icon

Ex svokra ma pred mojimi deťmi stále ohovára a klame im

paloma76
17. feb 2017

Hlavne moju 10 ročnú (druha- 20 rocna m svoj rozum a pred nou si až tak nedovolí ) ! Ked ju tam moj exmanžel zoberie, tak sa jej vecne vypytuje a zisťuje ako sa mame a co robime ( ja som sa druhy x vydala a mam dalsie babatko) , vypytuje sa jej sproste otazky, ze koho ma radsej oca ci mamu, ju alebo druhu starú mamu , jednu tetu ci druhu tetu, atd. Špini na mna, klame a ohovara. Zhadzuje ma a ponižuje! Uz som ju na to upozornila, ale nepomáha to! Uz sme rozvedeny 2 roky. Poradíte nieco? Dakujem.

janickacrazy
17. feb 2017

@paloma76 Tak nech ju tam manžel nevodí, vybavené, nech ide s nou radšej na zmrzlinu alebo do kina.

paloma76
autor
17. feb 2017

Nooo, to by svojej mamičke neurobil. On si tiez rad povymysla, podla toho aku ma naladu 😤. Jablko nespadlo daleko od stromu😟.

janickacrazy
17. feb 2017

@paloma76 Tak ale 10ročná je už dosť veľká, aby si spravila svoj vlastný názor, nie? Doma jej to proste vysvetli ako to je naozaj a nech ockovi a babke povie, že ak v tom budú pokračovať, že tam nebude chodiť a basta. Deti nie sú hlúpe, vycítia ako to všetko je. Ja sa tiež koľkokrát čudujem, čo moj 6ročný povie, človeku sa zdá, že sa hrá a on všetko počuje a tie komentáre občas stoja zato. Až som prekvapená, ked povie pravdu na rovinu úprimne detsky ako to on vidí.

paloma76
autor
17. feb 2017

Ano, ja jej vysvetľujem, ona to v podstate aj chápe, ale aj tak v tom ma zmätok. A je z toho nešťastná ! Ona tam nerada chodi, tak isto k otcovi, ma ho sice rada, ale ma z neho strach, pretoze je agresor ( videla a zažila tie cirkusy pocas nášho manzelstva) , takze ona oponovať nebude, lebo sa boji. A ked som mu pohrozila , ze mu ju nedam , kym sa budu takto správať, tak sa mi vyhráža sudom !