Dvojročné dieťa ruší nočný kľud do 01:00
Zdravím, mám susedov, ktorí majú asi dvojročné dieťa (je malá, veľmi nerozpráva, teraz sa naučila povedať mama). Je podľa vás normálne, že každý deň odkedy sa sem nasťahovali (čo je už asi polroka) je to malé dieťa hore do polnoci až jednej v noci, dokedy sa s ňou hrajú, ona rozhadzuje hračky (čo robí parádny buchot), búcha do radiátora, vykrikuje, smeje sa a proste vyvádza ako normálne dieťa... Ale o polnoci alebo o pol jednej, keď už aj dospelí chcú spať? Hlavne keď skoro ráno treba vstávať do roboty? Medzitým na ňu mama ziape tak, že ešte aj mne to je nepríjemné a ona pravdaže potom plače, kým zas niečo nebuchne, asi väčšinou o drevenú podlahu. A potom buchot a krik, ale to už väčšinou rodičov, začne zas ráno o pol siedmej až siedmej na pár minút.
Už som vravela domovníčke dvakrát, ale podľa všetkého sú kamarátky, tak tam s tým nič nevyriešim.
Je to vôbec na sociálku alebo ani len policajti s tým nič nemôžu?

Doplnam aj ked je tema už 2 roky stará..Ja som v podnajme nad nami majitelia..niečo obdobne mame tu, dieta pravidelne okolo 22.00 chodi spať, von chodia cez zimu minimalne, tak malý je besný a nevybehaný, hoci je len 18.30 ale toto čo tu teraz predvádza je nesutočne. Ja som ju už prosila niekolkokrat a velmi slušne, že trieskaju a hadžu mu snad medicinbal o podlahu..Najskôr povedala, že jej mame a musime povedať, ked nam niečo vadi, ale už ked som ju slušne upozornila druhý krat, tak proste som videla, že s tým má problém...A teraz toto čo tu predvádzajú je šialené, mam choreho manžela ani na toho nepozerajú.