Firemný večierok - zadaní/zadané zabúdajú, že majú partnerov
Ahojte,
Tak opäť je čas firemných večierkov a mám pocit, že nastáva lásky čas (sarkazmus). Prejdem k veci. Na našej akcií sa tancovalo, pilo, čo by bolo normálne, ale nejakí jedinci muži aj ženy, počas večierku dostali asi amnéziu, lebo si inak neviem vysvetliť, ako sa mohli zadaní ľudia bozkávať a obchytkávať pred svojimi kolegami bez akéhokoľvek pocitu hanby.
Priznám sa je mi smutno, že takéto podrazy si ľudia robia a neskôr prídu domov a pobozkajú svoju ženu, alebo manžela ako keby nič zlého nespravili.
Vážne som naivná, hlúpa a mám nereálne očakávania na partnera, keď očakávam od osoby, ktorá má partnera,aby na akciách nerobil takéto veci?
Priznám sa, dostala som veľkého chrobáka do hlavy, lebo o niektorých by ste toto nikdy nepovedali, že by podviedli( bozkávanie - kontrola mandlí je pre mňa zrada-podvádzanie.)
Aké máte vy baby skúsenosti z takýchto akcií?
Ďakujem.

@makakova nemozes byt zodpovedna za rozhodnutia a ciny inych. Zodpovedna si tak za svoje..
Neveru odsudzujem, je to nechutne konanie, ale nerozumiem takymto samozvanym poslom spravodlivosti..
Ked by doslo na lamanie chleba, tak by si mala mat aspon "gule"a nerobit to anonymne.. 😉
@0silvia0 ved toto my sa tiež najeme, dačo sa vypije, ja som väčšinou šofér lebo mňa alkohol akurát tak uspáva 😀 aj manžel čo majú kapustnicu tak sa najedia vypijú a taxíkom idú domov. Ale oni su len chlapi tak dúfam že sa nemusím báť. Jedine kamoska robí v hoteli na recepcii tak ona mi rozpráva, keď tam idú napríklad z nemenovanej banky na teambuilding tak že to su čisté prasata. Ozerie sa to vrieska to, tvári sa to ako majster sveta a bozkáva tancuje pomaly každý s každým. Že hrôza.
Zaujimava diskusia 🙂 Rada si vsetko precitam ked budem mat viac casu a teraz pridam svoj skromny nazor. Nemiesala by som sa do toho a vypustila to z hlavy, narobi to viac skody ako uzitku. Ja sama by som to asi nechcela vediet, lebo si to neviem predstavit a neverila by som tomu. Kedysi som aj ja chodila na firemne akcie, mali sme aj 4x v roku na 2-3 dni a tam sa toho udialo, ojoj az mi je z toho teraz zle 🙈 Bola som slobodna, vsetko som inak vnimala, aj ludi okolo seba. Co ti ludia tam dokazali robit, to teraz uz nepochopim, aj vydate, aj zenati, aj s malymi detmi doma 🙈 Teraz ja ako vydata a matka by som na take akcie nechodila a neriesila 🙂
@queen_mary ja tiez nechapem. Preco toto niekomu vobec napadne? Hovorit partnerke. Taka hlupost. Co si o sebe taky clovek mysli? Kde berie tu odvahu starat sa do inych?
nieje to tvoja vec...niesom zastancom nevery ale tiez niesom zastancom ze treba znicit manzelstvo hned ako sa nam na tom niečo nezda...su ludia ktori bozkavanie za neveru nepovazuju, su ludia, ktori to potichu toleruju a su ludia co su proti, ak patris do hocijakej z tejto skupin stale je kopa ludi ktori o tom ani vedieť nechcu...to že ty chceš ťa neopravnuje miešať sa do vzťahov s ktorymi nemaš nič spoločné to empatické osoby nerobia (spominala si ze si) empaticke osoby sa pytaju čo by chcel asi ten druhy? nie čo by som chcela ja... a ked to nevies tak sa tam nevrtaj
@makakova nie, my na firemnych a ani inych vecierkoch nevystrajame. Ale to nam este nedava pravo hrat sa na Boha. A uz vobec nam nenapadne oznamovat to partnerom a partnerkam. Su veci, ktore sice nie su spravne, to vacsina pochopi, ale zas kazdy nech si robi ako uzna za vhodne. Jeho svedomie je to, co ho ma sudit. Nie ja, ty alebo zelezna lady, co zalozila tuto debatu.
@mimka795 aj povieš konkrétne situácie ktoré sa tam diali? aby tu prítomné si otvorili oči, ktoré len mávnu nad tým rukou....
@katkazocele a preco nemozes akceptovat nazor inych? 🙂 preco za kazdu cenu chces, aby vsetky diskutujuce zdielali ten tvoj, nikto nepotrebuje otvarat oci, vieme si urcite predstavit co sa tam tak mohlo diat (od oblapavania, cez bozky, pripadne niekto niekoho oprel, group sex vo virivke si snad nedali), zmyslom diskusie predsa nie je presvedcit inych o nasom nazore ci?
@makakova a naopak co ak je jeho zena spokojna, lebo jej staci, ze je na nu dobry, je dobry otec, zarobi, poskytuje zivotny standard a privrie oci nad tym, ze obcas si niekde zaspasuje 🤷♀️ a to je presne ono, absolutne vlastne nepozname v takychto situaciach ani toho kolegu ani jeho partnera
@makakova mozno ma tuska aj dokazy ale chce si prelepiť oči paskou. ona ma na to pravo, rovnaky pocet moznosti je aj na jednu aj na druhu stranu. niekto nema pravo ničiť cudzie vzťahy.
@katkazocele pozri sa, ja aj bez toho aby mi niekto daval nazorne priklady viem co sa deje na firemnych vecierkoch, teambuildingoch. Nie som slepa a viem si spocitat dve a dve. A napriek tomu hovorim, ze len totalna krava by chodila po manzelkach a manzeloch, partnerkach a pertneroch a oznamovala im, co sa na takom vecierku dialo. Kazdy zo zucastnenych je svojpravny a o svojich cinoch rozhoduje sam. Ja nie som mravnostna policia aby som cokolvek take riesila.
@katkazocele neviem ci to je o mavnuti rukou, kazdy clovek je iny, kazdy vztah je iny... Teraz to uz beriem uplne inak ako predtym a mam ine priority ako predtym. Je to o cloveku ako takom, kazdy ma svoje svedomie. Neviem ci by sme sa mali zaujimat o cudzie svedomie a vztahy. Aj ked niekedy je lepsie vediet, inokedy zase nie. Co sa tyka akcii, tak zabava bola stale poriadna, alkohol bol neobmedzeny, casto aj vystupenia interpretov, tancovacka, zabava do rana, hotelove izby a staci si domysliet...
Tak my máme v práci len poobedne posedenie, predvčerom akurát bolo, dali sme si darčeky navzájom (každý jedného vytiahol pred mesiacom a tomu kupoval) a to bolo všetko.
A ja by som sa do dotyčných nestarala... nemôžeš zachrániť celý svet. Ich vec, ich rozhodnutie a zrejme bez alkoholu by k ničomu nedošlo, takže asi tak.
@katkazocele Naco to riesis? Ja som bola nedavno na firemnom vecierku a tiez sa tam diali kadejake veci, ale ja sa do toho nepletiem. To je vec tych ludi. Akurat ma naserie, ked to zadany chlap skusi na mna a ked poviem nie, tak som automaticky frigidna. Tiez som mala v praci kolegynu, ktora spala s kolegom, aj so sefom a doma mala manzela. Bolo mi sice z nej zle, ale co tym vyriesim, ked napisem jej manzelovi? Ten vztah asi nie je bohvieco, ked robi to, co robi. Akurat ma tiez nasralo, ked to v praci automaticky cakali aj odo mna, lebo jedna cundra, tak aj druha bude urcite taka.Pisat kolegovym partnerom anonymne sms? To ako vazne?
@viestta presne tak ako píšete, vraví sa nerým do ho..a ktoré nesmrdi. Inak toto sa deje v každej firme, je to hnus co podaktorí jedinci dokážu...
@11beautygirl11 Neuveríš,ale som na teda hrdá, že si si zachovala ženskú hrdosť a povedala si Nie! lebo presne, teraz ako keby sa očakávalo, že každí zadaní ma byť naklonení k ich podvádzaniu 😢
@miriam11 už tomu ani neverím. Mne bolo toľko naubližované a nič, Ja trpím a ten človek je v pohode
@katkazocele ja by som chcela vedieť. Nechápem ženy ktoré tvrdia že čo oči nevidia to srdce nebolí. Na čo mi je akývzťah, kde som podvádzaná a všetci sa tvária že je to OK
@katkazocele ale aj ty sa nazdavas, ze kazdy zadany sa hned ako ma prilezitost, musi vrhnut sa do flirtu alebo do nevery. Nie, nie kazdy je taky. A ti co su taki, tych nezmenis. Ty nie si archaniel Gabriel pomstitel, nikto ti nedelegoval pravomoc napravat zlo. Jedine, ze by si si sama tuto pravomoc udelila. Ale to uz je tvoje svedomie. Lebo hovorit je striebro, mlcat je zlato. V tomto pripade obzvlast. Pretoze toto tvoje hranie na mravnostnu policiu sa moze velmi rychlo obratit proti tebe. A celkom opravnene. Pretoze cesta do pekla je vydlazdena dobrymi umyslami.
@viestta Čo by sa mi mohlo najhoršie stať, ak neverným ľudom nastavým zrkadlo a oni sa uvidia aký sú? 😠
@kvetinka75 Ďakujem za podporu, mám to rovnako.

@katkazocele my sme mali vcera vecierok. Ale my nie sme firma, ale organizacia. A asi sme organizacia sucharov, lebo sme sa najedli, trocha vypili, zabrnkalo sa na gitare a islo sa domov. Ziadne tance ani balenie kolegov.