Existuje dlhoročné manželstvo bez nevery?
Ahojte mamičky. Som rok vydatá za skvelého chlapa. Chodili sme spolu dva roky a otehotnela som a po 2a pol roku sme sa zobrali. Sme spriaznené duše a nikdy medzi nami nevera nebola,ale u nás v našej spoločnej rodine áno... Veľmi nás to mrzí,hnevá a bolí... Neznášam neveru a čoraz viac sa bojím ,že za 10 rokov nájdem niekde muža v posteli s inou...Poznám strašne veľa manželstiev a v každom nevera bola :-/ Myslíte si,že ešte existuje dlhoročné manželstvo bez neveri???Prečo sa ľudia podvádzajú? ... Je mi z toho všetkého zle,že ešte aj moja rodina (z mojej strany) neveru akceptuje... nebudem konkretizovať,keďže sa to tají na oboch stranách a o to viac to mám chuť vykričať každému,keďže ma doráža to,že ešte aj ľudia čo sa kur*** sú schopní mi radiť a poučovať ma o manželskom spolužití.... Je mi hrozne smutno z toho všetkého a preto veľakrát odkedy sme to zistili ma chytá normálna paranoja či aj mňa ten môj nepodvedie,aj keď sa to nestane.Aký máte na neveru názor?Myslíte,že existuje manželstvo bez neveri? Ďakujem