Musím ísť na firemnú akciu mimo pracovného času?
Dobrý deň, u nás vo firme sa občas organizujú rôzne firemné akcie po pracovnej dobe alebo cez víkend. Kolegovia tam chodia radi, ale ja mám pocit, že svoj voľný čas chcem tráviť s rodinou. Nechcem pôsobiť ako niekto, kto sa nechce zapojiť, ale zároveň sa necítim dobre, keď mám pocit, že sa odo mňa účasť automaticky očakáva. Ako to máte vy? Máte povinnú účasť na týchto akciách?
@anonym_autor My máme raz do roka v rámci celej firmy cca cez 100 ľudí, nie je to povinné ale idem na to, raz do roka jeden víkend nie je také hrozné. Neuviedla si, či máte často akcie, na ako dlho, či chodia všetci atď
Na takýchto akciách šéf najviac vidí ako sa veci majú. Odporúčam prekonať sa a akcie sa zúčastniť
Na takýchto akciách šéf najviac vidí ako sa veci majú. Odporúčam prekonať sa a akcie sa zúčastniť
@anonym_3c13ff nemyslim si. Ak sef nevie rozpoznat ako sa veci maju pocas pracovnej doby, je neschopny
Kedysi, ked som bola v praci s dobrym kolektivom, radi sme si isli obcas sadnut po praci ti, ktori sme spolu chceli travit cas. Aj to tak na 2-3 hodiny a uz ma bralo domov. Vedenim organizovane akcie ma nikdy nebavili, vyhybala som sa im. Vikendove u nas sice neboli, no ak by boli, nesla by som. Clovek si potrebuje oddychnut od prace a aj od ludi, ktori s pracou suvisia. Rodina je pre mna ovela viac.
@anonym_3c13ff nemyslim si. Ak sef nevie rozpoznat ako sa veci maju pocas pracovnej doby, je neschopny
@anonym_e13ccc nemyslím si. Toto bol prispievok kde sa ukáže kto vie citat medzi riadkami. Ty nie. A takúto schopnosť majú schopný ľudia. Ty nie
My mame 2,letnu a vianocny vecierok, dobrovolne. Letna ak mam volno idem ak nemam nejdem, na vianocny chodim rada. Ak to mate castejsie, na nieco by som sla, na ine nie.
@anonym_3c13ff na takých akciách sa naša riaditeľka opila a zgrcala.
@anonym_autor ja nechodim , a som cierna ovca kolektivu, kolegovia sa do mna hodne obuvali a pasivno agresivnych poznamok bolo tiez dost. Dovod bola a he sefka ktoru fakt nemam rada ona mna tiez , dalej som introvert spolocnost ma vysava z energie a mam dieta s PAS ktore bezomna nezaspi..
U nás sa očakáva že aspoň na 50% sa zúčastním.
Okrem iného sa tam rieši aj biznis a očakáva sa prítomnosť. Ak teda človek chce kariérne rásť. A to je veľká firma, medzinárodná.
@anonym_autor vikendove nemame, ale mame.1-2 celofiremne vecierky, plus budget na 1-2 akcie v ramci oddeleni. A 2 prespavacie skolenia, ale pocas tyzdna. Ak nie som chora, idem rada.
@anonym_autor nechceš tak pôsobiť, ale tak pôsobíš. A kde si videla akciu cez pracovnú dobu?

mame nepovinnu