsetko by si zniesla ale ked som dosla po tu cast kde si napisala ze bol na syna fyzicky hruby, nikdy by uz neprekrocil prah bytu! Zachran to dieta prosim ta, ten tvoj zmrd ho nema rad!
@sasa1310 Viac menej ma pehovoril. Ako potrebuje pobyt ku kariernemu postupu,aby sa dokazal lepsie postarat o rodinu.....zalezi tu na tom,aby rodine bolo dobre. A ja som sa zlomila. Lebo som chcela vidiet,ze to bude dobre. Zmenit optiku a pozerat sa optimisticky. A,ako otcovi mojho dietata som mu chcela dat sancu......
Píšeš, že tvoj muž je z tretej krajiny, a že má fotky iných žien v mobile. Prosím máš doklady z jeho krajiny s potvrdeniami, že tam už nie je ženatý?
@20erika07 Tosa uz stalo,ked sme boli zobrati. Dieta sa islo este napriek konfliktu k nemu pritulit. Udobrit sa. A on doletel do kuchyne. Ze,aby mi bolo jasne,ze aj ked sa k nemu tuli,on ho nikdy nebude mat rad....
ti vravím vyššie, aby ti ešte dieťa nezbalil do tej tretej krajiny. Si si zavarila v živote a riadne. A nielen sebe. Čím rozmýšľate ženy. ešte nepoviem mladá, ale ty si bola zodpovedná už za svojho syna a toto mu spravíš.
@lenkakravcova Nie je. Som v denodennom kontakte s jeho rodicmi. Ktori ma maju velmi radi. Bol to do takmer 40 rokov muz,ktory zil s rodicmi.
Ok, idem sa snažiť vyhnúť otázkam prečo si sa ocitla v situácii v akej si keď všetko od začiatku naznačovalo do čoho sa rutis.
Prvá podstatná vec - si v bode, že rozumieš, že mu išlo len o "pas a pracovné povolenie"? Dostal sa z krajiny ktovie odkiaľ do EU, má strechu nad hlavou a teba poistenú dieťaťom.
Ak pochopíš toto, pochopíš aj že vás vzťah nikdy nepôjde k lepšiemu, len naopak. On nemá potrebu byť s tebou v šťastnom vzťahu, si len prostriedok ako sa dostať kam chcel. Teraz je ešte okrem iného stresovany vzťahom s tebou, lebo nemôže odísť, zostať ho otravuje, ty sa ho snažíš dostať do pozície aby na vzťahu pracoval (co je jeho najposlednejsou prioritou) + ver mi ze je na ňom stále tlak od ludi a rodiny z krajiny jeho pôvodu... Nič z toho samozrejme nieje tvoja vina, len zhruba sumarizujem odkiaľ pramení jeho agresivita. Prepáč, že to píšem takto otvorene, ale veľmi pomôže ak budeš konať s vedomím, že žiadna druhá, tretia, štvrtá, piata šanca nepomôže. Náprava sa nebude konať. Jedine obdobie kedy stiahne chvost medzi nohy bolo a bude keby kvôli tomu ze sa ho ideš zbaviť hrozilo že príde o povolenie na pobyt, občianstvo...
Držím palce
@sasa1310 Dovtedy bol nanho dobry. Kupoval mu dokonca veci.....bolo vidiet snahu vychadzat s nim dobre. A po narodeni dcery a svadbe.....niekedy to priam hranici s nenavistou.....
Popravde som sa mierne psychicky zosypala po mesiacoch toho isteho. A vcera telefon vo vacku cely den. A ked som prila do izby,bleskove dopisanie a este bleskovejsie schovavanie telefonu do vacku. A ked ho konfrontujem. Tak,ze mam byt rada,ze on tu kvoli mne trpi moje dieta. Lebo ma lubi.
Bola si oklamana a využitá, nebude vôbec nič zlé na tom ak ho pošleš kade ľahšie. Neviem ako to funguje na Slovensku, ako dlho ste zobraty - je šanca ze by rozvodom prišiel o povolenie na pobyt? Ak áno konaj opatrne, nekomunikuj to s nim, ale využi to. Porad sa skôr v právnej skupine..
On trpi tvoje starsie dieta, ty trpis toho typka kvoli mladsiemu dietatu. Chyba laska a ucta, vzajomne trpenie niekoho nie je dobry zaklad...
@bosorka2302 Nielen juznejsie od nas chlapi zaspali dobu. A ziju v tom,ze ma zena drzat hubu a suchat nohami. A rozvedena zena toboz. Ta ma byt rada,ze o nu vobec nejaky muz prejavil zaujem......
Nepotrebuješ sa vyžalovať, potrebuješ sa rozviesť, včera bolo neskoro. A čo že pánko príde o trvalý pobyt? Mal si ho zaslúžiť a chovať sa slušne, s úctou aspoň kým nemá papier v ruke. Vôbec by ma to nezaujímalo, nech sa pakuje odkiaľ prišiel. A to teda ja proti cudzincom ani manželstvám s nimi nič nemám, ak sa vedia správať tak nevidím problém. Ale toto správanie by som netolerovala žiadnemu bez ohľadu na jeho národnosť.
Fajn, tak v tichosti požiadaj o pomoc rodinu a vieš čo treba robiť. Akonáhle bude môcť, odíde aj tak. Si tu anonymne, odkiaľ pochádza? Je malá šanca, niekde okolo 0 že Slovensko je jeho cieľová krajina. Slovenský pas = voľný pohyb v EU. Tento vzťah nemáš ako zachrániť. Môžeš ochrániť len seba a deti.

Dakujem,admin. Za nazor.