Ex/manžel rozmaznáva deti
Otazka na rozvedene/pred rozvodom - ako znasate to ked si manzel berie deti (8 a 5 rokov) vyslovene len za zabavou a navyse s milenkou? Jasne ze deti sa tesia na “pani” lebo ich obidvaja pekne rozmaznavaju, ziadne povinnosti, domace ulohy alebo dokonca ani cisit zuby netreba. Otec sa s detmi stretava len ked to jemu vyhovuje na vikend, takze ich napr nevidi aj 2 tyzdne ked boli chore. Inak zabezpecuje len rozvoz jedneho dietata a druhe v bezny tyzden ani nevidi. Zo spolocnej domacnosti vpodsttae odisiel ale obcas prespi, nikdy nepovie dopredu kedy ale to tiez len pride v noci a rano odide, medzitym zvykne este vyjest jedlo z chladnicky, zaspinit kupelnu alebo spravit niekde nejaky bordel …. Okolo deti, domacnosti, domu neriesi nic a posledny mesiac zacal “strajkovat” aj financne. Deti sa samozrejme na otca tesia, aj na zabavu a darceky, milenku sa zda ze si oblubili. Manzelka pada na hubu, zabezpecuje rozvoz na kruzky, dom, zahradu, pracu na plny uvazok kde cez obednajsiu prestavku riesi nakupy potravin lebo inak sa do obchodu nedostane, navstevy lekarov, ucenie so skolopovinnym dietatom ktore ma navyse poruchu ucenia takze viekend bez ucenia s otcom su 2 kroky spat vydretej prace matky … obe deti maju cvicit logopediu co otec samozrejme tiez nerobi.
Starsie dieta aj zacina chapat ze toto nie je celkom ok ale hrackam a zabave neodola a prirodzene sa tesi a mladsiemu tazko nieco vysvetlovat. Matka je vycerpana ako fyzicky tak aj psychicky, s detmi jej nema kto pomoct, ani na 1-2 hodiny tyzdenne postrazit a hlavne nevie ako s detmi komunikovat o to ze ona je ta “zla” ktora ich ale vychovava a zabezpecuje veci potrebne na zivot a otec nezodpovedny sebec co si iba uziva svoj novy zivot
@mairi1 a ako vies ze ju nechvalim za to ako zvlada starostlivost o deti, dom, zahradu, atd? Jej je uplne jedno ze manzel ma milenku ale nepaci sa jej ako sa sprava k detom a kedze byvam od nej niekolko hodiin cesty tak tazko s nou mozem travit cas osbne ale skor denne ju mam na telefone … nepotrebuje pocut ze manzel je idiot lebo to uz vie
Keď sa jej to nepáči, ako sa správa.. A chce zostať ako tak v pohode.. Hlavne kvôli deťom.. Tak nech to proste prijme, ved tajy vlastne bol, nezmenil sa zo dňa na deň predsa.
Robíte z toho obrovskú tragédiu.. V podstate je tu len jeden menej spoľahlivý ešte stále muž.. Otec, ktorý áno miluje svoje deti a dáva ti najavo možno trisku ináč akoby pani mamca chcela.
Svet sa neruti.
Možno sa to cele pohne keď sa rozvedu bude par dôležitých vecí daných súdom.
Maminka si nájde nového priateľa svet bude kúsok krajší a nebude ju vytláčať kszda mini maličkosť.
A ešte bude vďačná ze sa otec zjaví vezme deti a co to im kupi.

Hladate negativa, asi v tejto situacii je tazke najst pozitiva, ale aspon neutralne veci sa daju najst. Ste kamaratky? Skus ju pochvalit, ako to perfektne zvlada. Isto je pre nu tazke, vidiet byvaleho milovaneho muza v naruci inej... Sama si organizovat cas, min.vikendy zrejme predtym travili spolu, na vsetkej tej zabave sa podielala, vsetko sa proste zmenilo. A ty teraz ju podpor v zivote, takom ako ma, chodte si posediet na vinko, pozrite si romanticky film ako kamosky a mozno si aj spolu poplacte. Zivot je stale krasny a muzi jednoducho su take pomalsie stvorenia 😅 ale su fajn. Mozno ju nielde caka iny, lepsi.Tym, ze tu budes, cakat, kym vam napise niekto, ze ex je upny idiot, sa nic nezlepsi. A predsa o tom Vam ide, aby bol jej zivot lepsi 🥰 Drzim Vam palce, aj maminke deti a aj tebe, ak ste si take blizke, aby raz povedala, mala som pri sebe v tazkom obdobi osobu, ktora mi priniesla radost do zivota a vdaka nej to bolo sice turbulentne obdobie, ale aj tak v pohode.