icon

Ex svokry - vaše skúsenosti

tiwyna
25. dec 2015

Ako vychadzate s ex svokrami? Davate im vnucata? Komunikujete?

Strana
z2
stella33
27. dec 2015

@jani_uk ...a netyka sa to len takych pripadov, ked je zanedbana vychova, alebo nejakym sposobom ublizujuca, zo strany otca/matky?

stella33
27. dec 2015

@lucia20 nuz, tvoja ex svokra sa ocividne prejavila, na com jej najviac zalezalo, ked si oznamila rozchod 😉

lucia20
27. dec 2015

@stella33 aj ja som bola teosku v soku. Lebo nas vztah sa skoncil po 12 rokoch, po tom, co som tolke roky bola v rodine.... nepadlq otqzka preco? Ci sa to neda zqchranit, ci je manzel ok.... prvq otazka majetok... je to smutne, ale je to tak... bohuzial....ja som az po 12 rokoch zbadala co som nevidela alebo som nechcela vidiet... ale nelutujem ten cas co boli v mojom zivote. Len lutujem, ze ho takto ukoncili.

bibika55
27. dec 2015

@tiwyna pokiaľ sa vaša svokra k vám chová slušne,neštve deti proti matke,netrepe im hlúposti,tak nie je dôvod na bránenie vzťahu.

jani_uk
27. dec 2015

@stella33 Neviem na co sa presne pytas. Ze v ktorych pripadoch stari rodicia mozu poziadat o stretavanie sa?

stella33
27. dec 2015

@jani_uk ano

lucia20
27. dec 2015

@stella33 o stretavanie mozu poziadat, ked im je zamedzovany pristup k detom. Ale to su podla mna pripady, ked si deti nebere ani otec aleho otec nekomunikuje so svojimi rodicmi. Moje chodia k exsvokre hlavne s otcom..... ten si ich vezme a idu tam... takze ne idim dovod v takychto pripadoch, aby ziadali sud o stretavanie.

Strana
z2