Existujú podľa vás duchovia vo forme vykĺbených žien?
Ahojte...hladala som tu nejake info ohladom duchovna, kedze moja 8 mesacna dcerka casto pozera do steny na to iste miesto ale inak sa nijak zvlastne nesprava, no a nasla som jeden prispevok, tu ho kopirujem: ,,Dobre tak ste chceli vediet o co ide napisem no ...
S mojim manzelom som chcela babo ale akosi to neslo 6 rokov lekary povedali ze babo mat nebudeme koly mojim zdravotnym problemom. Vela som sa naplakala a ked som sa z tym uz ako tak zmierila tak ma napadlo ze si aspon psika mozme kupit nech mi nieje tak smutno. Tak v jeden den sme kupili 2tyzdnove steniatko Yorshie teriera takeho malinkeho. Ked mal asi 8 mesiacov mne sa medzitym uz podarilo otehotniet bola som v 4tom mesiaci ked to zacalo.
Moj psik ma mal velmi rad kazdy kto ho poznal vie ze ma pocuval na slovo vsetko a stale sa vrtil okolo mna a v jeden vecer siel ku schodom a brechal na schpdy pricom pozeral hore. Tak sa to opakovalo niekolko dni a moj psik uz od vtedy na schody nevkrocil. Raz sme spali v izbe a som sa zobudila na to ze sa zle citim posadila som sa a vedla manzela na kresle som videla sediet dievca chide vysoke zhrbene cierne dlhe vlasy ruky mala polozene na stehnach. Oblecene na sebe malo bielu nocnu koselu na hrudi z fodrickami ako kedysi davno sa nosilo. Zlakla som sa ale prvu noc som myslela ze to je len sen ale oka som nezazmurila bala som sa. Rano ako kazda zena hrba prace a na to som si nespomenula takze manzelovi som nic nepovedala. Na druhu noc som sa zobudila sz tym ze potrebujem na wc a ked som otvorila dvere z izby tak som ju videla stat pri schodoch zase z hlavou dole bola hrozna. Nebol to duch videla som ju zivo ako ked manzela vidim jej pyzamo svietilo zatial co ona bola tmava a siel s nej strach. Na zachod som bezala a tam som ostala dlho doslo mi ze ta noc predtym nebol sen a ze moj pes stale brese na to miesto kde ona stala. Bala som sa vijst zo zachodu no po dlhom case som sla z tym ze uy musela odyst no ked som otvorila dvere ona stala hned za nimi. Priznavam bola som tak vzdesena ... utiekla som do izby buchla dvere a budila manzela ale on sa nezobdil. Pastou som ho udierala do nohy chcela som aby sa prebral ci to uvidi ale nic ako keby ni nedychal bolo to divne. Ostala som schulena sediet na postely a stale som pozerala zo strachu na dvere potom som sa na chvilku ukludnila ked som videla ze ostala za nimi ale po chvilke zase som sa zacala bat ked som si spomenula ze noc predtym bola v izbe a ak chce moze tam prist zase. Celu noc som nespala a rano manzel ked sa zobudil som mu vystrasena povedala vsetko. On len ze preco som ho nezobudila a ja som mu povedala ze som z nim triasla udierala ho a on nic. Na nic sa neoamatal. Na dalsi den mal nocnu bala som sa ostat sama ale co som mu mala povedat ostan doma bojim sa? Ked siel do prace povedal aby som si vzala psa k sebe do izby ked sa budem bat a siel. Ked sa zacalo stmievat opat som sa zacala bat a tak som vzala psika na ruky pritisla ho k sebe a sla ku schodam. Moj pes zacal plakat knucat mikal sa nechcel ist hore ale ja som sa bala a tak som si ho pritisla k sebe a vzniesla hore do izby. Zavrela som zvere dala mu tricko aby bol stastny aby citil moju vonu mal to rad ale on bol nestastny knucal a v kuse skrabal na dvere ... to ma vystrasilo este viac. Neviem ako dlho som mlcky pozerala co roby no napokon som mu otvorila dvere a on utiekol ja som sa zavrela a cakala som manzela do 2.30 rana kym sa vrati. Ked prisiel domov nasiel ma v izbe unavenu sediet a ja som mu povedala co sa stalo. Sly sme spat bolo asi 3hodiny rano a neviem ako dlho som spala no prebudila som sa ze niekto namna dych a bola to ona. Mala vlasy spustene namne tvar asi tak na 15,20 centimetrov odomna. Niekolko krat som zavrela a otvorila oci bola tam. Nemohla som sa hybat bala som sa dychat bol to akysi pocit bezmoci. Neviem sok od strachu neviem. Nechala som oci zatvorene ale citila som ten strach ju primne. Opat som nespala a rano ked strach pominul a ona bola prec som povedala manzelovi ze nevladzem. 3 dni som nespala bola som mimo vystrasena ... zmenili sme izbu a moj pes zacal chodievat hore a ja som ju nevidela viac v tom dome. Predtym sme v nom byvali niekolko mesiacov a nic nechapem. Neskor sme sa museli prestahovat do vacsieho podnajmu. Medzi tym som psika dala prec lebo citil ze som tehotna chodil cmuchal mi brucho a zacal sa spravat zle. Mala som rizikove tehotenstvo a on ma zacal hrizt trhal decke vecicky atd tak siel. V siedmom mesiaci bol manzel v praci a ja som pozerala televizor bolo pol 8smej to si pamatam a ja som chcela ist do kuchyne no ked som prechadzala po chodbe citila som zlo pozrela som sa na schody a bola tam zase ona. SLa dole po rukach ako keby ich mala vzklbene ci polamane vydavala hrozne zvuky a 1x som videla jej tvar. Bola biela a oci cierne ten pohlad nikdy nezabudnem. Utiekla som do kuchyne a tam zavreta som cakala manzela ktory prisiel domov o pol hodinku ale mne to tvalo vecnost. Do dnes nechapem co to bolo a preco ale tak to zacina ludia si myslia ze sen potom ze im preskocilo a nakoniec si uvedomia ze to je realne a je zle. V starom dome som myslela ze tam zomrela alebo bola tehotna a potrebovala pomoc ale preco by ma potom strasila ... a vdaa Bohu ze sa ma nikdy nedotkla alebo neprehovorila lebo by som asi umrela. Po porode som ju uz nevidela ale stale ked je tma a prechadzam okolo schodov pozeram hore na ne. Byvame teraz v dome kde pred nami nikto iny nebyval novy dom a dcerka ma ten problm co som pisala hore.,,
Ako som dost citliva a casto vecer sama doma... a teraz na to nemozem prestat mysliet? hlavne ked tam uzivatelka velmi presvedcivo tvrdila ze urcite neklame... je toto podla vas mozne?????? 😒
@monika2012 ešte si neprestala s tými sektárskymi rečami? nájdi si skupinu podobne zmýšľajúcich a tam to spamuj
Ved je tu uz taka tema "vidia deti duchov". Ja som tomu nikdy neverila, ale deti neklamu. Ked nam zomrela babka a deti o tom este nevedeli, vecer pribehla 5rocna dcera ku mne so strachom v ociach,ze za dverami je nejaka teta a pozera sa na nu. Neverila som,ale spytala sa jej,citam este je a ako vyzera? Povedala,ze bezala prec cez obyvacku a opis uplne sedel na nasu babku. A o dva dni sme lezali v posteli a moj 2rocny syn zrazu vystrel rucky a na stenu oproti zacal krycat "chod prec babi,chod prec". Aj sestra ma dve deti v rovnakom veku a vypocula si,ako sa rozpravali s babkou. Neverim takym veciam, ale jedno mi to nebolo a fakt som sa bala.
@monika2012 myslím si, že v týchto citáciách uzdravoval a hovoril Ježiš.
@eva8 Evanjelium podľa Jána hovorí:
…11 Verte mi, že ja som v Otcovi a Otec je vo mne! 12 Ak nie pre iné, aspoň pre tie skutky verte! Amen, amen, hovorím vám, že aj ten, kto verí vo mňa, bude konať skutky, aké ja konám, ba bude konať ešte väčšie, lebo ja idem k Otcovi 13 a urobím všetko, o čo budete prosiť v mojom mene, aby Otec bol oslávený v Synovi.…
Nebudem tu už o tom písať viac, lebo niektorí to nevedia rozdýchať, a ja som sem nepísala pre to, aby som niekoho dráždila.
Odpovede na všetky svoje otázky nájdeš v Písme. Kto verí, odpovede si tam nájde. Kto neverí, bude hľadať odpovede inde. Je na každom z nás, kde nájde tú svoju pravdu. Máme slobodnú vôľu.
@monika2012 preco by si mala milovat kazdeho? Milovat kazdeho je pokrytectvo. Tak,ako sa nemozes donutit vidiet krasne to, co krasne nie je, ako sa nemizes donutit smiat sa nad tym, co nie je smiesne,tak nemozes milovat vsetko na svete. Laska je pocit,emocia a neda sa znasilnovat.
@moni244 Ja určite nesplietam keď sa tomu nerozumieš tak nekomentuj a ked nemáš šajnu o čom píšem treba si to prečítať poriadne a sa zamyslieť nad tým a tak komentovať.Každy verí niečomu inému a myslíš prečo lebo každý farár rozpráva o niečom inom😂 A pritom Boh je len jeden nechce sa mi tú tému rozoberať mám kopec prace doma majte sa tú😌
@monikamona netuším, kostol a farárom sa vyhýbam ako čert krížu, to pretvarovanie nemusím, stačí mi, čo tu zaryté katolíčky predvádzajú
tak baby, dočítala som tú tému, od ktorej bola táto odvodená. Záver bol veľmi sručný.... žeby to tak jednoducho fungovalo?
@monika2012 a mozem sa opytat co ti Jezis povedal a akym sposobom? ak zije, kde myslis ze sa nachadza?
@monika2012 ja som narazala nato, ze ak pisem, ze prisla dusa tak podla vas je to diabol, ak niekto vidi a komunikuje s anjelom, je to podla vas diabol, v inej teme ste mi pisala, ze diabol urobi aj "dobru" vec, lebo sa takto maskuje. Tak sa pytam este raz 🙂 ked sa modlite vy a prosie o uzdravenie tak pomaha jezis a boh, ked som o tom pisala davnejsie ja, pisala ste mi, ze diabol sa vie prezliest za hoci co. Ak nas moj zosnuly tatik varoval pred mojou chorobou, vy ste povedala, ze to je diabol 🙂 Tak podla coho ste si taka ista, ze vam pomohol prave Jezis??? A Biblia? Tej verim tak na 50% mnoho veci tam je prekrutenych, poprepisovana je uz 100x a k originalu sa my nikdy nedostaneme. Ak si dobre pamatam sama cirkev hovorila, ze keby zverejnili original Bibliu vznikol by na zemi chaos. A nakoniec este raz, nech si kazda verime v co chceme a co nam dava silu. Ak niekto veri v anjelov tak nech veri, aj ja v nich verim, ak niekto veri v skriatkov nech veri, aj na vily, nebudem mu vypisovat, ze to v co veri je diabol, odkial to vy tak presvedcivo tvrdite? A sama cirkev nerobi to co biblia kaze, napr sobas, v biblii je jasne napisane, ze aj knaz sa moze ozenit, ale jeho manzelka musi byt panna a aha cirkev to zatrhla, preco? Pre majetky! To co cirkev vystraja za poslednu dobu je hnus, toto kazal Jezis?? Hrabat majetky? Hrabat vsetko okolo? Takze veriaca som, ale v kostole som minimalne.
@aranel16 nesmies sa bat, sa hovori, ze strach ma velke oči.. (a okrem toho aj uši a všetky ostatne casti tela ) ked sa bojis, aj uplne normalny zvuk ti pride hrozostrasny a ovela strasidelnejsi, nez v skutočnosti je...a hlavne, ak je neznameho povodu.
priklad: teraz nedavno som prisla k nasim domov. byvaju na dedine a susedia maju kohuta. uplne som na to zabudla. prvú noc spim a o stvrtej nad ranom ma prebudi hrozny a cudny zvuk idúci kdesi od zahrady...hned za pozemkom mame cintorin 😀 a ja v polospanku k smrti zdesena, ze: Hiii co to bolo? co to bolo?? lepsie sa započuvam a to kohut 😀 😀 blba, blba..hlavne ze som skoro zinfarktovala pre susedovho vtaka 😀 (no toto vyznelo..) 😀 ..alebo minule, sedim si vecer na zahrade a zrazu mi spoza chrbta nejake funenie, dychčanie, kroky..otočím sa, nikde nikoho..aj pes sa sprava divne, šteka na jedno miesto, obchadza ho ako zhypnotizovany...ciiii, krvi by sa mi nebol dorezal. az ked som sa v tom sere lepsie prizrela som zbadala, ze to bol ježko 😀 by ste neverili, ake dokaze také malé zvieratko vydavat hlasité zvuky... 😀
a takto je to so vsetkym, ked je clovek naladeny na strasidelnu notu, vydesi ho hocico. je to instikt, clovek je tak nastaveny...zmysly sa v nas prebudia a burcuju nas bud do boja, alebo k uteku. nehovorim, ze neexistuje nadprirodzeno, ale clovek inklinujuci k ducharinam a strachu casto pripise aj bezne veci niecomu zlemu.
@aranel16 ja som bola nebojácne dieťa, tak som si vždy niečo predstavovala, potom drakulu som čítala, za mojich čias knihy ako záhada zeleného strašidla boli top 🙂, potom knihy, kt. čítal starší brat. Až jedna o mimozemšťanoch konečne prebudila vo mne strach,starší braček ma sem-tam vystaršil, ale brala som to v pohode. Niečo medzi "nebom a zemou" som zažila i ja, vraj ako malé dieťa som sa vnoci sem-tam tiež jednu dobu rozplakala a nevedeli ma utíšiť, preto som istý čas spávala s otcom, aby si mamka oddýchla, v škôlke som si večer predstavovala (alebo videla?) v tme rôzne bytosti, také akoby podlhovasté ovály vo výške dospelého človeka, boli akési slabo zlato ohraničené a popretkávané zlatými nitkami, ale nebála som sa ich, len chodili po obývačke jedným smerom, ako panáčikovia na orloji, boli to také zahalené bytosti bez tvárí 🙂 Aj otcovi som to povedala, on ma viedol k tomu, že myseľ a sústredenia veľa zmôžu, porozprával mi svoje príbehy, pomocou mysle a sústredenia i sklo môže puknúť, keď som sa tomu chcela venovať, vraj to nie je dobré, nechala som to tak.... Nemala som strach. Ale včera som sa vniesla do atmosféry predstavivosti a naozaj sa moje deti stali mojou istotou 🙂 , bola som rada, že nie som v izbe sama 🙂 Nechcela som cítiť znova ten chlad (ten už som opakovane v istej miestnosti zažila, no neviem či to bolo skutočné alebo len výplod fantázie, spolu s vlneným záclon - asi sálalo teplo z radiátora a vŕzganie parkiet a starého lustra - pracovanie dreva - všetko má logické vysvetlenie okrem nepríjemného pocitu a chladu, ktorý som si pravdepodobne namýšťala). Tá dievčina - autorka pôvodnej témy, v tom období keď támu založila, mala podľa jej slov v inej téme vraj dve deti, napísala som jej v starej téme, snáď sa ozve. Ale dobre, že ju založila, lebo veci, ktoré opisovali iné prispievateľky sa dejú. A človek aj keď si nahovára, že sa s danou "anomáliou" skamaráti a nemusí sa jej báť, väčšinou strach má. No včera v noci som sa naozaj po dlhej dobe bála 🙂
Ahojte...tu tému si patam este z minulého roka ...viem že som bola zo začiatku pos**** ale potom mi to prišlo vtipne fakt ako z filmu....nakoniec autorka tak presvedčivo hovorila ze to nieje výmysel že dodnes neviem čo si mám o tom myslieť....zvyšok diskusie som dočítala až dnes a fakt to skončilo celé zvláštne až príliš jednoducho no neviem fakt ....ja mam tiež zopár zazitkov z detstva ale skôr si myslím že išlo o spankovu paralyzu a ak náhodou nie tak je to už jedno nechcem to zažiť tak ci tak 😀
@katka2602 Katka, Boh v Biblii varuje ľudí pred duchárčinami, vyvolávaním duchov a kontaktmi s duchmi. Prečo asi? Na to nech si odpovie každý sám. Ja netvrdím, že Boh občas nedá zvláštne povolenie duši na návštevu, ak uzná za vhodné. Ale v mnohých prípadoch je to zlo prezlečené za našich milých. Sama by som nevedela rozoznať, či je to pravý kontakt alebo nie. Prestala som hovoriť na moju zosnulú maminku. Kým som si toto neuvedomila a hovorila som v duši alebo nahlas s mŕtvou maminkou, diali sa divné až desivé veci u nej doma, aj u mňa doma. Ako som prestala s ňou komunikovať, všetko prestalo. Milujem ju celým svojim srdcom a počkám na deň, keď sa znovu stretneme. I keď mi veľmi chýba, nebudem ju vyhľadávať u veštcov ani jasnovidcov. Som si istá, že ona dobre vie, ako veľmi ju ľúbim ja i celá moja rodina. Nebudem ju rušiť.
@aranel16 to, že sa bojíš, nie je dobré všeobecne....
čo sa duší a strachu týka, nie je dobré mať strach, pretože duše, ktoré chcú robiť zle, z tvojho strachu žijú, preto je potrebné nejako tento strach spracovať
a čo sa strachu týka všeobecne, tiež to nie je dobré, pretože ak máš strach, priťahuješ k sebe viac a viac nedobrých vecí, potom sa to len "nabaluje" a človek sa dostáva do začarovaného kruhu
@monika2012 nečítala som celú túto diskusiu, ale už len dve prvé slová v tvojom príspevku znejú prinajmenšom čudne : "Boh v Biblii varuje....." pre tvoju informáciu Boh Bibliu nenapísal, tú napísali ľudia, on písať nič nemusí, pretože je v každom z nás a tak nás vedie
@monika2012 pani Monika, pletietu tu hrusky a jablkami ;) nepisem o ziadnom vyvolavani duchov, nikdy som to nerobila ani robit nebudem. To ze mi obcas pride smutno a luto a v duch si poviem, ze by som rada videla tatika a sestru, nie je vyvolavanie. Nechodim k vestici, aby ma spajala s dusou zosnuleho. Ta dusa prisla sama, prisla nas varovat, keby sa mamke neprisnilo s tatikom a nevaroval ju, tak tu uz nie som. Od smrti ma delilo podla lekarky 5 min. Takze neverim, ze co dusa to diabol. A taktiez verim, ze ak si niekto zoberie zivot tak nenajde taky pokoj ako ten co zomrie, lebo prisiel jeho cas. Ked mi zomrela babka, synovec mal cca 3 roky, na dedine je truhla cez noc v dome. Rano sme videli ako sybovec sedi pri truhle a rozprava sa povedal, ze tu sedi babka a pozera co robime. Dieta si nieco take nevymysli. Osobne som duchariny nevyhladavala, proste sa to u nas dialo a deje uz vela rokov. Tak ako vysvetlite to? Cudzie duse? Ziadna vedoma komunikacia s nimi a predsa sa tu deju cudne veci. Mozno, keby ste zazila to co ja, alebo ine babt tak by ste to pochopila.
@katka2602 Katka, práveže som zažila toho dosť. Mám veľký rešpekt pred týmto svetom. Ja som celou svojou diskusiou chcela povedať iba toľko, že ak niekde po dome behá nejaká príšerná vykĺbená žena, tak to pravdepodobne nebude nejaká dušička nejakej zosnulej mamičky, ale démon. Viem, viem, zasa tí démoni... Zle sa to počúva.
@monika2012 Monika, nehnevajte sa, ale trepete riadne 😀 Prepáčte všetci , ale musela som ., veď to sa uz nedá 😊
najprv sú démoni všetci, teraz iba dotyčná vykĺbená žena z úvodu diskusie.. tak ja už neviem, niekto sa tu motá.. 🙂
@somavi OK, myslite si čo chcete. Svoj názor som napísala, nemám k tomu viac čo dodať. Každý z nás raz zistí pravdu. Všetkým vám prajem, aby ste takéto negatívne veci nikdy nezažili, prípadne ak ste ich už zažili, aby sa vám v životoch už nikdy nediali. Prajem vám všetkým iba veľa lásky a svetla 🙂
@monika2012 bože môj, ty teda trepeš 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@monika2012 no vidite 🙂 a sme doma, najskor to boli vsetci demoni teraz uz len ta "vyklbena" zena. Ale ja som vobec nepisala o tejto zene. Ja som pisala o svojom zazitku. Tak vidite, trosku ste to poplietla. Nevadi. Pekny den prajem.
@moni244 Keď útočíš, buď aspoň konkrétna.
@katka2602 Katka, ja nehovorím, že iba tá vykĺbená žena je démon. Ja prízvukujem, že my ako ľudia nevieme rozlíšiť, čo je duša a čo démon. Aspoň ja to neviem. Preto sa s týmito vecami nemienim zahrávať. Každopádne však ľutujem duše zosnulých, lebo ľudia sa ich boja. Ja verím, že neprávom.
@monika2012 ja neutocim, ja sa smejem z tvojich blabolov 😀 ze vela lasky a svetla, nieco menej otrepane nemas?
@monika2012 Ano nevieme, len logicky ak pride zosnula dusa pred niecim varovat a tym padom nam pomoct, rt tak to asi demon nebude, kedze ten sa "zivi" zlom, strachom...ale uz koncim 🙂 pekny den p Monika.

@monika2012 ako .... ja nemám slov!!! Dieťa má 40tky horúčky, vedľa teba nurofen a ty sa ideš najprv modliť? Ak by toto urobila moja mama, cmi svokra, tak by to bol posledný deň, čo by mňa a moje dieťa videli! Toto je chorá posadnutosť!!