Dusná domácnosť
Idem si po radu / iný pohľad … S mužom sme spolu niekoľko rokov, máme malé dieťatko (1,5 roka) a už sme raz mali krízu kde hrozil rozvod - nakoniec ma odprosil aby som sa vrátila. O rok sme tu zas … som tehotná, bábätko sme samozrejme po harmonickom období chceli. Ale … Pred dvoma týždňami sme sa pohádali pre jeho neustále vláčenie sa po von, ja sa musím starať o dieťa a on si v pohode odíde na celú noc ožrať sa ku susedom… najviac ma však vytočilo to, že keď som sa ho opýtala kam išiel, povedal, že čo ma do toho je … v smskách sme sa veeeľmi pourážali, pohádali a poslala som ho teda spať do detskej nech od neho máme v spálni pokoj. Po dvoch týždňoch od hádky je u nás atmosféra aká ešte za tie roky nebola … keď som v miestnosti on odíde do inej, stále s nami nespáva v jednej izbe, robí si svoje nákupy, umyje si len svoj riad, hoc navarím ide sa najesť k mame. Žijeme oddelené životy, cítim sa ako spolubývajúca. Hocikedy sa oblečie a odíde bohvie kam … je mi z toho strašne ťažko. Pri akejkoľvek snahe o rozhovor mi vykričí veci a zhadzuje ma pod čiernu zem … aká som zlá matka, žena, ako ma všetci nenávidia, ako mu závidím, že on chodí von a ja nie lebo nemám kamarátov (no nechodím keďže sa 24/7 starám o dieťa), ako len míňam, ako ani nevarím … proste snáď všetko čo ani nieje pravda …. Ja netvrdím, že som bezchybná ale z toho čo vykrikuje mám pocit ako keby som bola posledná špina a on chudáčik úžasný tvor …. Keď podľa neho nevarím (čo je chujovina) čo teda nenavarí on??? 3 mesiace som non-stop zvracala a keď som si dovolila ísť lahnúť si tak so všetkým trieskal a nervózne vrčal po synovi až som sa radšej z tej postele zdvihla. Proste mám pocit, že ja nemôžem nič, iba šúchať nohami. Večne je na telefóne ale keď chytím do rúk telefón ja tak je pohroma … Keby som nebola tehotná odídem s malým preč … bojím sa, že v tomto tichu a oddelených životoch ideme pokračovať a že nám zničí celé Vianoce tým, že sa zavrie počas večere do izby alebo že odíde k rodičom (lepší prípad). Neviem čo chcem vlastne počuť, keby som nebola tehotná tak sa zbalím a odídem nech máme s malým pokoj. Takto len 24/7 rozmýšľam nad tým aký som hrozný človek, ako mám byť asi lepšou matkou - ženou, mám však pocit že za tie roky som preňho urobila prvé posledné a nikdy mu nič nebolo dosť dobré … táto atmosféra spolubývajúcich je pre mňa totálny klinček do rakvičky. Keď som sama tak iba revem, nad ničím iným nerozmýšľam, je mi proste psychicky ťažko a dokonca ľutujem, že som tehotná …. Neviem čo mám robiť. Komunikácia s ním je bezpredmetná lebo sa končí pri urážaní mojej osoby a čo ma mrzí najviac vyťahuje proti mne veci, ktoré som povedala iba jemu …
Keby ťa ľúbi nesprava sa tak nikdy v živote .áno možno trošku z nervov pokricime my normálni,nenaruseni na deti ,alebo sa chvíľku hnevame ale potom nám to príde ľúto... Ale tento človek je zviera keď si to dovoľuje k tehotnej žene ,deti to tiež cítia aj keď nie možno teraz ,neskôr sa to ukáže ☹. Prosím odíď od neho to nikdy dobre nebude
@smutnysmutko je to veľké hovado, ale Veľké.
Chybu vnimam na oboch stranach. V prvom rade chyba druhe dieta, budete mat co robit aby deti netrpeli. Pises, ze jeho ste poslali spat do detskej a vy ste ostali v spalni. K tomuto napisem len tolko ze manzelia maju byt v spalni a dieta v detskej. A muz bol v tej spalni prvy, nie dieta. Ak by som hocico urobila a muz by povedal aby som sla spat inde ako do spalne, urazila by som sa a spravala by som sa rovnako ako tvoj muz. Dieta je tvoje a aj jeho to je pravda, nehovorim ze sa musis on starat 100% casu. Tiez mam doma dve deti do 2 rokov a staram sa lebo muz je vacsinu casu prec, popri tom vediem domacnost a este aj 3-4 hod denne pracujem ked deti spia. Ale nikdy by som nenapisala ze sa MUSIM starat o svoje deti ktore som aj ja chcela. Navyse predpokladam ze nepracujes a si len doma, a muz zaraba a chodi fo prace. Urcite si aj on pptrebuje oddychnut a vyvetrat hlavu. Ak si myslis ze to sama s 2 detmi zvladnes (mas problem s jednym) tak sa zbal a chod odneho prec. Uz xx ludi sa ta pytalo ci mas kam ist a koho je byt, odpoved bude asi jeho kedze si neodpovedala. Ak je jeho mozes byt podla mna rada ze zakazdym odide on a nevyhadzuje teba. Na jednej strane pises aky je zly, ako ta uraza, ako nepomaha na druhej si sa rozjodla s nim mat dve deti. Tazko ppvedat ci je vsetko pravda a stale sme poculi len jednu stranu.
@kiki234 môj muž si doma vála gule na materskej a ja som chodila do práce. Z práce domov, po nočnej pred nočnou vždy som sa musela JA starať o malého lebo mi nikdy nepomohol. Bez môjho platu by nikdy nemal na hypoteku na ake sme mali, vsetky peniaze co som mala isli sem - do zariadenia … ked uz som bola tehotna a nonstop som grcala ani raz som si nemohla ist lahnut vzdy som sa musela starat o maleho lebo ked som si to dovolila tak tu vsetkym trieskal. A co robi on na materskej? Hrajka sa na pc, pozera tv, beha po veceroch po vonka, mina peniaze na chlast takze ked o tom hovno viete tak tu nevypisujte !!!
@smutnysmutko tak teda vy chodite do prace alebo ako? Pisete pritomny cas na to ze muz je na materskej. Tuto diskusiu ste zalozili a ja som reagovala. Pisete ze sa musite starat o dieta, pisete ze ste znova tehotna. Nerozumiem teda preco ste znova tehotna s tym muzom? Ak je ako popisujete lenivy uz dlho. Posete ze chlasta a to akoze teraz len zacal ak ano tak sa nieco muselo stat ak nie tak si polozte otazku preco ste tehotna znova. Ja mam dve deti ako posem a popri tom pracujem a teda uprimne muz je doma tak 2 dni z tyzdna a ani by ma nenapadlo aby som mu kazala aby strazil alebo bol s detmi. Jednoducho som mama
@zuzka102 to si myslím aj ja
@zuzka102 jasne ze robi. Aj moj miz pomaha a teda cgce vsetok cas co je doma venovat nam teda aj mne aj detom. Ja som narazala na slovo MUSIM sa starat o svoje vlastne dieta. Tak to autorka napisala ze MUSI. To ze si vybrala zleho muza a ze s nim bude mat 2 he dieta je prepac ale koho vina? Pokial mali jedno ako sa spraval? Predpokladam ze tak isto a aj tak sa rozhodla mat s nim dalsie. Ako som napisala budu mat tazke obdobie aby netrpeli hlavne deti a podla zoho co citam otcovi su ukradnute, mama ich berie ako povinnost co musi sa starat. Chudatka deti

@cacianka ja osobne by som tiez radsej volila odchod a kludne vianoce,ale z toho,co pisala vyznieva,ze nechce tehotna ist prec a ktovie,ci vobec ma kam ist