Fajčenie na chodbe
Máte nápad? Čo by ste poradili?
Obťažuje celý blok a nič nevieme vraj spraviť.
Správca bloku povedal, že proste nevie. Zavolanie polície nepomôže.
Ona býva na 1. posch, ja na 4. posch a smrad ide hore.
Nepoužívam výťah a keď proste idem po schodoch vo večerných hodinách, je tam smrad.
Ona vraj býva v byte svojej sestry, takže nie je ani majiteľkou bytu.
Naozaj by som privítal rady ako tú kravu prinútiť aby nefajčila na schodoch.
Ďakujem

@neviete niektorí ľudia sú proste ….
Fajčila som roky, ale toto by vadilo aj mne. Máte nejaký domovy poriadok? V našom je jasne napísané, že v spoločných priestoroch dá fajčiť nesmie.
@simsalabim olejom natrieť nie. Chodia tam ľudia, niekto by si ublížil. Za toto by som nechcel byť zodpovedný.
@lenkasarka jasné že máme poriadok a jasné že je to tam napísané a čo? Nič. Aj nálepky máme že zákaz fajčenia všade. Sám správca bytovky povedal, že nevie čo s tým.
@neviete ved jasne, ze nie … to som len napisala ako ukazku toho, co robia zufali ludia.
Nahlásiť na protipožiarnu ochranu, tu, ktorá vám zabezpečuje revízie hasiacich prístrojov hydrantov, ti už jej vysvetlia pokutou ako sa veci majú.... Keď už to inak nejde
Dohodnite sa susedia, a striekajte biolit a podobne lakocinky, plus osviežovač vzduchu. Pod ňou, nad ňou, a kľudne pri chôdzi po schodoch vedľa nej.
Keby sa ozvala, tak jej povedať, že keď ona tam môže smradit napriek zákazu, vy môžete striekať vône, tie zakázané nie sú. Najprv upozorniť majiteľku bytu, aby urobila nápravu, a volajte jej zakaždým. (Ale to vás zablokuje...)
Pozvať zopár kamošov, počerné typy, trochu upraviť ako ci.gani, a nech začnú fajčiť s ňou, v štýle jeeeej panynko, jaké sú len dobré city, nemáte jennu?
Toto by mal riesit srpavca, alebo na schodzy sa proti tomu ohradit ako susedia viaceri a riesit napravu. Ten zakaz tam nie je pre srandu.
a inak tu sa riesi podobne
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/sused-fajci-v-spolocnych-priestoroch-2/

@neviete to, ako sedi, si priam pyta vyliat kybel vody 🙈
Nam ked fajcili na schodoch pod oknami (zadny zamknuty vchod) domovnik natrel schody olejom…