Finančné problémy a túžba po dieťati
Som nešťastná. Vo vnútri túžim po ďalšom dietati ale nemôžem ho mať. Muž vôbec nenosí žiadne peniaze. Áno pracuje ale ja vôbec neviem kam ich dáva. Nič neplatí deťom, ktoré už máme. Všetko musím ja aj školu škôlku. On má z výplaty tak do 200e a potom pýta odomňa. Nechce povedať kam to dáva stále sa stažuje, že mu nedali prémie. Mňa to nebaví, robí na smeny a nič z toho nemáme. Čo robiť ďalej? Chcela by som ešte dieťa. Veľa x nemáme poriadne ani na jedlo.
A chcem a chcem...ked raz na to Nemam, tak na to NEMAM!!!!
Veĺmi dúfam, že toto je iba ďalšia vymyslená téma. Neverím, že je toĺko negramotných žien, ktoré sa riadia iba tým , čo chcú v tej chvíli bez ohľadu na to, v akej sú situácii. Iste,žiť sa dá aj z lásky a vaše deti čaká krásne detstvo v biede, smelo do toho!
@andrejka2424 Tuto to ani prilis na lasku nevyzera, ona chce len dalsie dieta😃
S takým debilom je aj jedno veľa
@tiezjedna 200e dáva na nájom asi odhadom 200e mu zostáva z výplaty. Áno pracuje. V minulosti mal dlhy a exekúcie ale nejak sa z toho dostal a zas to podľa mňa si niečo pobral poza chrbát ale neviem koľko ani čo.
@anonym_autor pozor, lebo ak ste manželia, tak dlhy sú aj Tvoje.
A nemala by byt minimalna mzda okolo 660€ v cistom? Ci sa mi to iba zda? Ako teda moze mat na vyplatu 400€ (200+200)?
A nemala by byt minimalna mzda okolo 660€ v cistom? Ci sa mi to iba zda? Ako teda moze mat na vyplatu 400€ (200+200)?
@simsalabim 400 je len to čo mu ostáva po rozhádzaní zvyšku.
@tiezjedna 200e dáva na nájom asi odhadom 200e mu zostáva z výplaty. Áno pracuje. V minulosti mal dlhy a exekúcie ale nejak sa z toho dostal a zas to podľa mňa si niečo pobral poza chrbát ale neviem koľko ani čo.
@anonym_autor a s týmto exemplárom plánuješ ďalšie dieťa??? Nechcela by si začať myslieť na tie stávajúce, kopnúť ho do riti s rozbehom a žiť normálne? Nečakať, kým stiahne ku dnu aj teba??? Že 200 €... kks, normálne mi vyletel tlak🙄
Je to manžel, alebo priateľ?
Podaj návrh na určenie výživného pre maloleté deti.
Len jedno chceš???v tvojej situaci by som chcela aspoň 3 ešte...nech to ma grády....
@anonym_autor porieš si najprv najstaršie dieťa! To ktoré sa opovazuje nazývať manžel!
Rozmyslaj,ty teraz pracujes plat tak 800 az 1000eur a z toho potom padnes na 470eur,to uz nebude,ze par dni pred vyplatou ale 25dni pred vyplatou nebudete mat co jest.A toto nechces,ze nie???Na tvojho muza sa spolahnut neda,takze budes chodit a pozicacat si kade tade.Toto chces???to naozaj???ani keby nosil 5000eur mesacne,tam uz sa spoliehat na neho proste neda.

@anonym_autor ale máš staré deti ? Jasné nie je problém, však nemáš čo dať terajším deťom pomaly čo do úst, tak neboj sa tretie nejak prežije. Ty si xy rokov si doma a prečo nebiť ďalšie tri roky doma 👏👏👏