Facka od partnera
Ahojte...Pisala som tu uz pred par mesiacmi ohladom toho ze som dala partnerovi slabucku facku( prisiel domov rano okolo 7 po hadke) a zato som schytala po hlave az som skoncila na zemi..prepacila som to lebo priliezol zamnou..o asi 3-4 mesiace sa to opakovalo..ja som mu zasa dala ako prva.slabucku (viem nemala som to robit) a on mi to vratil tak ze som ostala na zemi..este mi ruky silno schmatol tak silno ze mi tam ostala modrina...Odpustila som to znova..No po dnesnej hadke po ktorej som dostala facku (silnu bez toho zeby som mu ja vlepila) len zato ze som mu vysmarila veci pred dvere odchadzam.. 😔 Dufam ze to nikdy neolutujem ale toto mu uz nedokazem odpustit aj keby priliezol so slzami v ociach....... 😔 Prepacte potrebovala som sa trosku vyrozpravat 😔
Všetky ženy by chceli rovnoprávnosť, ale keď autorka témy napíše, že prvá udrela partnera ona, prihliada na to 25% z vás a ostatné božekáte, že jej to vrátil. Násilie nie je správne - či už sa jedná o ženu, alebo o muža. Alebo si myslíte, že chlapi nemajú city a disponujú bezodnou studnicou trpezlivosti?
Byť jej priateľ, vrátim jej facku tiež!!! 😠
dúfam, že sa už dokopy nedáte. A keď si mu vyhodila veci pred dvere, tak ako/prečo sa dostal dovnútra? sama si ho vpustila? čo si čakala? tulipány? Ako ti tu už niekto písal, dala si mu návod a ukázala si, čo je prípustné. Ty môžeš začať a on nie? Skutočne dospelý a zrelý prístup...
@worker_falcon prosim ta netrep ..ja som mu dala na chodbu len topanky a bundu nic ine....a zato si moze ist fackat niekoho ineho nie mna !!......zahanal sa viackrat pomne uz..vystartoval uz raz pred rokmi on prvy pomne to odomna este ani tu slabu nedostal! .neries to ..Nepoznas toho dotycneho..Pekny den.
A uz sem nemusite prispievat dakujem 🙂
@bambina9 bla bla bla. dúfam, že ste sa konečne rozišli a už sa nikdy nedáte dokopy. keď závažné problémy riešite fackami namiesto rozchodom (keď rozhovor a iné spôsoby nefungujú/neviete ich)... Skúste si vážiť jeden druhého. A ty si nájdi takého chlapa, ktorého si budeš vážiť a on teba tiež. Aby ste nemali jeden druhého za handru/fackovacieho panáka.
a takto to dopadne keď sa píše iba to čo vyhovuje 😉
@whitecat666 vieš ale ona to spravila už dva krát. vôbec nechápem, prečo dookola opakuje že bola slabá, a teraz sa rozčuľuje, že on dal prvý, bez toho, aby sa ho ona dotkla?, veď ani on sa je predtým dvakrát nedotkol a ona mu vylepila prvá... toto je choré.
a vyhodiť veci pred dvere ?????? hmmmmm ????? no to sa tiež nerobí !!!!!!!! čo tak sa porozprávať ?????
Mozno on teraz niekde inde pise: pohadali sme sa, mam pocit, ze urobila chybu, a ked som sa rano vratil domov, namiesto ospravedlnenia mi dala facku! Normalne ma moja partnerka udrela! Tak som jej v soku dal po hlave. Ale len slabucko...
Chcem tym povedat, ze aj muzi su len ludia, a nie fackovaci panaci. Urobila si dobre ze si odisla. Vy uz nemate buducnost. Ale pouc sa do buducna, a nepozeraj prilis telenovely. Laska je o inom ako o pozach, gestach, trieskaniach dvermi a vyhadzovani veci. Laska je aj o tom, ze toho druheho zacnes vnimat ako rovnako omylnu, nedokonalu ludsku bytost ako si ty... 😉

@bambina9 ...no ta keď sa bežne fackujete ta čo už...ste si kvit...ďalšieho už nefackuj, ani "slabučko", a ani veci pred dvere mu nehádž, to je naozaj nedôstojné...