icon

Drzý sesternicin priateľ

24. nov 2022

Nechcem písať zdĺhavé litánie, tak v skratke. Vždy keď sa koná nejaká oslava, svadba alebo sú sviatky sa zídeme celá rodina. Problém mi robí priateľ mojej sesternice - neustále si zo mňa a môjho ruža robí nemiestne žarty. Skôr by som povedala, že nás uráža. Napríklad my máme malý byt, ale je náš. Oni majú veľký dom. Tak hneď reči, že preboha on si nevie predstaviť v takom byte žiť, že to musí byť strašné. Alebo auto. My máme Renault z roku 2012, oni majú Mercedes. Zase rýpal, že čo máme za auto, že to už pomaly do šrotu patrí. Alebo mobil, my máme Android, oni iphone. Išla som fotiť na oslave a sesternicin priateľ ma hneď zastavil so slovami, že mám nekvalitný foťák, že to prevezme on. A stále takéto narážky...
Mám už nervy..

Strana
z2
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
betulinka1
24. nov 2022

Ale to nemozes cakat, ze to tak poda. Podla tvojich vyjdreni je asi menej inteligentný a povyšuje sa. Teba to trapi, lebo ciastocne si ten rozdiel uvedomuješ. Bud vyrovnaná s tym co mas a nejaky depko sa ta rečami nedotkne.

cacianka
24. nov 2022

@taga aj ja tak, napr. a teba čo trápi, čo mudruješ, strc sa aj s mercedesíkom, baví ťa strápnovať sa, máš veľký dom ale malý mozog / penis

betulinka1
24. nov 2022

@gabrielkaa ja by som sa spytala, uz len preto, co múdre by vypotil. Mozno vidi, ze na to autorka s muzom reaguju negativne a o to viac ho to bavi. 😉😉 brala by som to ako zabavu. Napr. malym bytom a nárokmi znižujeme uhlíkovú stopu 😉😉 ooo ty mas super iphone, ale citala som, ze maju problem s malou výdržou baterky… alebo my chceme mat android, lebo nemusim platit za kazdu lepsiu aplikáciu…Nemoze chodit na oslavy s tym, ze co mi zase povie. Nejake trefne odpovede by som si urcite pripravila. Ale zase to som ja.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
svetlonos
24. nov 2022

A vsimla si sesternica s akym kktom to vlastne zije? Ostatni z rodiny to vidia tiez, ci ho zeru aky je fajn? Tiez by som sa jeho opytala, ako dhlo chce tu svoju debilnost davat blbymi poznamkami najavo. Ved uz sa predsa celej rodine ukazal v celej svojej parade. Vsetci vidia ze je blby, len cakaju, kedy si to konecne vsimne aj sesternica a skonci to s nim. A sesternici by som sa to priamo spytala, ci vnima ako sa chova?

mamusa123456789
24. nov 2022

Veľkými vecami si kompenzuje 'male' 😀 kašli na takého tupca, on ti ani po členky nesiaha

autor
25. nov 2022

@svetlonos Vieš čo všetci sú z neho paf. Všade bol, všetko videl. Má VŠ takže pre svojho potenciálneho svokra je Boh. Prácu má u neho, za nadštandartný plat (u sesternicinho otca).

aurora33
25. nov 2022

VŠ ma teraz skoro každý, to nie je nič čo treba obdivovať. A že mu dal prácu sesternicin ocko za nadštandardný plat, s tým by som sa moc nechvalila. Nebyť ocinka tak čo by robil? Paf by z neho mohli byt ľudia, kebyže vybuduje niečo sám od nuly. A nie toto. Ved to je skôr na smiech. Taká mužská zlatokopka.

gabika0825
25. nov 2022

Asi by som nereagovala na takéto nemiestne reči, alebo by som to obrátila na srandu, ak nechces vyslovene dusnu atmosféru, možno by som mu dala za pravdu a jeho to prejde…dám príklad: ak ti bude niečo zosmiešňovať, mobil alebo dom, tak mu odpovedz ze fakt máš pravdu, my sme úplný chudáci, nemáme na to čo máš ty a povedala by som to s úsmevom, nebrať si to hlavne v tomto osobne, ide to mimo vás. Tým ze mu takto odpoviete, tak jeho to po čase prejde lebo uvidi ze si z jeho narazok robíte srandu a celé sa to otočí proti nemu.. čiže asi v som reagovala takto

autor
25. nov 2022

@aurora33 U nás v rodine je VŠ niečo wauu. Tiež mi to príde smiešne, dnes má vysokú školu fakt každý blb. Inak som toho názoru, čo aj Ty. Niektorí ľudia si proste zakladajú na nesprávnych hodnotách.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
cacianka
25. nov 2022

Čo by z neho bolo ,bez svokra a jeho nadštandardného ohodnotenia ?
Veď mu to splechni,

bilancia
28. nov 2022

si riesi nejake svoje komplexy cez materializmus a povysovanie . a tiez v tom vidim nieco take,ako vyssie pisali, ze takemu cloveku musi nieco ine chybat v zivote a nahana to cez materialne veci a "predbiehanie sa" kto je lepsi , lenze tymito vecmi nikdy tu prazdnu dieru v "duši" nezaplata podla mna taky clovek a bude si donekonecna takto nieco dokazovat. Ja by som mu narovinu povedala, ze nie kazdy hlada stastie v materialnych veciach , ze ja som spokojna . Len pri tychto ludoch je to ako hadzanie hrachu o stenu, ked sa ohradis, bude si mysliet ze len zavidis a tym on sa bude citit ako "vitaz" :D ,ale niekde hlboko vo vnutri bude mozno citit,ze mas pravdu , len si to nikdy neprizna.

Strana
z2