Ex k nám poslala dieťa s teplotou. Ako to mám brať?
Ženy už som tu raz písala. Máme "spojenú" rodinu máme sa radi všetci. A ANO jediná naša slabina je mužova ex. Posiela k nám chlapca chorého. Beriem je také obdobie deti su choré. Nech sa lieči aj u nás. Lenze...už dvakrát k nám prišiel s teplotou a nehovorím o nízkej teplote, ale nad 38 stupňov tak sme jej písali, že keď ma teplotu nech ho neposiela. Aby sa mu nepohorsilo. Dnes ho muž doniesol s teplotou a v taške nabalene antibiotika bez nejakej informácie čo mu je. Muž zobral teplomer, ale ta digitálna potvora nefunguje, keď je zima. Takže na teplotu sme prišli až teraz. Vy poslali dieťa s antibiotikami a teplotou?
Je to muzove dieta aj ked ma teplotu. Kym nezomiera tak nevidim dovod preco by nemal ist k otcovi. Keby ochorel u vas, tak by ste ho naspat k mame nepustili?
Riesis to uplne zbytocne, ked sa ti to nepaci, mala si si hladat muza bez zavazkov
Ako to máš brat? Že je to krava 1. triedy. Lebo normálna mater by dvihla telefón a povedala by otcovi dieťaťa: chlapec je chorý. V taške sú zbalené ATB a toto sú základne info k jeho stavu….
To by neurobila pre teba či jeho otca, ale pre to dieťa
No veď nech sa otecko stará, čo chces počuť?
Bud ju muz poriesi alebo bude stale posielat. Zjavne vas ma na haku a bude stale posielat. 🤷🏼♀️
Muž to už s ex riešil, či len ty riešis na MK.?
Mozno si matka dieťaťa nemôže brat stále OCR. A chlapec k vám chodí sam alebo chodiť chlap po neho?
Starajte sa aj vy
Každá sme iná 💁🏻♀️ manželova dcéra k nám chodí aj keď je chorá, bývalá pribalí daný počet tabletiek ktoré má užiť a k tomu aj vyrátanú sumu, ktorú jej máme poslať za spotrebované lieky 💁🏻♀️...
Samozrejme že tiež z toho nie som nadšená, momentálne som tehotná a vždy po takejto návšteve ochoriem aj ja, ale manžel je rovnako rodič ako bývalá a tak sa aj my staráme o dcéru rovnako. Samozrejme som názoru že keď je chorá tak by bolo lepšie keby nechodí hore dole, ale čo už. Treba to brať tak ako to je 😊
A určite niečo napísala neverím tomu že by ho len tak poslala alebo chlapec vie povedať že berie antibiotiká takže ak máte zlé vzťahy načo ju ešte aj tu ohovaras .zlá si tak ty keď nechceš muzove dieťa doma
Tvoj chlap sa musí postarať, či je to férové voči tebe to je jedno. Mal by horúčku aj keby bol s prvou manželkou. Máte sa radi ako si napísala, tak hádam aj teraz. Vedela si do čoho ideš.
U mňa je choré dieťa dôvod na to že ostáva doma a k tatkovi pôjde buď.vikend, ak sa nejedná o striedavku.
@kristinapetronela neviem prečo na pani útočíte.. ona nepíše že nechce mužove dieťa 💁🏻♀️ píše že sa jej nepáči že keď je malý chorý tak chodí hore dole
Tak v kľude, ak nemáte napísať niečo k veci nepíšte proste nič
asi to ex vyhovuje... možno dúfa že sa u vás vylieči...
@azzflo Nie, neposlali preto je u nás nie týždeň ale tri týždne. Choré dieťa s antibiotikami nema chodiť hore dole. Môj nazor
@pribinak presne. Na mňa nech kašle. Ja bez jej priazne prežijem, ale my mame antibiotika a neviem čo chlapcovi je.
@sense ale my máme tiež deti. Ktoré sa už párkrát od neho nakazili (ano môžu sa nakaziť aj v škole, škôlke a pod) ja alebo muž sa striedame pri deťoch VŠETKÝCH a nechápte ma zle ale naše deti sa konečne vyliecia a pride chlapec chorý a zas odznovu. Ja keď mám choré dieťa NEPOSLALA by som ho k ex. Ja mám exa a s nim sa v pohode dohodne na všetkom lenze s ňou sa neda a to ma hneva ale aj muža. On jej píše volá ona to ma
@ameema áno chápem
@kristinapetronela nič nepovedala, napísala mu len do sms že chcel striedavu tak nech sa stara. Chlapec vravel, že boli u dr v stredu potom štvrtok a potom piatok, ale čo mu je to nevie nikto
Čo už je aká je, poznáme len tvoj opis situácie. Nech je to ako chce, máš sa postarať ty alebo tvoj muž. Chlapec za to nemôže, že je chorý a ty ho nechceš. Vedela si do čoho ideš.
Stále si nepovedala keď pises ze pošle chlapca ci chodí chlapec k vám sam alebo ide muž po neho.
A áno aj keď sa ti to nepáči a ty by si dieťa choré neposlala tak to neznamená ze len matka sa ma o dieťa starať. A ako som písala zrejme si nemôže brat stále OCR. Keď máš choré deti ty strieda s sa ty a tvoj muž. Keď ma tvoj muž ale Chore dieťa má sa starať len ex? Aj vtedy by sa mali rodičia striedať
A ak je ex ne zodpovedná a nestará sa, ma tvoj muž požiadať o zverenie syna do svojej starostlivosti
A keď sa vždy len vy nakazite od chudáka chlapca, on sa od vás nenakzi nikdy ze? V škôlke sa deti nikdy nenakazia? Mali by ste popracovať na imunite
No ak chcel chlap striedavku, tak s tym mohol ratat, nie??
a mate striedavku teraz ?
ano mna by to nahnevalo najma kvoli tomu dietatu. Urobila by som to nech tvoj muz zajtra zavola pediatricke a opyta sa aku ma maly diagnozu kedze jeho matka ho odmietla informovat dal by si vysvetlit ake lieky ako brat atd a potom podla vasej dohody kto sa stara o chore deti by som sa starala
dieta za rodicov nemoze uvar mu caj daj do postele pusti rozpravku atd
No tak ked chlap chcel striedavku, tak nech sa stara aj ked je dieta chore.
@bilberryday ja si autorku zastanem. Normálna mater berie ohľad na dieťa a povie je choré, toto a toto mu je. Tam sú lieky
Áno on sa má tiež starať, ale to čo robí ona, je úplne zle. Z jej strány úplne zlyháva komunikácia a chyba elementárna slušnosť
Majú sa starať obaja, ale základ je komunikovat, veď tu ide o fieta
Ak by sa mu pohoršilo a treba ísť na pohotovosť tak nemajú ani základne info
Keby toto urobil otec, že posle choré dieťa a nedá ani nič vedieť, tak to by tu bol iný lync
Pokial ma muz striedavku, ma sa starat o dieta aj vtedy, ked je chore. Ci zena ma byt na ocr vzdy a vy si chlapca uzijete, ked je zdravy? A deti sa ti nakazia aj jedno od druheho, nie len od neho, tiez neposielas svoje deti prec, ked su chore. Pokial nezvladas dieta tvojho muza, mala si si hladat slobodneho.
Vsak to ani hovado neurobi… poslat dieta s teplotou z domu. Ja by som syna nepustila. Ved ohrozuje jeho zdravie!
Ako to choré dieťa chodí hore-dolu? je rozdiel či sa trepe niekde busom po staniciach,MHD..a je rozdiel,či ho rodič dovezie autom a len vystúpi pri vchode bytu druhého rodiča.
Ale zas je pravda že mohla aspoň dať vedieť čo mu je, ako podávať lieky a proste dopredu informovať jeho otca o zdravotnom stave dieťaťa. Neviem koľko ma chlapec rokov či vie sám povedať čo povedala doktorka, mali by medzi sebou komunikovať rodičia ako dospeli normálni ľudia…

Naco to stale riesis. Niektore poslu niektore nie. Niektore daju usoplene deti do skolky niektore nie.