Existujú podľa vás duchovia vo forme vykĺbených žien?
Ahojte...hladala som tu nejake info ohladom duchovna, kedze moja 8 mesacna dcerka casto pozera do steny na to iste miesto ale inak sa nijak zvlastne nesprava, no a nasla som jeden prispevok, tu ho kopirujem: ,,Dobre tak ste chceli vediet o co ide napisem no ...
S mojim manzelom som chcela babo ale akosi to neslo 6 rokov lekary povedali ze babo mat nebudeme koly mojim zdravotnym problemom. Vela som sa naplakala a ked som sa z tym uz ako tak zmierila tak ma napadlo ze si aspon psika mozme kupit nech mi nieje tak smutno. Tak v jeden den sme kupili 2tyzdnove steniatko Yorshie teriera takeho malinkeho. Ked mal asi 8 mesiacov mne sa medzitym uz podarilo otehotniet bola som v 4tom mesiaci ked to zacalo.
Moj psik ma mal velmi rad kazdy kto ho poznal vie ze ma pocuval na slovo vsetko a stale sa vrtil okolo mna a v jeden vecer siel ku schodom a brechal na schpdy pricom pozeral hore. Tak sa to opakovalo niekolko dni a moj psik uz od vtedy na schody nevkrocil. Raz sme spali v izbe a som sa zobudila na to ze sa zle citim posadila som sa a vedla manzela na kresle som videla sediet dievca chide vysoke zhrbene cierne dlhe vlasy ruky mala polozene na stehnach. Oblecene na sebe malo bielu nocnu koselu na hrudi z fodrickami ako kedysi davno sa nosilo. Zlakla som sa ale prvu noc som myslela ze to je len sen ale oka som nezazmurila bala som sa. Rano ako kazda zena hrba prace a na to som si nespomenula takze manzelovi som nic nepovedala. Na druhu noc som sa zobudila sz tym ze potrebujem na wc a ked som otvorila dvere z izby tak som ju videla stat pri schodoch zase z hlavou dole bola hrozna. Nebol to duch videla som ju zivo ako ked manzela vidim jej pyzamo svietilo zatial co ona bola tmava a siel s nej strach. Na zachod som bezala a tam som ostala dlho doslo mi ze ta noc predtym nebol sen a ze moj pes stale brese na to miesto kde ona stala. Bala som sa vijst zo zachodu no po dlhom case som sla z tym ze uy musela odyst no ked som otvorila dvere ona stala hned za nimi. Priznavam bola som tak vzdesena ... utiekla som do izby buchla dvere a budila manzela ale on sa nezobdil. Pastou som ho udierala do nohy chcela som aby sa prebral ci to uvidi ale nic ako keby ni nedychal bolo to divne. Ostala som schulena sediet na postely a stale som pozerala zo strachu na dvere potom som sa na chvilku ukludnila ked som videla ze ostala za nimi ale po chvilke zase som sa zacala bat ked som si spomenula ze noc predtym bola v izbe a ak chce moze tam prist zase. Celu noc som nespala a rano manzel ked sa zobudil som mu vystrasena povedala vsetko. On len ze preco som ho nezobudila a ja som mu povedala ze som z nim triasla udierala ho a on nic. Na nic sa neoamatal. Na dalsi den mal nocnu bala som sa ostat sama ale co som mu mala povedat ostan doma bojim sa? Ked siel do prace povedal aby som si vzala psa k sebe do izby ked sa budem bat a siel. Ked sa zacalo stmievat opat som sa zacala bat a tak som vzala psika na ruky pritisla ho k sebe a sla ku schodam. Moj pes zacal plakat knucat mikal sa nechcel ist hore ale ja som sa bala a tak som si ho pritisla k sebe a vzniesla hore do izby. Zavrela som zvere dala mu tricko aby bol stastny aby citil moju vonu mal to rad ale on bol nestastny knucal a v kuse skrabal na dvere ... to ma vystrasilo este viac. Neviem ako dlho som mlcky pozerala co roby no napokon som mu otvorila dvere a on utiekol ja som sa zavrela a cakala som manzela do 2.30 rana kym sa vrati. Ked prisiel domov nasiel ma v izbe unavenu sediet a ja som mu povedala co sa stalo. Sly sme spat bolo asi 3hodiny rano a neviem ako dlho som spala no prebudila som sa ze niekto namna dych a bola to ona. Mala vlasy spustene namne tvar asi tak na 15,20 centimetrov odomna. Niekolko krat som zavrela a otvorila oci bola tam. Nemohla som sa hybat bala som sa dychat bol to akysi pocit bezmoci. Neviem sok od strachu neviem. Nechala som oci zatvorene ale citila som ten strach ju primne. Opat som nespala a rano ked strach pominul a ona bola prec som povedala manzelovi ze nevladzem. 3 dni som nespala bola som mimo vystrasena ... zmenili sme izbu a moj pes zacal chodievat hore a ja som ju nevidela viac v tom dome. Predtym sme v nom byvali niekolko mesiacov a nic nechapem. Neskor sme sa museli prestahovat do vacsieho podnajmu. Medzi tym som psika dala prec lebo citil ze som tehotna chodil cmuchal mi brucho a zacal sa spravat zle. Mala som rizikove tehotenstvo a on ma zacal hrizt trhal decke vecicky atd tak siel. V siedmom mesiaci bol manzel v praci a ja som pozerala televizor bolo pol 8smej to si pamatam a ja som chcela ist do kuchyne no ked som prechadzala po chodbe citila som zlo pozrela som sa na schody a bola tam zase ona. SLa dole po rukach ako keby ich mala vzklbene ci polamane vydavala hrozne zvuky a 1x som videla jej tvar. Bola biela a oci cierne ten pohlad nikdy nezabudnem. Utiekla som do kuchyne a tam zavreta som cakala manzela ktory prisiel domov o pol hodinku ale mne to tvalo vecnost. Do dnes nechapem co to bolo a preco ale tak to zacina ludia si myslia ze sen potom ze im preskocilo a nakoniec si uvedomia ze to je realne a je zle. V starom dome som myslela ze tam zomrela alebo bola tehotna a potrebovala pomoc ale preco by ma potom strasila ... a vdaa Bohu ze sa ma nikdy nedotkla alebo neprehovorila lebo by som asi umrela. Po porode som ju uz nevidela ale stale ked je tma a prechadzam okolo schodov pozeram hore na ne. Byvame teraz v dome kde pred nami nikto iny nebyval novy dom a dcerka ma ten problm co som pisala hore.,,
Ako som dost citliva a casto vecer sama doma... a teraz na to nemozem prestat mysliet? hlavne ked tam uzivatelka velmi presvedcivo tvrdila ze urcite neklame... je toto podla vas mozne?????? 😒
@sam2 ako osobne mi to je jedno, nech si kazda veri na co chce. No viera ma byt vieta a nie fanatizmus. Nebudem tu vnucovat nazor, ze vsetko co je je diabol...potom si pani monika trosku protoreci, lebo ak pise, ze sa jej prihovoril Jezis odkial vie, ze to nebol diabol? Ci ak sa prihovori jej je to Jezis ak sa prihovi inemu je to diabol, lebo aj ten sa vie premenit na hoci co.
@katka2602 ma to byt povinne. Nuz, v tom pripade, nasa bude tyzden chora. Ona nechce ist ani na cintorin zapalit sviecku, place potom este mesiac, lebo jej je smutno. Je velmi vnimava a to od malicka, my sme mali s nou zazitky, ale ja som zvyknuta na taketo veci. A kebyze ju tam pustim, ani nechcem vediet, co bude potom. Chcu ich posielat do Serede, kde bolii pece....
@jajka257 povinna navsteva koncentracneho taboru v akom veku? Keby to malo byt na strednej este ako tak pochopim...ci ide o zakladku??Diky za info
@alexandraalexandrova teraz akurat Danko cosi trepal o Seredi. Minule bola rec o stredoskolach, ale uz tam vodia aj osmakoch. Ja osobne s tym nesuhlasim, toto by mal kazdy clovek zvazit sam, ci ma na to povahu alebo nie. A ak hovorime o zlych duchoch, tak tam sa to len tak hemzi tymito entitami.
Ahoj, mne sa pred rokmi stalo ze zacalo ku mne cosi v noci chodit. Spavala som v izbe s mojimi dvomi sestrami ale chodilo to len ku mne. Zvlastne je ze v tej dobe nikto z rodiny ani s okolia neumrel. Zacalo to chladom a takym cudnym vzduchom , neviem to ani opisat , chlad, vlhko, a hlavne nedalo sa mi ani pohnut, prislo to, pohladkalo ma a zmizlo. Preslo to az vtedy, ked raz v noci segra s ktorou som spala v posteli, mali sme postele typu manzelska, vtedy este bola hore, len bola ticho a ja som myslela ze spi. Zrazi som pocitila ten chlad a uz som sa zase nemohla hybat a v tom sestru myklo ze" aka zima ide od teba", vtedy som sa strasne zlakla, hodila som sa na jej stranu a ono to zmizlo. Od vtedy to prestalo, dufam ze uz navzdy
@jajka257 nepochopim to, ako tam mozu vodit deti???? Ja som sa pytala znamy ci by tam chceli ist a 9 z 10 mi povedalo ze nie . A to su dospeli ludia.
Asi sa spamataju ked deti budu koncit v blaznincoch. To uz je fakt strasne co sa tu deje, rozhoduju o nasich detoch bez nas.
@pillipilli by som tam nahnala ich, pripadne mozu aj prespat. Ak maju svedomie, mali by zazitok na cely zivot, mozno by potom dali pokoj detom.
@liliar posles mi prosimta link na tu relaciu dakujem
@aranel16 áno niečo podobne ale horšie lebo moja sestra zomrela 😪😪😪 O tom príbehu nechcem rozprávať je to veľmi citlivé nakoľko už sú aj rodičia nebohý 😔 Ale viem len koľko že dobrý človek putuje do neba a jeho ako ducha možte vidieť len raz ale pravidlo je jedno iba veriaci môže vidieť ducha sveteho no a prečo myslite že niekoho chodia strašiť duchovia ?Myslite si že sú to dobrý ľudia ? Tak to ste na omyle sú to ľudia ktorý zomreli a boli zlý mali veľa hriechov a sám Pán boh si ich k sebe nevzal ostali v očiste a sám diabol ich navádza na to aby zas páchali zlo 😔Vidím že tú veľa žien vie o tom málo tak to radšej ani nečítajte ked tomu neveríte lebo verní človek bohu je mocnejší ako neverný rýchlo sa naňho môže nalepiť zlo 😔
@monikamona no predstav si ze verim do kostola nechodim ani nenavstevujem tie Vaše spoločenstvá a predsa mam navstevy z druheho brehu a divila by si sa kolkokrat a ako intenzivne.ako dieta som prekonala klinickú smrť a idvtedy ich vidim citim pocujem.a netvrď ze su alebo to boli len zlí ludia lebo tvrdíš nezmysli ktoré si si sama vymyslela.
@jajka257 Povinne?? Viem, že na VŠ sv. Alžbety majú povinne, ale to sú dospelý ľudia. No deti? Tak naša má síce len čoskoro 4, tak neviem čo bude, keď začne chodiť do školy, ale určite ju tam nepustím pokiaľ to bude na ZŠ. Podľa mňa to nie je pre deti, dospelý majú čo robiť, keď tam idú a nie deti.
@monikamona zlo sa lepi na cloveka, ktory ma akykolvek problem. A teda, nie len na neveriscich. Nebolo by potom tolko posadnutych veriacich. Tu hovorime o vnutornej sile, ak je clovek oslabeny, lepi sa to jedna radost. Veriaci by mal byt silnejsi, ale stale je tu otazka viery. Predpokladajme, ze verim v boha, ale nerobim to, co bezny krestan, verim v silu, jedinecnost. Nie som agnostik. Teda pidla teba som slaba, ale opak je pravdou. Ak niekto veri vo vecnost, hybnu silu, nazvime to ako chceme a tu vieru objavil v sebe, je silny. Ak je v nom prazdno, tapa a hlada sam seba, je slaby. Hlavne tu nechod na mna s bibliou. A este jedna vec, krestania vlastne su modlosluzobnici, klanaju sa soskam a obrazom. Nehladaju boha v jeho vytvoroch, ale klanaju sa vyrobkom cloveka.
@jajka257 dalsie "super" rozhodnutie tejto uzasnej vlady. Dufam ze im skoro dojde aka je to blbost a zrusia to sami...alebo na protest rodicov... 😠
@andreafan možno to budú tvoji anjeli strážny netvrdím že ty čo sú v očiste sú všetci diablom oddaný možno ta niekto aj z blízkych navštevuje ktorý nemajú dušu napokoji ja tiež do kostola nechodím iba cez veľké sviatky tak láskavo neodcudzujem ľudí ked nevieš co oni sami zažili........
@kikikat mne keď zomrela sestra, tiež som veľmi chcela aby prišla 🙂 neprišla (teda nie tak, aby som ju videla, vídavala ju malá) , ale zato sa mi s ňou dosť často sníva a sú to živé sny. Napr. naposledy sa mi stalo, že mi mamka dala prsteň, ktorý dostala od tatíka, keď som sa ja nerodila, ale tatík netrafil veľkosť 🙂 tak ho potom dali sestre na 18-tku. Keď sestra zomrela poprosila som ti ten prsteň, kedže nič viac po nej nemám a ver či nie v tú noc sa mi s ňou snívalo. 😀 Povedala citujem"...prečo máš môj prsteň?.." A viem, že som jej povedala, že Tebe ho už netreba už nie si medzi nami, si mŕtva. Tak sa na mňa len usmiala a odišla. Takže dušičky prídu aj do sna, nie je pravidlom, že ťa musí niekto "strašiť". Moja babka povedala, že ona za nikým chodiť nebude, nikomu sa nebude ukazovať, lebo sama vie, že to nie je príjemné (zomrel jej manžel a obaja synovia) Vravievala, že vidí muža a synov, počuje, vie, že za ňou chodia.
@monikamona prosim Ta kde som Ta nejako súdila alebo urazila?prečítaj si prispevky po sebe kto koho odsudzuje.ja osobne nikoho nesúdim
@aranel16 pred 12r.sme kupili byt v ktorom som sa od zaciatku citila stiesneno ťazko.raz v noci som isla malemu zohriať čaj a v obyvačke na gauči som videla sediet pana v jabate a s klibukom na hlave.flasa mi vypadla z ruk a zrazu tam nikoho nebolo.vedela som ze tu ktosi je...citila som pri sebe chlad poculi sme kroky...neskor som stretla susedu, ktora mi povedala ze dufaju ze uz bude klud lebo najomnici pred nami robili velky humbuk a ze pana majitela nasli zavrazdeneho.opytala som sa ako vyzeral...ze taky ekegan stale chodil v kabate a klobuku .byt x krat vycistený a stale nieje pokoj ako dieťa sa somnou prisiel rozlucit moj starky ked umrel a je toho vela
Tak mi nepíš že ja som si to len vymyslela ja som si to ho prežila dosť tak viem co píšem neviem na všetky otázky odpovedať sama si nane neviem odpovedať tiež veľa veciam nerozumiem nie som bohyňa 😄 Ale v detstve som si toho prežila veľa viem len toľko koľko viem idem od témy preč idem sa venovať deťom este aj tehotná som a takéto veci tú riešim fuuuha😂😔
@monikamona nebud prosim vzťahovačna tiez som si prezila svoje a nespochybnujem tvoje zažitky.urcite som Ta nechcela urazit.pekny vecer.tuez idem radsej s detmi von.kto to prezil uverí kto nie nepochopí.
@alexandraalexandrova hmmm, ked myslis? Im to nedojde nikdy a rodicia protestovat nebudu, lebo by ich oznacili za xenofobov a este ine privlastky. Vlastne budu rodicia v bludnom kruhu, dieta si to odnesie. Ak dieta pustis, lebo musis, mozes ho po psychickej stranke znicit. Ak odmietnes, budes oznacena nejakym privlastkom, ktory nechcem pisat. Hold, sloboda a demokracia.
@monikamona prosim ta, nebud az taka precitlivena. Drvivu vacsinu problov si clovek privola sam a to tym, ze na to stale mysli. Aj ja citim duchov, vnimam ich, uzila som si s nimi fakt kopu zazitkov a ver, ze nie vzdy prijemne. Moja dcera sa hrala s dedkom, ktory je uz 22 rokov mrtvy a v zivote ju nevidel. Rehotala sa na nom a kreslila ho. A to iste s babkou( hovorim o mojich rodicoch). Odmieta chodit na cintorin, lebo tam je babicka a je smutna. A este raz, zle veci sa lepia na nevysporiadanych ludi alebo ludi, ktori su zli, podli a teda otvoreni zlu.

@katka2602 tiez mi to zavana Jehovistami. Oni veria v ziveho Boha.... 😒