Existuje dlhoročné manželstvo bez nevery?
Ahojte mamičky. Som rok vydatá za skvelého chlapa. Chodili sme spolu dva roky a otehotnela som a po 2a pol roku sme sa zobrali. Sme spriaznené duše a nikdy medzi nami nevera nebola,ale u nás v našej spoločnej rodine áno... Veľmi nás to mrzí,hnevá a bolí... Neznášam neveru a čoraz viac sa bojím ,že za 10 rokov nájdem niekde muža v posteli s inou...Poznám strašne veľa manželstiev a v každom nevera bola :-/ Myslíte si,že ešte existuje dlhoročné manželstvo bez neveri???Prečo sa ľudia podvádzajú? ... Je mi z toho všetkého zle,že ešte aj moja rodina (z mojej strany) neveru akceptuje... nebudem konkretizovať,keďže sa to tají na oboch stranách a o to viac to mám chuť vykričať každému,keďže ma doráža to,že ešte aj ľudia čo sa kur*** sú schopní mi radiť a poučovať ma o manželskom spolužití.... Je mi hrozne smutno z toho všetkého a preto veľakrát odkedy sme to zistili ma chytá normálna paranoja či aj mňa ten môj nepodvedie,aj keď sa to nestane.Aký máte na neveru názor?Myslíte,že existuje manželstvo bez neveri? Ďakujem
@bets prosím ťa kde sú tu na MK takéto komunity? :O
@sisaha čo sa na nich deje, prosím povedz úprimne bez cenzúry...
@seraa presne tak, každý je svojprávny!
Jasné že existuje sme spolu 20 rokov a 15 rokov manželia,bolo veľa ťažkých chvíľ ,ale prekonali sme ich 😀 a verím mu na 1000% je to úžasný muž ešte lepší ocko pre naše deti aj v našej rodine sa udialo všeličo ale čo Ti môžem poradiť je že každý vzťah je ako kvetina potrebuje všetko,slnko vodu zem... a hlavne starostlivosť a ak sa o vzťah budete starať obaja a hlavne o problémoch rozprávať a následne ich riešiť máte vyhrané prajem veľa šťastia 😀😉😃
@moonlight1210 nesúhlasím, že keď viem o nevere tak nemám oznámiť tej ,, nevedomej" a podvádzaniej strane, že je podvádzaná, ja by som to chcela aby to pre mňa niekto urobil keby som v takej pozícií !
@simkarobkova sme dve
@katkazocele uz ked mienis otvarat 4 roky stare diskusie, aspon si zisti, ci su uzivatelky aktivne a ci tu maju este vobec ucet
@beky1813 už som zlakla že ma sledujete 🙂
@katkazocele svietis na hlavnej strane a je vidno, ze zas spamujes
@beky1813 prosím nereagujte na mňa, ak sa nudíte robte niečo užitočné
@katkazocele ty tu spamujes zbytocne starymi diskusiami a nic ine pomaly na hlavnej strane nie je
@katkazocele A ty prečo z nudy spamujes celý MK uz dosť dlho a nejdeš robiť niečo užitočnejsie.
@evittam nespamujem, reagujem na príspevky 🙂 čo to je zakázané ? aj ty niečo proti mojej osobe máš?
@katkazocele Reagujes na skoro pat rokov stare príspevky? Stale zakladas diskusie o tom istom a stále ti ich mazu....to uz je aky "level" nudy a trapnosti. Tvoja osoba mi je ukradnuta,nakolko je smutne ako reagujes a pravdepodobne riesis vlastnú frustraciu.
@evittam hej hej som smutná a frustrovaná tak prosím ty a beky si ma nevšímajte ak vás moja prítomnosť tak veľmi rozčuľuje :D
@katkazocele Sklamem ta, nerozculuje. Zajdi za psychológom urobíš lepsie ako tu spamovat.
@ajsenz existuje!!! Moja babka 64 rokov spolu, moji rodičia 33 rokov spolu bez podvadzania sa. Manželstva si presli rôznymi problémami a vsetko sa vyriešilo! Tak dúfajme, že aj mne to vyjde 😉
@katkazocele ak to ty chces, tak prosim. Povedz to kazdemu, aby vedel, ze moze, ba priam musi ti to povedat.
Ale tvoja potreba neplati vseobecne a prv ako sa zahras na posla “ferovych” sprav, sa zamysli, aku velku zodpovednost na seba beries.
čo sa rýka nevery. U ženy - možno samu to veeeeľmi trápi, že nevedela odolať. A teraz ako sa s tým vysporiadať? Skôr by bolo dobré podporiť tú ženu, aby nadobudla znova rovnováhu a nezopakovala neveru, pomôcť jej sa tomu vyhnúť a potom sa až zdôveriť manželovui. Alebo možno na to aj úplbe zabudnúť a nezdôveriť sa, aby to nenarušilo vzťah
Neviem či to platí aj u muža.
U ženy by to mohlo byť aj tak, že sama povie o svojom trápení = nevere manželovi, ale to musia mať naozaj výborný vzťah
@moonlight1210 Je to veľká zodpovednosť, ale asi nikto by nechcel žiť v manželstve, kde všetci naokolo vedia že Ty si podvádzaná ale paradoxne Ty sama by si to nevedela , a myslela by si si, že aké máš šťastné manželstvo, toto človek čaká od kamarátok, že povedia pravdu, aby človek nestrácal čas z Nesprávnych partnerom, roky rýchlo bežia...
@katkazocele Nie 🙂 To je medzi mnou a mojim manzelom a je to doverna informacia, o ktoru sa nedelim s nikym. Dakujem za pochopenie. 🙂
@katkazocele tebe regulerne z tej nevery hrabka.
Keby si sa realizovala v juznej amerike proti vyrubovaniu pralesa, malo by to aspon uzitok. Mozno by si dostala aj cestny doktorat.
Ale budem nachvilu ako tvoja kamoska, ved od toho kamosky su, aby ti povedali, ze roky bezia a ocividne ty jedina nevidis, co tu vidi cele okolie - ze zo seba robis kravu.
Tak sa zamysli. Roky ti bezia.
@moonlight1210 Ako zo seba ju robím? len preto že som povedala, že ak by kamarátku podvádzal manžel, tak jej to na rovinu poviem? aby nemala potom zlomené srdce? veď to je snáď úplne normálne, že ti vadí že niekto niekoho podvádza :(
@kofoluska aspoň malé naznačenie prosím 🙂
urcite existuje manzelstvo bez neveri. Taki radi poucuju, lebo na sebe im chyby vadia, tak sa staraju radsej do druhych. Ja by som im povedala, nech si najskor upracu na spojom piesocku a potom nech sa staraju do druhych. Vy s manzelom nemusite zazit neveru, zbytocne sa stresujes koli chybnemu okoliu.
@katkalubkova ja mám rovnako pocity, pochybnosti ako ona :( keď človek okolo seba vidí čo si ľudia robia navzájom, aký sú sebecky a hľadania len na seba, nie na rodinu, partnera, tak tiež pomaly strácam nádej na manželstvo/partnerstvo bez nevery
@katkazocele Ako pisem, je to doverna informacia, o ktoru sa nedelim s nikym. Okrem toho, co funguje u nas dvoch nemusi fungovat u nikoho dalsieho. Kazdy clovek je jedinecny, kazde partnerstvo je jedinecne. Kazdy si musi najst svoju vlastnu cestu.
my sme s mužom spolu 20 rokov a myslím, (aj keď na 100% si nemôžem byť istá) ale že ma nepodviedol. Nemám žiadne podozrenia.

@bahira1962012 ja ale dúfam že sa mýliš,.... inak všetky moje nádeje sú v zadku