Finančné problémy a túžba po dieťati
Som nešťastná. Vo vnútri túžim po ďalšom dietati ale nemôžem ho mať. Muž vôbec nenosí žiadne peniaze. Áno pracuje ale ja vôbec neviem kam ich dáva. Nič neplatí deťom, ktoré už máme. Všetko musím ja aj školu škôlku. On má z výplaty tak do 200e a potom pýta odomňa. Nechce povedať kam to dáva stále sa stažuje, že mu nedali prémie. Mňa to nebaví, robí na smeny a nič z toho nemáme. Čo robiť ďalej? Chcela by som ešte dieťa. Veľa x nemáme poriadne ani na jedlo.
hladaj zavislosti - drogy, automaty, drzim palce
@anonym_autor pre milosť! v prvom rade nech manžel ukáže výplatnú pásku každý mesiac a teda aj tú sumu..môžeš kľudne s čistým štítom pýtať aj TY od neho a nevymýšľaj s ďaľším dieťaťom
Prepáč,že to takto napíšem,ale ty si inak v poriadku? Muž dáva peniaze bohvie kde,pyta ešte aj od teba, kašle na deti, ktoré už máte,nemáte na jedlo a ty chces ďalšie dieťa?🤯🤯🤯Tebe úplne preskočilo, či čo?
Podľa popisu máš málo problémov, tak kľudne do toho choď.
To čo je dnes s koňom. Jedna chce podať sťažnosť na predavačku chorú a teraz toto. 🙄
Toto je vymyslene ze 😃? Ak nie, mas velky problem ked chces porodit DALSIE dieta takemu chudakovi
@anonym_autor akože chodí do práce a doma neplatí nič? Ani bývanie, energie, nič?
@anonym_autor akože chodí do práce a doma neplatí nič? Ani bývanie, energie, nič?
@tiezjedna 200e dáva na nájom asi odhadom 200e mu zostáva z výplaty. Áno pracuje. V minulosti mal dlhy a exekúcie ale nejak sa z toho dostal a zas to podľa mňa si niečo pobral poza chrbát ale neviem koľko ani čo.
Dalsia adeptka na „garsonka do 350€ pre mamu s dvoma malymi detmi“ a „neviete o nejakej praci na doma popri detoch“?
Veĺmi dúfam, že toto je iba ďalšia vymyslená téma. Neverím, že je toĺko negramotných žien, ktoré sa riadia iba tým , čo chcú v tej chvíli bez ohľadu na to, v akej sú situácii. Iste,žiť sa dá aj z lásky a vaše deti čaká krásne detstvo v biede, smelo do toho!
Prepáč ale myslím, že tvoja túžba po ďalšom dieťati je ten najmenší problém ktorý máte.
Jasne dalsi hladny krk a vypadnutie tvojho prijmu toto urcite vyriesi.
Úprimne, a keď si to po sebe prečítaš, nemáš pocit, že treba riešiť najskôr muža a nie ďalšie dieťa? Neviem koľko detí už máte, ale keď je to množné číslo, min.2. Si matka, tak zober rozum do hrsti, odlož hormóny a plodné dni, a v prvom rade sa postaraj už o existujúce deti, aby mali všetko, čo potrebujú. Pri tejto situácii v krajine to bude ešte horšie, a čo chces s nimi skončiť na ulici? Určite si daj aj odborne poradiť.
Bože a rozum máš kde? V gatiach?
Skôr by mala byť túžba zaobstarať tie deti čo máš
Ale tebe asi neva ked kolko krat ani nemáte na jedlo😅
Hej materinska túžba je silnejšia ako nakŕmiť deti riadne
@anonym_autor Mas malo deti nespokojnych? Chces dalsie? Co si ty za matku?
Často nemáte čo jesť!Ako by túto situáciu vyriešilo ďalšie dieťa? Preboha. Sa čudujem, že si nejaká žena ľahne s mužom s exekúciami.
Toto má byt materinská láska??? Ešte viacej tým úbohým deťom od úst odtrhnúť lebo chces ďalší hladný krk? A hlavne ho mať s oteckom roka.. majú krásny vzor.
Fake téma
Niekto silou mocou chce aby sme si mysleli, že ľudia sú úplne blbí
A tým nechcem nikoho uraziť
Ale čo je moc to je moc
Fake téma
Niekto silou mocou chce aby sme si mysleli, že ľudia sú úplne blbí
A tým nechcem nikoho uraziť
Ale čo je moc to je moc
@anonym_e88263 ale ľudia sú úplne blbi..mňa neprekvapí už nič.
@anonym_autor prepáč, ale žijete z ruky do huby, manžel/otec stojí za dve veci a ty tu vyplakávaš, že chceš ďalšie dieťa, keď ho aj tak nemôžeš mať? Pane Bože, do čehos´ to duši dal...
@anonym_autor som presvedcena, ze toto je vymyslena tema, tak sprosty nemoze byt nikto
@anonym_autor som presvedcena, ze toto je vymyslena tema, tak sprosty nemoze byt nikto
@anonym_3bc1e2 ale môže inak by neboli plné osady špinavých hladných detí
Ak je to manžel , mal dlhý a exekúcie a nevieš kde dáva peniaze tak zrušít čo najskôr BSM. A túžba po dieťati je síce fajn ale treba myslieť hlavne na tie čo máš aby mali čo jesť a strechu nad hlavou
Autorka, nudíš sa a chceš tymto príspevkom rozprúdit vášne na MK?
Co a ri nechce chodit do roboty?
@anonym_autor. Treba pozrieť na pracovnú zmluvu a výplatnú pásku.....ci su vsetky zákonné priplatky zaplatené....všetky pripafne otázky na zamestnávateľa.....a sadnúť s papierom a peom k stolu....dat si na papier príjmy a výdaje......
no, skôr ako otázky na zamestnávateľa, prebrať s manželom kam uteká jeho výplata, lebo stažovať sa, že mu nedali prémie, no, nie v každej práci sú prémie každý mesiac, či sa tvári že výplata je 400 a všetko naviac prémie?

@anonym_autor 😳🤦♀️Spamataj sa.