icon

Finančné zneužívanie - zlatokop alebo mne hrabe

srbskaprincezna
13. dec 2021

Ahojte všetky 🙂 Som totálne zlomená a totálne izolovaná, že už mám pocit, že neviem čo je dobré správne, či ja som normálna alebo sa proste niekde stala chyba. Minulý rok, skoro presne pred rokom v januári som odišla prvý krát do zahraničia. Prvé tri mesiace boli pre mňa náročné keďže som popri 12 h práci každý deň ešte každý druhý mala online hodiny anglického jazyka na koľko som pracovala v office a moja angličtina bola katastrofálna. Po troch mesiacoch boja, tiež som tu bola úplne sama ,nepracovali tu ženy v office iba jedna ktorá bola podstatne staršia 60 rokov, upratovala a mala problém s alkoholom. Ale mala som aspon ju. Po troch mesiacoch prišiel do kancelárie chlapík, ktorý nebol na prvý pohľad fešák ale vedel zaujať spôsobom komunikácie, bolo ho počuť, bol zábavný. Začali sme sa rozprávať, nejak sme si sadi a ja som mala pocit, že je mi jediná opora. Bol o 10 rokov starší, rozvedený /ex však nežila z dôvodu problému z drogami žial zomrela/ a mal syna o ktorého sa staral. Boli sme spolu tri krát na rande a potom sme sa stetli v aute kde po mne "vyštartoval" nebola som pripravená na sex, necítila som sa na to, ostalo to len pri puse. Bol s tým v poriadku a neskôr došlo aj k sexu po ktorom sme si museli vyjasniť, pretože pre mňa to bolo dôležité čo ďalej. On to mal tak že nevedel, ale ja som nechcela chlapa len na sex, pre mňa to nie je emočne možné. Na koniec došiel do mojej kancelárie a povedal že ma miluje a chce byť so mnou. Začali sme vzťah, krásny no i náročný,je žiarlivý, tažke veľa krát to bolo naozaj ťažké no bol a je pozorný, hovorí mi ako ma miljue, proste dokáže aby som sa cítila ako bohyna (to som nikdy necítila :( ) A teraz kde nastal problém. Po ukončení projektu v zahraničí som sa rozhodla že odíde k nemu do krajiny. Už v zahraničí som sa naučila jeho reč dostatočne na to, aby som si našla v jeho štáte práce, našla som si bývanie, vytvorila vzťah s jeho synom tak zrazu som nadobudla pocit, že ma trošku finanšne zneužíva. Po prvé som v krajine, kde plat dostanem z VŠ 500 € a z toho 200 € platím byť. Boli sme dohovorení, že mi bude platiť polovicu , keďže i celé víkendy trávi on i jeho syn u mňa a ja platím aj stravu aj všetko ale tak podrobne. Postupne sa začalo čoraz častejšie objavovať to, že sme išli i so synom do kina alebo na večeru alebo on chcel ísť napr. do fitka ale popýtal si, či to môžem zaplatiť. Teraz to došlo do štádia, že napr cez víkend chcel ísť aj so synom do kaviarne nemal však peniaze a zaplatila som ja. Taktiež za solárium a darček pre druhé dieťa, na ktorého jeho syn išiel na oslavu. Večer keď sme išli do kina, som prisahala že už to nebudem platiť ja. On mi však v hale povedal že nemá peniaze, film už začal a bolo mi blbé povedať že ani ja. Vo štvrtok minulý som mu požičala 4000 eur lebo kupoval auto a potreboval rychlo vyplatit. Vedela som že mu maju poslat vyplatu zo zahranicia kde sme spolu robli vpiatok. Ja som tie podklady k vyplate robila tak som vedela ze dostane 7500 eur a vedela som ze mi ich bude mat z coho mat. Avak dnes je pondelok, a on sa akosi nema k tomu aby mi to vratil. Teda, cakam, ze mi to sam od seba vrati. Ale povedala som si, ze je to cudne a takto to nejde. Dnes mu chcem povedat ze ma zranuje ze to takto mame. Je mi luto preco nemôzem byt v rovnocennom vztahu, kde minimalne partneri platia vydavky fifty fifty. Pred tym som bola vo vzthaju 6 rokov kde som partnera ktory zarabal lepšie ako ja zivila :( Mozno Vam to pride divne ale mna to tak strasne zlomilo mam deprsiu, prejedam sa, uz ma nebavi o seba sa starat, a nebavi ma starat sa ani o domacnost moju, nemumyte riady... Cely vikend sa venujem jemu a jeho synovi ktory ma uz tiez zacal financne cicat. V sobotu som chcela aby si partner pospal tak som zobrala chlapca 12 r vonku nech sa pohrame a boli sme v obchode kupit si horucu cokoladu. Zacal robit acirkus, ze maam peniaze ze videl ze potrebuje ciapku, rukavice a sal. Alebo v kinde videl ze som kupovala listky ja a on si od teti eštše vypytal pokorn, celu tasku. Zjedol ho sam a v polke filmu mi povedal ze on je este hladny a ze mu mam dat peniaze na dalsi. Uz som bola nasrata tak som sa nahas v kine spytala priatela, ze syn zjedol sam celu tasku pokornu a ze chce dalsi. Cakala som ze zareaguje nejak ze dost. ON MIKOL PLECAMI tak som mu tie posrane prachy dala a zozral este cely jden plny sacok pokornu a opat sa rozdelil .../ironia/ proste nedavam to ..mozno som ja divna ale citim sa ako hovno:/ Najhorsie je ze som tu uplne sama, nemam kamaratky, nemam rodinu, nepoznam tu nikoho :/ co robit ... Je sanca ze sa znormalizuje.....skustče nieco poradit ...Mam 28 on 38

Strana
simca_13
13. dec 2021

Možno by bolo na mieste sa zamyslieť, či chceš s takýmto človekom zostať, lebo to vyzerá, že on je prísavka a že inak to už ani nebude.

cubo2
13. dec 2021

Mas 28 a svojimi peniazmi vykrmujes cudzieho o 10 rokov starsieho chlapa a jeho 12 rocneho rozmaznaneho syna? Ty si nevazis svoj zivot ci co? Vrat sa do Bratislavy a zacni odznova.. normalny zivot.

loginexistuje
13. dec 2021

proste mas nejaku poruchu (mozno spasitelaky komplex) a stale opakujes tie iste chyby chceli by to psychologa a terapiu

k zvysku sa nevykadrujem nechcem byt vulgarna

ivkazba
13. dec 2021

Príde mi, že máš tak 8 rokov a nie 28. Inak by si vedela, že nie, chlap ktorý je žiarlivý a ešte ho aj živíš, sa neznormalizuje.

Sorry, ak by mi chlap začal robiť scénu, že on niečo chce a videl, že ja peniaze mám, tak by som mu zbalila veci, dala na chodbu a dovi dopo. Vyhľadaj odbornú pomoc, lebo nie je u teba všetko v poriadku, keď toto toleruješ.

srbskaprincezna
autor
13. dec 2021

Ospravedlňujem sa za pravopis ale nechápem...ja som tak dole... nemám silu... viem, že nie som v jeho krajine dlho ale nejak som sa tu zabývala a toľho toho preto podstúpila a teraz znova...od znova...mám pocit že to bola moja posledná šanca

cubo2
13. dec 2021

@srbskaprincezna neboj nic, ved mas iba 28 a si bezdetna. Niektore zeny (aj muzi) sa rozvadzaju v 50tke. Musis iba nabrat odvahu, zbalit sa ako duch a zmiznut. Nebude ti chybat. Najdes niekoho lepsieho.

sara07
13. dec 2021

jednoznačne rozist
toto nie vztah partenerov , to ak ty maš všetko platit jednoduchšie máš si zaplatit gigola
vyslovene
poslat do prdele, pretat všetko, začat znova
skus pripadne zabehat si zaplavat, wellnes, psycholog , neznič si život

loginexistuje
13. dec 2021

@srbskaprincezna a vratil ti tych 4000 ? to by som riesila ako prve (podla mna ich neuvidis uz)

simsalabim
13. dec 2021

@srbskaprincezna baby, kolko vas je v tom Srbsku a nechate sa zneuzivat po vsetkych strankach... jedna financne, druha na sex, tretia sa necha otlkat, stvrta sa s nim hada a riesi unik stolice, lebo vsetky "pacili anal" a iba ona nie... Nerozumiem, ti Srbi su akoze nejake terno??? Na tvojom mieste si necham, vratit tych 4000€ a odchadzam domov.

srbskaprincezna
autor
13. dec 2021

Nevrátil, pozicala som ju vo stvrtok a v piatok mi povedal ze peniaze ešte neprišli. Lebo sa posielali z štátu EU mimo štát EU a na internete som našla informáciu, že naozaj prevod môže trvať dva, tri dni. Avšak v sobotu mi povedal, že mu peniaze, ak som ho správne pochopila už prišli na účet a že mi ich vráti. Mala som však pocit, že trošku znervóznel, ako by sa nahneval, že som sa ho na to spýtala. O 20 min na to keď sme prišli domov mi povedal, že "Nechápem, prečo mi tie prachy ešte neprišli na účet, pôjdem do banky urobiť cirkus v pondelok". Nechápala som ja, keď mi pár minút tvridil, že prišli. Reagovala som že to myslíš nejaké iné prachy že? Ot vtedy už nereagoval. Ja sa strašne bojím a neviem akým spôsbom mu povedať čo tie prachy. Lebo je mi to strašne trápne, viem že divné, ale je mi to nepríjemné mu hovoriť nech mi dá späť peniaze. Rozmýšlala som že skúsim povedať, že potrebujem si doma niečo urýchlene zaplatiť....

lienkashoppingqueen
13. dec 2021

hlavne mu nic nevytykaj a nenatahuj tu temu ako sopel. Poviem Ti preco. Chod za scojimi peniazmi, povedz nech ti vrati tych 4000 a az potom ked ti ich vrati, tak mu vsetko vysvetli. Hadam nemyslis, ze tym ze si tam sama a je to tazke, to ti verim, ale nemyslis si hadam ze zostanes s takym koko.om! Prepac, ale otvor oci a pozri sa buducnosti do oci s nim a bez neho!

negymama
13. dec 2021

nooo, ked vtačka lapaju, pekne mu spievaju. Och dievca, vypytaj si tu pozicku 4000 eur - aj ked myslim, ze on si ich "pozičal" od teba s tym, ze ich nikdy NIKDY nemienil vratit. a PADAJ!!! kamsi do
... velmi daleko, z tej prace, z toho bytu, z tej krajiny. Ak nemate tu pozicku na papieri ci zmluve, /vsakze nie? je to len slovo proti slovu. Jasne, on "rychlo" musel vyplatit za auto, lebo normalne sa auto kupuje tak, ze nemam prachy a tak "rychlo" a hlavne bez rozmyslania mi musi niekto dat peniaze, lebo uz ziadne auto nebude k dispozicii neskor. A chudak bez penazi, MUSI chodit do fitka a do kina aj s pubertakom - hlavne ze jeho syn nema ciapku a sal... Fakt zivitel dietaťa ako vysity

Prepac, ty si taka naivna az to boli. 😲 Zober si saky paky, vyser sa na toho vychcanca. Dobry sex , dokonca i dobry vztah sa da ziskat rovnocenne a zadarmo.

No ale to najprv ty musis preskupit par koliesok v svojej hlave a prestat sa dat zneuzivat.

lienkashoppingqueen
13. dec 2021

Ty nevies asi jednat na rovinu ako s rovnocennym? ON mal nejake ostychy sa Ta opytat o peniaze? Tak normalne sa pytaj spätne o ne? 😈 Prepac, ale mas 28 rokov a nechcem aby Ta taky manipulator a darmozrac vyuzival.

leni1977
13. dec 2021

@srbskaprincezna tebe nemá byť trápne pýtať si späť TVOJE peniaze, trápne by sa mal cítiť on, že mu to treba hovoriť.

vler
13. dec 2021

@srbskaprincezna Si strasne naivna a neasertivna, ten si Ta teda nasiel; nechapem ako si mu mohla pozicat 4000 eur ked uz to ocividne islo slym smerom, uz tam boli varovne signaly...normalne si opytaj peniaze naspat, a potom utni vsetok kontakt

karhu
13. dec 2021

necitam cele..ALE fakt ti treba "stareho" vdovca a este aj cudzinca s dietatom? mame malo slovenskych chlapov? nik tak nevie okolo baby skakat ako nasinec ked ma zaujem😀

srbskaprincezna
autor
13. dec 2021

Idem dnes na to :( Ja viem nechapem preco som tak naivna a hlavne ja mam naozaj chorobny vztah sa nejak vzopret alebo reagovat.. rieisila som to aj so psychlogom.. no vzdy ked nejak ta zareagujem mam strasne pocity viny ..... neviem s tymto pocitom pracovat a blokuje ma... Jeho syn doma rukavice aj sal aj vsekto mal. Len spali u mna a v noci napadol sneh... preto nemal

karolinakr
13. dec 2021

Prečo si nekúpiš letenku v sobotu a nepriletíš domov? Toto je posledny chlapo na zemi? Či čakáš, kym nebudeš mať ani na letenku? Ako ti môže byť trapne si pytať skoro 5000 naspäť, však peniaze nerastú na strome, keby si mala 300 000 na účte, tak kašlať na to, ale takto...zaplať si letenku a padaj domov, mužovi nič nehovor a zmizni ako smrad, na listok mu napíš, čo sa ti nepáčilo..

loginexistuje
13. dec 2021

@srbskaprincezna a co sinmimo ty mas rozmyslat ako si vypytat co si on pozical chod s nim do banky a nech ti ich rovnonda alebo nech ukaze internetbanking

aj ked myslim ze on ta vycical a onedlho ta odkopne ked uz neni co brat

miskakyska
13. dec 2021

@simsalabim možno ,že píše furt tá istá...

Chlap so zárobkom 7500 je odkázaný na 28 r dievča? 😱

karolinakr
13. dec 2021

Žiješ v Srbsku? To takýto blbci sú tam? Díky za info, nikdy v živote tak nepôjdem

nicicka
13. dec 2021

Nechces sa rozísť keď máš 28? Aby si o 10 rokov nezakladala podobnú tému. A to už bude fakt neskoro...

karolinakr
13. dec 2021

Prečo ti je blbe povedať, že nemaš peniaze...Synovi povedz, nech od tatka pyta a ked nema, nech nechodia do kina. .Ja viem, že cudzinci a černosi su zvyknuti, že ich ženy živia, ale to mi je proti srsti, takeho muža by som si nevedela važiť.

lienkashoppingqueen
13. dec 2021

@loginexistuje prave preto aby ju neodkopol predtym ako jej vrati peniaze, by som nerozpitvavala temu vztah a robila histeriu. Najprv schlad hlavu a neries vela naraz lebo tie prachy neuvidis. Uz tak je to dostatcne zla skusenost.
@srbskaprincezna

negymama
13. dec 2021

@srbskaprincezna KLAME KLAME

uz len tie bachorky, ako pojde urobit do banky cirkus! co s tym ma banka? Ked pridu peniaze, banka mu ich pripise na ucet a ma ich tam. To nie je balik zo Sibiri, aby sa po ceste stratil. Ty nemas o jeho majetkovych pomeroch ani potuchy. on moze mat sialene dlhy, splatky, exekucie, kadekde... a ak mu aj pridu nejake peniaze dajme tomu, tak naivna slovenska truba, bude posledna v rade, ktorej zaplati.

lienkashoppingqueen
13. dec 2021

potom nam daj vediet, ako si na tom. A kedy odlietas na Slovensko.

heleninamama
13. dec 2021

@srbskaprincezna Ty si tá princezná, ktorú trápili cudzie plastiky a natrhnutý anál? To bude zas dobré čítanie....

nwnw
13. dec 2021

@srbskaprincezna ach dievča. Ty si vymysli rychlo báchrku, že ti zomrel niekto na SK a potrebuješ peniaze na pohreb a rovno utekaj odtiaľ!

srbskaprincezna
autor
13. dec 2021

Bola som teraz za nim a informovala ho o tom, ze surne potrebujem peniaze nazad. Musim zaplatit garaz doma /co je aj pravda z casti ale on nevie, ze na tom som peniaze dala bokom/ Bol divny, nereagoval na to, mala som pocit ze ostal trocha v strese. Povedala som mu to vsak s chladnou hlavou, pekne "Laska, dnes mi mozes dat spat hotovost ja si to vlozim do banky a zaplatim si......." Potom ma zavolal von z kancelarie, zavoalal do prazdnej kancelarie, ako keby mi chcel nieco povedat a v tej prazdnej kancelarii ma len objal a pobozkal a nic viac
ale nevyjadril sa, kedy mi ich posle ako tak uvidime dnes po praci. Aj v jeho krajine robime v jednej firme. /mojim pricinenim, bola som na konkurze ale nevedeli ze som jeho priatelka/

srbskaprincezna
autor
13. dec 2021

Teraz som sa raregistrovala nemam plastiky ani nepraktizujem analny sex..nechapem

Strana