Fakt si muži začnú s mladou ženou s vyšportovaným telom a netrápia ich hodnoty?
Fakt si začnú iba s mladou peknou s vysportovanym telom ...a hodnoty ich už veľmi netrápia? To je doba
uz len to ako si to napisala naznacuje ze u teba velka hodota nieje ,, muzi maju radi sebavedome zeny ,, a nie kazdy ma rad chide a vysportovane niekto je na blon niekto na tmave nieto ma rad za co chytit etc ., rovnako ako je to u muzov je to i u zien ... skus sa menej hnevat na svet a hned budes vidiet aj to co teraz nie
akoby mlade pekne s vysportovanym telom na stromoch rastli ;) zasa tolko ich nie je, aby si muzi iba a nimi zacinali
kazdopadne faktom je, ze vo vacsine pripadov najskor sa zahladia oci...ale nie nie kazdy chlap tuzi po vysportovanej kraske
To je presne to isté ako keby si napísala, že mladé kočky idú len po bohatých chlapoch ... krása je relatívna, každému sa páči niečo iné ... rovnako rebríček hodnôt má každý nastavený inak.
A tebe sa napríklad páčia starí, škaredí a tuční chlapi?
No ja neviem...vyšportovaná nie som, mladá...čo je to mladá? A či som pekná to je subjektívne ale chlapa som si nájsť vedela 🤷♀️ Len či to náhodou nie je v tebe keďže sa opúšťaš a ľutuješ...také ženy sa chlapom naozaj nepáčia. Problém bude asi niekde inde.
V jedej pesnicke sa spieva ,, i cannot have Sex with your College degree" 😏
ano, a necudujem sa im..v autobuse sa mozno budu vozit po zvysok zivota, dopraj im aj rychlu jazdu😈
Sportovanie je v tvojich rukach, vies zoptimalizovat svoju kondicku a postavu - nemusis byt ziadna modelka, ale zdravy vyzor urcite pomoze oslovit viac potencialnych partnerov. Chlapi su prekvapivo aj na starsie zeny, takze mozno mozes zmenit vekovu kategoriu, resp. rozsirit. S hodnotami je to take osemetne, chvilku potrva kym najdes niekoho kto ich ma podobne ako ty. Najviac sexi je, ked si spokojna sama so sebou, vies si najst nejaku zmysluplnu zabavu bez partnera, mas svoje vlastne zaujmy. A nefnukas a nelutujes sa. Ak je tvoje momentalne zufalstvo vysledkom pokusu o randenie na online zoznamkach, tak sa ti ani necudujem. Ale ani to nie je marne, len musis velmi velmi selektovat s kym si budes pisat a este viac selektovat s kym sa stretnes.
Niee ja mám kamošku ktorá je fakt dosť pevná a keď ostala slobodná tak mi sama povedala že nečakala koľko chlapov na ňu poleti .... Práveže podľa mňa viac mužov hľadá ,,krv a mlieko" ....aj môj muž povie že je spokojný že aspoň je za čo chytiť a že kosti sú pre psov 😁
Hodnoty sú aj pre mužov to najdôležitejšie. Problém je aké ich majú. Vyber partnera veľmi závisí aj od sebahodnotenia. Raz robili taký pokus. Dali 30 tim študentom na čelo číslo, ktoré nepoznali a nevideli. Videli len čísla ostatných. Nesmeli si navzájom čísla povedať. Potom dostali za úlohu spárovať sa s čo najvyšším číslom. Hneď sa všetci zbehli pri 30 tke. Tridsiatka pochopila že má najvyššie číslo a tak si vzala 29 tku. A tak to šlo od hora až dole. Jednotka nakoniec pochopila ze je jednotka lebo ju nikto nechce a vzala si dvojku. Záver z psychologického výskumu je taký, že pri výbere partnera hra veľmi dôležitú rolu naše sebahodnotenie. Ak si myslíme ze sme jednotka tak nám stačí aj dvojka. A ak si myslíme ze sme tridsiatka menej ako 29 neberieme. Vrátim sa k tebe a tým chlapom. Ak ťa sklamali hodnoty niektorého muža tak sa tým netráp. Možno len kecá a na takú o akej píšeš ani nemá, len o nej básni. Ak ťa nechce konkrétny chlap lebo nie si vyšportované tak buď rada. Aspoň si nájdeš iného ktorý ťa bude mat rád takú aká si. A ak si myslíš že takí nie sú tak ver že sú. Len ich musíš spoznavat. Muži tiez nakoniec vyberajú podľa hodnôt a nie len podľa krásy. Či si rozumiete či si milá či ho obdivuješ a či si ho vážiš. Keď ideš na ňom oči nechať to je jeho ego blažené. A sebavedomie o ktorom tu mamičky píšu je to správne slovo len treba dobre rozumieť jeho významu. To nie je namyslenosť. Sebavedomie je Vedomie si seba. Poznanie seba a prijatie seba taký aký som. Ty vieš že si tridsiatka a nemusíš to nikomu dokazovať na nikoho to vykrikovať. Vidno ti to na čele. A je jedno či si vyšportovaná alebo mladá a krásna. Ty si číslo 30.
@slovakboy ooo tak tento dlhší komenť sa oplatil prečítať 🙂
@cocolino234 alebo sa jej pacia nafukani macovia,ktori idu po modelkovskych typoch a preto ma pocit,ze vsetci chlapi su taki
@slovakboy Presne kvôli takýmto komentárom máme medzi mladými ženami epidémiu narcismu.
Autorka, nie, nie si 30/30. To nie je nikto. Pravdepodobne nie si ani 25/30, a ako tak čítam, ani 20/30. Život je o zlepšovaní seba samého. Keď si všetky myslia, že sú 30/30, potom nám tu chodia všade absolútne neaktraktívne ženy a čudujú sa prečo nemajú vzťah.
Áno, každý chce mladú ženu, ktorá je fit. Ešte aby bola aj v tvári krásna, poriadne prsia, ktoré pri tom tenkom tele má možno tak 0.01% populácie, milá, vkuse sa usmievala, vedela super variť, mala rada deti, nebola štetka ale vedela poriadne uspokojiť, atď. To je 30/30. Ale je muž, ktorý takú chce, tiež 30/30? Asi ťažko a preto si to musí uvedomiť a nájsť si zo všetkých tých preferencií tie, na ktorých mu najviac záleží a na tie sa zamerať. A ak je daný chlap 15/30, ale 15/30 mu nestačí, tak sa musí stať lepším.
Čo tak namiesto toho, aby ste tu ženy sami seba ospevovali ako ste 30/30, by ste vstali z gauča a išli do fitka, prestali žrať sračky s začali sa učiť variť, nakúpili si nejaké skin-care krémiky na krajšiu pleť a aj ich pravidelne používali a hlavne prestali sa sťažovať na celý svet a myslieť si, že všetko sa točí okolo vás?
@slovakboy skor mam dohem, ze jednotke v tom pokuse ine ako dvojka neostalo. Tak vzala jedine, co ostalo volne.
Co z paroveho hladiska je potom velka bieda a najskor same problemy.
Páni, stara tema. Ani som si nevsimla. 😁

Nie. To,že máš depku,,neznamená,že sa to deje paušálne.