icon

Existuje dlhoročné manželstvo bez nevery?

ajsenz
28. jan 2014

Ahojte mamičky. Som rok vydatá za skvelého chlapa. Chodili sme spolu dva roky a otehotnela som a po 2a pol roku sme sa zobrali. Sme spriaznené duše a nikdy medzi nami nevera nebola,ale u nás v našej spoločnej rodine áno... Veľmi nás to mrzí,hnevá a bolí... Neznášam neveru a čoraz viac sa bojím ,že za 10 rokov nájdem niekde muža v posteli s inou...Poznám strašne veľa manželstiev a v každom nevera bola :-/ Myslíte si,že ešte existuje dlhoročné manželstvo bez neveri???Prečo sa ľudia podvádzajú? ... Je mi z toho všetkého zle,že ešte aj moja rodina (z mojej strany) neveru akceptuje... nebudem konkretizovať,keďže sa to tají na oboch stranách a o to viac to mám chuť vykričať každému,keďže ma doráža to,že ešte aj ľudia čo sa kur*** sú schopní mi radiť a poučovať ma o manželskom spolužití.... Je mi hrozne smutno z toho všetkého a preto veľakrát odkedy sme to zistili ma chytá normálna paranoja či aj mňa ten môj nepodvedie,aj keď sa to nestane.Aký máte na neveru názor?Myslíte,že existuje manželstvo bez neveri? Ďakujem

Strana
z4
zabulka1
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4