Existujú podľa vás duchovia vo forme vykĺbených žien?
Ahojte...hladala som tu nejake info ohladom duchovna, kedze moja 8 mesacna dcerka casto pozera do steny na to iste miesto ale inak sa nijak zvlastne nesprava, no a nasla som jeden prispevok, tu ho kopirujem: ,,Dobre tak ste chceli vediet o co ide napisem no ...
S mojim manzelom som chcela babo ale akosi to neslo 6 rokov lekary povedali ze babo mat nebudeme koly mojim zdravotnym problemom. Vela som sa naplakala a ked som sa z tym uz ako tak zmierila tak ma napadlo ze si aspon psika mozme kupit nech mi nieje tak smutno. Tak v jeden den sme kupili 2tyzdnove steniatko Yorshie teriera takeho malinkeho. Ked mal asi 8 mesiacov mne sa medzitym uz podarilo otehotniet bola som v 4tom mesiaci ked to zacalo.
Moj psik ma mal velmi rad kazdy kto ho poznal vie ze ma pocuval na slovo vsetko a stale sa vrtil okolo mna a v jeden vecer siel ku schodom a brechal na schpdy pricom pozeral hore. Tak sa to opakovalo niekolko dni a moj psik uz od vtedy na schody nevkrocil. Raz sme spali v izbe a som sa zobudila na to ze sa zle citim posadila som sa a vedla manzela na kresle som videla sediet dievca chide vysoke zhrbene cierne dlhe vlasy ruky mala polozene na stehnach. Oblecene na sebe malo bielu nocnu koselu na hrudi z fodrickami ako kedysi davno sa nosilo. Zlakla som sa ale prvu noc som myslela ze to je len sen ale oka som nezazmurila bala som sa. Rano ako kazda zena hrba prace a na to som si nespomenula takze manzelovi som nic nepovedala. Na druhu noc som sa zobudila sz tym ze potrebujem na wc a ked som otvorila dvere z izby tak som ju videla stat pri schodoch zase z hlavou dole bola hrozna. Nebol to duch videla som ju zivo ako ked manzela vidim jej pyzamo svietilo zatial co ona bola tmava a siel s nej strach. Na zachod som bezala a tam som ostala dlho doslo mi ze ta noc predtym nebol sen a ze moj pes stale brese na to miesto kde ona stala. Bala som sa vijst zo zachodu no po dlhom case som sla z tym ze uy musela odyst no ked som otvorila dvere ona stala hned za nimi. Priznavam bola som tak vzdesena ... utiekla som do izby buchla dvere a budila manzela ale on sa nezobdil. Pastou som ho udierala do nohy chcela som aby sa prebral ci to uvidi ale nic ako keby ni nedychal bolo to divne. Ostala som schulena sediet na postely a stale som pozerala zo strachu na dvere potom som sa na chvilku ukludnila ked som videla ze ostala za nimi ale po chvilke zase som sa zacala bat ked som si spomenula ze noc predtym bola v izbe a ak chce moze tam prist zase. Celu noc som nespala a rano manzel ked sa zobudil som mu vystrasena povedala vsetko. On len ze preco som ho nezobudila a ja som mu povedala ze som z nim triasla udierala ho a on nic. Na nic sa neoamatal. Na dalsi den mal nocnu bala som sa ostat sama ale co som mu mala povedat ostan doma bojim sa? Ked siel do prace povedal aby som si vzala psa k sebe do izby ked sa budem bat a siel. Ked sa zacalo stmievat opat som sa zacala bat a tak som vzala psika na ruky pritisla ho k sebe a sla ku schodam. Moj pes zacal plakat knucat mikal sa nechcel ist hore ale ja som sa bala a tak som si ho pritisla k sebe a vzniesla hore do izby. Zavrela som zvere dala mu tricko aby bol stastny aby citil moju vonu mal to rad ale on bol nestastny knucal a v kuse skrabal na dvere ... to ma vystrasilo este viac. Neviem ako dlho som mlcky pozerala co roby no napokon som mu otvorila dvere a on utiekol ja som sa zavrela a cakala som manzela do 2.30 rana kym sa vrati. Ked prisiel domov nasiel ma v izbe unavenu sediet a ja som mu povedala co sa stalo. Sly sme spat bolo asi 3hodiny rano a neviem ako dlho som spala no prebudila som sa ze niekto namna dych a bola to ona. Mala vlasy spustene namne tvar asi tak na 15,20 centimetrov odomna. Niekolko krat som zavrela a otvorila oci bola tam. Nemohla som sa hybat bala som sa dychat bol to akysi pocit bezmoci. Neviem sok od strachu neviem. Nechala som oci zatvorene ale citila som ten strach ju primne. Opat som nespala a rano ked strach pominul a ona bola prec som povedala manzelovi ze nevladzem. 3 dni som nespala bola som mimo vystrasena ... zmenili sme izbu a moj pes zacal chodievat hore a ja som ju nevidela viac v tom dome. Predtym sme v nom byvali niekolko mesiacov a nic nechapem. Neskor sme sa museli prestahovat do vacsieho podnajmu. Medzi tym som psika dala prec lebo citil ze som tehotna chodil cmuchal mi brucho a zacal sa spravat zle. Mala som rizikove tehotenstvo a on ma zacal hrizt trhal decke vecicky atd tak siel. V siedmom mesiaci bol manzel v praci a ja som pozerala televizor bolo pol 8smej to si pamatam a ja som chcela ist do kuchyne no ked som prechadzala po chodbe citila som zlo pozrela som sa na schody a bola tam zase ona. SLa dole po rukach ako keby ich mala vzklbene ci polamane vydavala hrozne zvuky a 1x som videla jej tvar. Bola biela a oci cierne ten pohlad nikdy nezabudnem. Utiekla som do kuchyne a tam zavreta som cakala manzela ktory prisiel domov o pol hodinku ale mne to tvalo vecnost. Do dnes nechapem co to bolo a preco ale tak to zacina ludia si myslia ze sen potom ze im preskocilo a nakoniec si uvedomia ze to je realne a je zle. V starom dome som myslela ze tam zomrela alebo bola tehotna a potrebovala pomoc ale preco by ma potom strasila ... a vdaa Bohu ze sa ma nikdy nedotkla alebo neprehovorila lebo by som asi umrela. Po porode som ju uz nevidela ale stale ked je tma a prechadzam okolo schodov pozeram hore na ne. Byvame teraz v dome kde pred nami nikto iny nebyval novy dom a dcerka ma ten problm co som pisala hore.,,
Ako som dost citliva a casto vecer sama doma... a teraz na to nemozem prestat mysliet? hlavne ked tam uzivatelka velmi presvedcivo tvrdila ze urcite neklame... je toto podla vas mozne?????? 😒
@monika2012 no a tieto bláboly o Ježišovi, duchovne a neviem čo, sú top tejto témy
@aranel16 inak annastevko by ti svatosvete tvrdila, ze sa jej to naozaj stalo, ja si pamatam tu diskusiu a velmi sa urazila ked som spomenula, ze mi to pripomina film - ze ci ho nahodou nepozerala a nejako si to premietla do reality.. nedokazem posudit, ci to bola len osoba co mala podnietit diskusiu na MK, alebo to bola realna osoba - ale bola celkom presvedciva a nastrasila polku konika.. 🙂
v kazdom pripade, aj moje deti ako babatka pozeraju na rovnake miesto v dome a usmievaju sa, niekedy pocujem kroky, ale myslim, ze to su proste moji blizki, ktori nam nechcu ublizit.. moja mama urcite chodi pozerat na svoje vnucata a uziva si, kym ju vnimaju.. aspon ja tomu verim, ci to je pravda alebo nie sa dozviem az ked umriem sama 🙂 alebo aj nedozviem 😀
dolezite je sa nebat..
@monika2012 čítam tu tvoje príspevky , nechcem sa k ním vyjadrovať , len napíšem jednu vec , ktorá ma šokovala (. A prosim netvrd , ze nie si nábožensky fanatik) ... Tvoje dieťa ma 4O stupňové horúčky , ty jej nepodas liek a modlíš sa ??? Ak sa tak potrebuješ modliť , rob to az potom prosim , ako reálne Pomôžeš svojmu dieťaťu . Neviem ako je staré , ale moje malo v lete z teploty febrilne kŕče, dávaj si pozor na takéto veci .
@monika2012 kolkokrat sa ludia modlia za niekoho v kostoloch,hufne a ten clovek aj tak umrie, to za kazdym,ked sa pomodlis,sa ti splni vsetko,co si si vymodlila? Ty nie si veriaca,ty si uz fanatik.Predpokladam,ze si od Svedkov Jehovovych
Neviem no... podla mna keby Jezis existoval, preco by nepomohol aj inym detom ktore maju vazne zdravotne problemy, podla coho teda sudi, komu pomoze?
Jezis tuto temu som nemala ani citat je den a ja sa bojim ako male decko neviem co to potom bude v noci ☹ s dcerkou som sama doma a len sa kukam ci nahodou sa nediva niekde do blba do steni ☹ ja som na toto strasne citliva a kebyze som vedela co sa tu docitam ani to neotvaram bbbrrrr hned za rana taketo temy
@monika2012 z modlitby klesla teplota? 😀 Sorry, ale ty zjavne budes verit len tym nabozenskym dristom, hoci to ma uplne logicke a vedecke vysvetlenie Hovori ti nieco psychosomatika? Asi nie co? Mozno by si obcas mohla precitat aj nieco ine ako bibliu, potom by si pouzivala aj rozum a nielen myslienky niekoho ineho 😝
Určite na 10000% existuju to mu verte nechcem tú rozoberať môj príbeh je dosť desivý a premňa dosť citlivý nakoľko už je moja sestra nebohá aj moji rodičia ja na duchov verím od svojích 7r vtedy mi zomrela sestra a čo sa odohralo to sa nedá ani opísať😢😢😢 Ty čo neveríte tak si stoho srandu nerobte lebo kľudne sa Vám to môže stať tak ako aj mojej nebohej mame ktorá tiež neverila 😔 Zapamätajte si sú aj dobrý aj zlý duchovia!!!!!!
@somavi ale prosim ta, ved Jezis by predsa nedovolil aby dieta zomrelo z febrilnych krcov. Jezis nas vsetkych miluje predsa... 😒
takto to vyzera ked niekto nerozmysla vlastnou hlavou. Verit v boha je jedna vec, brat ako absolutnu pravdu cirkevne bachorky je zas vec druha, ovela nebezpecnejsia. Som alergicka na tie reci o tom ako nas Jezis spasi a ako je vsetko s cim cirkev nesuhlasi zlo od diabla. Minule tu jedna vypisovala ze aj homosexualita je od diabla a treba na homosexualov volat exorcistu. No commnet, vymlete mozgy...
Tema s tymto prispevkom tu bola cca rok ci dva dozadu, zena s ciernymi vlasmi - ak ste videli film krub, opis sdis, vyklbena zena, film exorcista 😄...niekto by mal pozerat menej hororov..sada.to na mozog, viem o tom svoje
Oprava, film Kruh
@monikamona cize sa odohralo nieco podobne tomu uvodnemu prispevku? 😨 ked teda pises ze existuju...
@alexandraalexandrova absolutne s tebou suhlasim 😊👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Niektore zeny tu pisu take haluze, ze normalne nechapem...Totalne pozliepane, poprekrucovane pseudofakty, co niekde vraj poculi alebo citali a tu to splietaju dokopy 😀 .
Uz sa ani necudujem, ze na SK ma najlepsie preferencie Fico alebo Kotleba.
Toto som citat radsej nemala .... 😣😭👀
To každý má skúsenosť s duchom a ja nič? Na mňa asi nie sú zvedavý,neuverim kým neuvidim
@monika2012 myslim, ze my sme sa uz trosku " natahovali" v inej teme- skupine. Ja len tolko, kazda si verme v co chceme, verme v to co nam dava silu, co nam pomaha. Ale prepac volat vsetko nadprizodzene diablom??? Ozaj mam pocit, ze si jehovistka a to nie je viera to je sekta, to je vymyvanie mozgov toto. Susedovy zomrel takto syn. Potreboval akutne krv, jehovisty to odmietaju. Chalan zomrel doma,toto je o com potom?? Nechat zomriet cloveka, lebo ak by Jezis chcel, aby zil tak ho zachrani. Som veriaca, verim aj v anjela strazneho ( pre neveriacich moj 6 zmysel) ale cirkev ako taku neuznavam. Nepotrebujem sediet v kostole kazdy den, pomodlim sa doma. A co sa duchov tyka, ostavaju tu duse, duse ktore odisli nasilnou smrtou ( vrazda, samovradza). Svagor so sestrou byval u nas, ked prerabali byt. Bohuzial si zobral zivot. U nas v skrini mal odlozenu flasu so svadby ktoru povedal, ze otvori ak bude mat jeho dcera 18 rokov. Po jeho pohrebe sme v ten vecer poculi ako nieco buchlo v kuchyni, bolo vsetko so skrine vyhadzane von, ostala tam len ta flasa. Toto sasa stalo cca 3-4 krat (bolo to pred 20 rokmi) skoncilo to az, ked sme tu flasu vyhodili. A druhy sestrin muz, bol tiez neveriaci, robil si srandu a pochopil, ked sa raz prebudil nato, ze mu zoznuly svagor taha paplon ( v tom case sa so setrou pohada) dlho to tajil, nechcel o tom hovorit, lebo chlap si take veci nepripusta. A ked mi zomrela sestra tak neter (v tom case zacala chodit do 1tr) sa stale rozculovala, ze mamka jej dava do tasky knihy ktore nepotrebuje. Niekolko krat povedala, ze mamka je tu, mamka mi pripravila veci. Bola mala tak neviem ci by si nieco take vymyslela. A este raz, kto nieco take nezazil tak to proste nepochopi, ale len preto, ze to nezazil nemusi nam co sme nieco take zazili nadavat a vysmievat sa. A este ma napadlo, citala som ako tu jedna baba pisala, ze si takto "doniesla" dusu po navsteve koncentracneho tabora. Tam je tych dusi neurekom :( a ako ju to nicilo.

ci existuju, alebo nie - to neviem.. ale hrozne ma bavi ten nazov 😀 😀 😀 vo forme vyklbenych zien 😀
tiez som uz zazila nieco nadprirodzene, co si neviem vysvetlit inak ako tym, ze to sposobila moja mama, ktora zomrela - ale nemyslim, ze mrtvi nam robia zle - jedine ak nevedome, tym ze sa ich clovek boji..