icon

Dávate svokrám darčeky na Deň matiek?

Dnes o 05:08

Ahojte, dávate svokrám niečo ku dnu matiek ?

Strana
z2
anonym_7a32e2
Dnes o 05:13

Nie, nie je to moja matka

anonym_d49282
Dnes o 05:17

@anonym_autor nie a ani svojej mame 😆. Nemame vo zvyku robit taketo veci, pride nam to zbytocne

barka1
Dnes o 05:31

Nie. Ani mame. Som už staršia - 45, nikdy sme tento sviatok neoslavovali.
Navyše už keď, tak svokra nie je moja mama.
Ak by som v buducnosti mala nieco dostat od nevesty, bolo by to pre mna zvláštne a nepatricne.

zmrzlinka2021
Dnes o 05:32

@anonym_autor nie, ale ako vždy idem to pripomenúť jeho synovi 😂😂

titla
Dnes o 05:41

Nie, ale pomohla som dietatu vyrobit darcek pre babicku. A tiez pripomeniem jej synovi, aby nezabudol.

anonym_6c75e7
Dnes o 05:48

Nie, "svokre" nedávam ani partner jej nebude dávať, býva ďalej a nechystáme sa dnes na návštevu. Zvyknem dávať mamine ale sú na dovolenke tak tento rok nedám nič.
Ja mám dcéru malú ale už ráno hovorila partnerovi nech mi donesie kvety (nemuselo byť).

anonym_364395
Dnes o 05:48

@anonym_autor Áno, dávam

maca1984
Dnes o 05:50

Nie. Mamu mám len jednu.

anos18
Dnes o 05:51

@anonym_autor svokre nedávam, ani jej nezaprajem, nie je to moja mama. Ale mužovi pripomeniem, nech nezabudne na mamu. Mojej mame dávam darček

doriiis
Dnes o 05:52

Nie

zuzkaa1991
Dnes o 05:57

Ano kazdy rok jej dam dezert alebo nejakú cokoladu resp za nasu rodinu od nas, kedze si ju vážim tak isto na kazdy sviatok jej dam.malickost tak isto aj na mikulasa 😇😇

anonym_dcd48a
Dnes o 05:59
@titla

Nie, ale pomohla som dietatu vyrobit darcek pre babicku. A tiez pripomeniem jej synovi, aby nezabudol.

@titla baby a o čom je ten sviatok, keď treba pripomínať? Mne to pripadá také nasilu, lebo všetci,lebo sa patrí. Nerýpem, len som sa zamyslela

anonym_8df510
Dnes o 06:03

Je to moja matka? Nie je, takže tam je odpoveď. Ja blahoželám svojej mame, muž svojej.

katica06
Dnes o 06:05

Nie.

modrahruska
Dnes o 06:12

Nie, preco by som mala davat svokre darcek na den MATIEK 🤷‍♀️

marca12
Dnes o 06:12

Svokre dava darcek muz. Kupi kvet a cokoladu.

danieli
Dnes o 06:15

Ano davame, mamine, svokre a ked zila aj starej mamke, mamy zeny v zivote zvladnu aj nemozne a za mna si zasluzia vela lasky a podpory, ten kvietok ci bonboniera a mile slovo je minimum

anonym_7b8c62
Dnes o 06:16

darceky nie, ale rada napisem vsetkym matkam, na ktore si spomeniem, a napisem im ake su uzasne a nech si uziju svoj den 😘

bielasovicka
Dnes o 06:19

Svokre? Načo? Ved to není moja mama.

rachel36a
Dnes o 06:20

Ja nie, nie je to moja matka...muž samozrejme ano...dava vascinou kvet a bonbonieru...

mandzula
Dnes o 06:20

Boli sme so svokrou na zmrzku a pizzu, cas straveny spolu je najvacsi dar.

sense
Dnes o 06:26

Nie, ale chlapi poslal otca kúpiť máme kyticu a keď sa zobudí jej zavolá.

althejka
Dnes o 06:31

mojej manci ja a svojej mamci muz vzdy odnesie kvetinku.

blackcat8885
Dnes o 06:38

Nie iba mojej mame. Muž svojej tiež dá

sulavikova
Dnes o 06:41

A svokra vám dáva darček na Deň detí?

ivik4
Dnes o 06:50

Nie, ja svojej mame, muz svojej

anonym_486862
Dnes o 06:58

My zvykneme zavolat, ked sa nestretneme, co je caste, lebo byvame 60 km, teda keby bola moja mama tu, tak jej moj manzel kupi kvety, to iste svokre. Kedze mame deti, tak ich muz vedie k tomu, ze na den matiek maminke dame kvietok alebo mi nakreslia daky obrazok. A treba mysliet aj na stare mamy.
Moja svokra je moja druha mama a vazim si ju, lebo dobre vychovala svoje deti, vratane mojho muza. Takze ano, bud kupime spolocne kvety, nieco sladke alebo aspon telefonat, ze na nu myslime.

anonym_750cad
Dnes o 07:17
@mandzula

Boli sme so svokrou na zmrzku a pizzu, cas straveny spolu je najvacsi dar.

@mandzula Pre mna je dar, ked travim cas bez nej😃

mandzula
Dnes o 07:18
@anonym_750cad

@mandzula Pre mna je dar, ked travim cas bez nej😃

@anonym_750cad My sme mali obe stastie, ze sme si sadli, ja sa na nu vzdy tesim a aj ona na mna.

anonym_bf8c8c
Dnes o 07:24

Áno samozrejme

Strana
z2