icon

Druhý rozchod

14. máj 2020

Skusim to skratit. Boli sme s priatelom 2,5 roka. S jednou malou prestavkou, ked som sa s nim rozisla, lebo som bola unavena z kritizovania, poucovania atd.. Dali sme sa znova dokopy z jeho iniciativy, s tym, ze mi slubil, ze bude na tom pracovat aby stale nepoucoval a nekritizoval. Ale nic sa nezmenilo. Vsetko co som spravila komentoval. Zle vychovam svoje dieta, lebo ho nechavam spat u babky alebo u seba (ked nespal u nas) v postely, a to pre dieta podla neho nie je dobre, lebo sa mu budu v skole smiat. Ma 5 rokov, je preskolak a nie je to jeho dieta. Jeho syn ho poslucha na slovo, je skor introvert. Moj je extrover, proste ina povaha. Snazila som sa mu to vystvetlit, ze od svojho dietata ani nechcem aby ma na slovo posluchalo, ze ma pravo na svoje pocity a svoj nazor. Nemyslim tym volnu vychovu ale mna proste zaujima ako sa dieta citi a co si mysli. Som uz druhy mesiac doma na home office, takze moje dieta ma telku aj nintendo viac ako obvykle, lebo proste musim sa sustredit. Nebude sa hrat 8 hodin sam s legom. A to kazdy den pocuvam, preco ma telku a tak. No lebo proste svoje ucty musim z niecoho zaplatit. Potom sa citim ako zla, ked dam dietatu telku, mam z toho negativne pocity. Dnes velka hadka, ze mam bordel, udajne vsade aj v chladnicke. Ze ked on vari tak ma poriadok, zabudol na to, ze veci do mycky nie su poriadok ale treba aj umyt aj dosku a tak. Mam velky dom, dvoch psov, kazdy den varim cerstve jedlo, vysavam a vytieram kazdy treti den, do toho pracujem, som unavena a nervozna. Za 2,5 roka mi pomohol upratat asi 5x ale iba poschodie. Ked sa nieco pokazilo opravil, v tomto je sikovny, to som sa vzdy tesila. Ale to si viem zaplatit aj za 20€ hodinoveho opravara. A on mi povedal toto, ze mam bordel. Vybuchla som ako sopka. Nedokazem proste odkladat kazdu vec na miesto a cely den chodit za dietatom aby odkladalo kazdu vec s ktorou sa hra. Som rada, ze sa pocas dna zabavi. Proste sme cele dni doma,zijeme v tom dome 24 hodin. Akurat bol moj otec u nas a on sa nam do hadok nemotnuje ale teraz ma aj on zastal, ze je priatel sebecky a nech sa uvedomi. A priatel sa chytil, pobalil si svoje nutne veci, vratil mi kluce a odisiel. Ani neviem preco to pisem ale mozno sa len potrebujem postazovat. Citim sa ako neschopna, ze si niekto o mne mysli, ze mam bordel a aj keby som mala, nechapem, ze nevidi, ze vediem firmu teraz z domu, mam zamestancov, kazdy den navarene, do toho dieta, dom, mam nejake zdravotne problemy, takze tiez sa kazdy den necitim uplne super. Po 2,5 roku vztahu si naozaj chlap nevsimne, ze kolko toho taham, vsetko si platim sama, on neprispieval na naklady ani €, nakupil, len to z coho isiel varit on, inak ak nakupil, tak mi pekne vyuctoval z blocku, co je moje, vyzivne nemam ziadne, cize zivim dve osoby. Nemozem prist o zakaznikov, musim robit akoby som sedela v kancelarii. Citim sa totalne neschopna z jeho poznamok. Dakujem, ze si to niekto precital az dokonca.

Strana
z3
daganov
15. máj 2020

nerieš ho absolútne, vyhoď ho zo svojho života ako staré vyčaptané topánky, lebo väčšiu hodnotu nemal

ledgerka
15. máj 2020

Tak ti poviem, moj muz ma zakazane povedat ze je niekde bordel 😂 naucila som ho ze bordel sa nema komentovat ale upratat ak mu vadi 😂 Ja robim to iste, nekomentujem ale upratam. Zijeme v domacnosti dvaja, tak sa dvaja aj starame.

eliska13
15. máj 2020

Si úžasná žena a tohto parazita nepotrebuješ😀vieš sa o všetko postarať sama, nič nezaplatí a ešte v tvojom dome Ta bude sekirovat.Nikdy by sa nezmenil buď rada, že si vybuchla nikdy by to nebolo dobre

autor
15. máj 2020

Dakujem Vam asi som potrebovala vsetko co ste tu pisali pripomenut. Nejako na to zabudam, ze som skvela a uspesna zena, co sa stara ako samozivotelka o dieta, vybudovala si firmu a meno, popri tom ked mozem pomozem aj v ramci charity, pomaham svojej postihnutej sestre, 85 rocnej babke. Nebude mi tu frflat nejaky energeticky upir. Pofrflem si aj sama, ked bude treba 😂. Pokracovanie pribehu sa ma tak, ze mlady mi volal, ze sa ospravedlnuje za to ako reagoval ale ze si stoji za svojim co povedal. Potom k tomu pridal, ze ja si ho nevazim co vsetko tu spravil. Myslel tym, umyl gril (2 tyzdne dozadu), zakryl jamu, kde je cerpadlo na zavlazovaci system (2 roky dozadu), opravil tecuce umyvadlo (rok dozadu). Tak som sa vyhovorila, ze teraz nemozem. Ale je to vobec ospravedlnenie??!! Este k tomu bordelu teda prida, ze som nevdacna.

sisasen
15. máj 2020

@daganov ale najprv chytro daj vymeniť zámok na dverách, nech sa ti tam už nikdy nenasťahuje ! potom oslavuj že si sa tak ľahko zbavila príživníka egoistického !

puklica13
15. máj 2020

On proste chce mat na tebou moc..sice povie prepac, ale jednym dychom prida tu tvoju "nevdacnost"..on proste citi ze nejakym sposobom nedokaze urobit zenu stastnou, tak ju dava dole a zhadzuje aby jej to potom stacilo...na plnohodnotny vztah je to zalostne malo..
Mimochodom..mne keby povedal ze som zla mama, tak mu taku plesnem ze mu stena da druhu ( obrazne povedane...
Mas na viac moja, len si to musis sama uvedomit...a mimochodom..radsej sama ako toto...a nie, ked je zena sama,neznamena ze je menejcenna..moze to jednoducho znamenat ze je vyrovmama, spokojna so sebou a nepotrebune parazita co ju bude buzerovat a vyciciavat.

ledgerka
15. máj 2020

Tiez sa vo vztahu nevyhadzuje na oci kto co pre druheho urobil. Ma to byt vlastna iniciativa a radost pomoct druhemu. Nie ze idem nieco opravit aby som to mohol stale pripominat aky som uzasny. Tento chlap je odpad a tam aj patri, do kosa 😂.

karpina
15. máj 2020

tak vytrvaj vo svojom terajšom rozhodnutí a nenechaj sa znova uvariť a nenaleť mu na sladké rečičky a plané sluby o tom ako sa snaží pracovať na svojej zmene. On sa nechce zmeniť, on ťa chce ovládať a využívať tvoju pohostinnosť a tvoje služby zadara. Toto si vždy pripomeň, ked ťa bude presviedčať o tom, ako ho potrebuješ vo svojom živote.

retatka
15. máj 2020

To je chrapúň najvyššieho kalibru keď toto ti začne menovať ,čo všetko spravil .Nuz zakomplexovaný typek.Asi čakal ,že ho budeš prosit nech sa vráti .Este jedna rada -výmen zámok na dverách ,nikdy nevieš co môžeš od hentakych čakať

zuzi56
15. máj 2020

Ty si šikovná, a určite aj cieľavedomá , priateľ tá len psychicky vyciciava a ty si z toho nervózna.
Každý doma pusti dieťaťu telku, u nás beží Adi cely deň 🤣,
Skús sa dať dokopy, na neho sa vyprdni, veď máš svoju hrdosť, on sa nezmení, a čím budeš staršia bude ťažšie sa rozijst lebo si budeš vravieť, že by si bola sama.
Uvidis, bude ti super bez neho, a potom začneš zit, ale tie začiatky sú ťažké, ale máš aspoň prácu, držím prste

daganov
15. máj 2020

@sisasen ja? asi si si ma zmýlila s autorkou témy, ja by som takéhoto vola vyhodila po pár debilných poznámkach. Aj s dverami.

karolinakr
15. máj 2020

😝😝dik za ten posledny prispevok autorka.Aj som sa zasmiala
Je on normalny?
Začal svoju tiradu vetou:" Keď som ti opravil čerpadlo v roku 1939 za II.svetovej vojny, památáš? A to si nevážiš? A tie paradajky minule za 0.030 € som zobral na seba...

tykat
15. máj 2020

Gratulujem...super ze vratil kluce... len ho prosim za ziadnu cenu nevolaj spat. Taku sancu na lepsi a krajsi zivot uz nemusis dostat.

tykat
15. máj 2020

Ze zavolal a sa ospravedlnuje a stoji si za tym co povedal 😁😁😁 tak nech si stoji...co nema kde spat? Ci komu vykrikovat ze ma bordel? Boze takeho sa len rychlo zbavit.

autor
15. máj 2020

@puklica13 inak takto som sa na to nepozrela, ze to bola jeho forma moci. To je na psychologicky posudok normalne 🙈😂

autor
15. máj 2020

@ledgerka tiez si to myslim, ja som tiez kopec pre neho urobila ale nebudem mu to vykrikovat.

autor
15. máj 2020

@karolinakr preto som tam dala aj ten cas kedy to robil. Lebo mne to bolo tiez smiesne. Ale nemala som chut ani cas to rozoberat s nim.

autor
15. máj 2020

@tykat asi nema koho buzerovat, sam doma ani maleho nema 😂. Dnes to nemam fakt chut rozoberat s nim. Doteraz som pracovala, teraz idem vypnut pc a to tam mam este 3 veci, co by som mala vybavit a rychlo cez obed zbuchala langose na obed. Len teraz by videl ten bordel, kedze dnes som ani po obede nestihla dat do mycky a ani kavu vypit.

daganov
15. máj 2020

domácnosť má byť natoľko čistá, aby bola zdravá a natoľko špinavá, aby bola šťastná. Tvoje dieťa si určite nebude pamätať, že si päť krát týždenne leštila nábytok a každú sobotu umývala okná, ale bude si pamätať, že ste sa spolu hrali, bicyklovali

mata128
15. máj 2020

Bud rada, ze sa pobalil a odisiel ten prizivnik sam. Mas o starost menej. Jedine,co by som pre neho urovila - zbalila mu aj tie ostatne veci,ktore si v tej rychlosti nevzal. Radsej sama s dietatom ako s takymto hadom na krku

melonik7
15. máj 2020

Ako pise @daganov
Buchni sampanske...ten pocit ulavy pride coskoro

nini1010
15. máj 2020

No ozaj nechapem ci si ty mala toto za potreby?? 🤦‍♀️ uspesna,samostatna,zivotaschopna zena,nechat sa buzerovat vo vlastnim dome?No kopanec mu trebalo dat do riti uz davno s rozbehom a adieu!Usmev a dalej radsej sama ako s takymto pakom.

luthine
15. máj 2020

Necitala som komentare, idem sem len napisat, ze ta obdivujem. Klobuk dolu, ako to vsetko zvladas! 💪Toho chruna posli kade lahsie a radsej si v klude daj🍺.

sisasen
17. máj 2020

@daganov sorry malo to patrit autorke

26ka
1. jún 2020

autorka môžem sa spýtať ako sa veci vývijajú ďalej? teda, že veľmi ti fandím, a dúfam, že ideš sebavedomo hore na svojej vlastnej hodnote 😉

karolinakr
1. jún 2020

Dúfam, že si ho nevzala spať, lebo sa tu rozbrečím...😅

Strana
z3