Dávate svokrám darčeky na Deň matiek?
Ahojte, dávate svokrám niečo ku dnu matiek ?
@anonym_autor nie a ani svojej mame 😆. Nemame vo zvyku robit taketo veci, pride nam to zbytocne
Nie. Ani mame. Som už staršia - 45, nikdy sme tento sviatok neoslavovali.
Navyše už keď, tak svokra nie je moja mama.
Ak by som v buducnosti mala nieco dostat od nevesty, bolo by to pre mna zvláštne a nepatricne.
Nie, ale pomohla som dietatu vyrobit darcek pre babicku. A tiez pripomeniem jej synovi, aby nezabudol.
Nie, "svokre" nedávam ani partner jej nebude dávať, býva ďalej a nechystáme sa dnes na návštevu. Zvyknem dávať mamine ale sú na dovolenke tak tento rok nedám nič.
Ja mám dcéru malú ale už ráno hovorila partnerovi nech mi donesie kvety (nemuselo byť).
@anonym_autor Áno, dávam
@anonym_autor svokre nedávam, ani jej nezaprajem, nie je to moja mama. Ale mužovi pripomeniem, nech nezabudne na mamu. Mojej mame dávam darček
Ano kazdy rok jej dam dezert alebo nejakú cokoladu resp za nasu rodinu od nas, kedze si ju vážim tak isto na kazdy sviatok jej dam.malickost tak isto aj na mikulasa 😇😇
Nie, ale pomohla som dietatu vyrobit darcek pre babicku. A tiez pripomeniem jej synovi, aby nezabudol.
@titla baby a o čom je ten sviatok, keď treba pripomínať? Mne to pripadá také nasilu, lebo všetci,lebo sa patrí. Nerýpem, len som sa zamyslela
Je to moja matka? Nie je, takže tam je odpoveď. Ja blahoželám svojej mame, muž svojej.
Ano davame, mamine, svokre a ked zila aj starej mamke, mamy zeny v zivote zvladnu aj nemozne a za mna si zasluzia vela lasky a podpory, ten kvietok ci bonboniera a mile slovo je minimum
darceky nie, ale rada napisem vsetkym matkam, na ktore si spomeniem, a napisem im ake su uzasne a nech si uziju svoj den 😘
Ja nie, nie je to moja matka...muž samozrejme ano...dava vascinou kvet a bonbonieru...
My zvykneme zavolat, ked sa nestretneme, co je caste, lebo byvame 60 km, teda keby bola moja mama tu, tak jej moj manzel kupi kvety, to iste svokre. Kedze mame deti, tak ich muz vedie k tomu, ze na den matiek maminke dame kvietok alebo mi nakreslia daky obrazok. A treba mysliet aj na stare mamy.
Moja svokra je moja druha mama a vazim si ju, lebo dobre vychovala svoje deti, vratane mojho muza. Takze ano, bud kupime spolocne kvety, nieco sladke alebo aspon telefonat, ze na nu myslime.
Boli sme so svokrou na zmrzku a pizzu, cas straveny spolu je najvacsi dar.
@mandzula Pre mna je dar, ked travim cas bez nej😃
Áno samozrejme

Nie, nie je to moja matka