Firemný večierok - zadaní/zadané zabúdajú, že majú partnerov
Ahojte,
Tak opäť je čas firemných večierkov a mám pocit, že nastáva lásky čas (sarkazmus). Prejdem k veci. Na našej akcií sa tancovalo, pilo, čo by bolo normálne, ale nejakí jedinci muži aj ženy, počas večierku dostali asi amnéziu, lebo si inak neviem vysvetliť, ako sa mohli zadaní ľudia bozkávať a obchytkávať pred svojimi kolegami bez akéhokoľvek pocitu hanby.
Priznám sa je mi smutno, že takéto podrazy si ľudia robia a neskôr prídu domov a pobozkajú svoju ženu, alebo manžela ako keby nič zlého nespravili.
Vážne som naivná, hlúpa a mám nereálne očakávania na partnera, keď očakávam od osoby, ktorá má partnera,aby na akciách nerobil takéto veci?
Priznám sa, dostala som veľkého chrobáka do hlavy, lebo o niektorých by ste toto nikdy nepovedali, že by podviedli( bozkávanie - kontrola mandlí je pre mňa zrada-podvádzanie.)
Aké máte vy baby skúsenosti z takýchto akcií?
Ďakujem.

@katkazocele budes najoblubenejsia v kolektive. Pri najmensom. Ale kludne do toho chod. Komu niet rady, tomu niet pomoci.
@viestta Takže človek, ktorý je čestný a hnusí sa mu sa pozerať a smiať na tom, ako sa z nevery pomaly stáva spoločensky akceptovateľný status , ako to aj vy zľahčujete, tento človek sa má hanbiť za to , že má správne nastavené morálne hodnoty? že mi je z toho zle?
@monuska112 dokážem sa vžiť do pozície nič netušiacej manželky/manžela, ktorá je doma s deťmi, zatiaľ čo jej manžel na večierku strká jazyk do cudzích otvorov! Načo bude strácať čas a po pár rokoch si bude búchať hlavu o stenu, prečo jej to nik nepovedal skôr?
@katkazocele taky clovek sa ma hanbit predovsetkym za svoju pychu a samolubost, s ktorou sa rozhodol sudit inych. Nikto ti tu netvrdil, ze nevera je v poriadky, nikto ju tu neschvaloval.
@katkazocele a dokazes sa vzit do pozicie manzelky, ktorej je doma celkom dobre, je stastna a ma vsetko co potrebuje? do manzelky ktora si mysli ze sa pekne staraju o svoje dve deti a ma stastny zivot ktory si zasluzi?
dokazes sa vzit do jej koze aj po tom ako na nu nakydas tuto "pravdu" o co sa ta nikto neprosil?
dokazes sa vzit do manzelky ktorej to je uplne jedno? nie mas iba svoju pravdu a jedinu skutocnost, ak nieco vidis ty takto, musia vsetci - to nieje empatia, to je moj nazor ci sposob zivota a neschopnost akceptovania ineho!
@katkazocele este niečo, je to len otazka kultury... a ty niesi naozaj ziaden archaniel, aby si urcovala co je moralne spravne a čo nie....strpčovať ludom zivot aj ked sa ma to absolutne netyka osobne povazujem za moralne svinstvo.
@katkazocele dlho som sa nechcela vydavat, pretoze nevera bola vsade okolo, uz ako dieta som to vnimala, rozvody, rozpady vztahov, druhe mamy, druhi otcovia. Vzdy som mala obavu ze keby ma manzel podvadzal, vsetci to budu vediet, nikto mi to nepovie a budem za debila.
Ako vidim, moja obava bola namieste.
Uz len sa toho nedozit 🤦
@katkazocele ja ta chapem, si jedna z mala moralnych ludi v tejto dobe, ale tie minule doby neboli vobec ine.
Ja by som asi nikomu nic nehlasila, ale grcno by mi z toho bolo rovnako. Chvalabohu som zatial take zazitky nemala.
@katkazocele Sú večierky kde väčšina rada ostane do konca a také kde treba praktizovať umenie včas odísť 🤔
@katkazocele aka konkretna situacia, by podla teba mohla zmenit nazor, aby si sa starala o seba a nechala inych nech sa chovaju podla svojho vedomia a svedomia, aj ked konaju v rozpore s moralkou?
Ake zrkadlo chces nastavovat?
Chrapun zostane chrapunom, bez ohladu na tvoju intervenciu..
Poznas vobec partnerov spominanych kolegov?
@viestta asi tak.. to je ten syndrom spasitelstva a pocit nadradenosti nad smilnikmi...
@katkazocele nechodim sa bavit s nikym z prace a mam pokoj 🤷
@katkazocele ozaj a konfrontovala si vobec kolegov? Povedala si I'm, co si myslis o ich chovani?
@katkazocele pozri, keď si presvedčená, že máš pravdu, tak to urob poriadne, s fotkami a pod svojim menom, žiadne anonymne sms, ktoré môžu vyznieť ako ohováranie.
Ano, aj take sa deje, v minulosti, ked boli aj kolegovia mladsi, tak castejsie, teraz uz starneme 🙂 mysliet si pomyslim svoje, ale nie je to moja vec. A ich partnerom by som samozrejme nehovorila nic, ja nezijem ich zivot.
@monuska112 čo waw, ty si ten typ ženy, ktorá rada bráni vinníka☹
@babulkomale ďakujem, tvoje slová mi dali silu, že môj názor je správny na to chovanie na večierku 😖
@katkazocele kedze ty si tu jednina, ktory brani moralku a cest oklamanych manzeliek, ponahlaj sa aby si to stihla do Vianoc. Pred tym vasim meceche nezebudni nabit mobil, nie ze odides skor, aby si stihla vsetko a poriadne zdokumentuj. Lebo Vianoc mas par dni, tak aby si ich stihla pokazit vsetkym smilnikom a ich rodinam, na nikoho nezabudni, aby niekomu nebolo ukrivdene. A potom si spokojna sadni k stedrovecernemu stolu aj so svojou rodinou a mozes sa "tetelit blahem".
Ked to do Vianoc nestihnes, tak si prepasla prilezitost. Po Novom roku to uz nebude vobec tema dna ani v kuchynkach ani na fajciarskych prestavkach.
@katkazocele aj preto tvrdim ze tvoja empatia je napi.u...kde branim vinnika? nevera je zla a cely cas ti vravim aby si sa do toho nestarala...a vies co? ak by sa kazdy staral o seba, o vsetkych by bolo postarane...
Je to otras, ja by som svojho chlapa na žiadny vianočný večierok nepustila 😂 Aj keby som bola za harpiu a on podpapučník
@dominikamacakova wow, to by som chcela, take manzelstvo, kde si s muzom takto doverujem🫢 🤮
Jejda, čo krmite trolla. Takýto hlúpy nikto nie je ako sa tu autorka predvádza. obyčajný troll
@u2jana co si sa pomiatla? takyto ludia nikdy neprijmu zodpovednost za svoje spravanie...to len tu moralizovat a tvarit sa najmudrejšie, všetko zničiť, nikomu ani vrznuť si nedopriať...ale podpisať sa pod to??? neexistuje to su ti fanaticki narcisi...empatia jak v konskom kopyte ale budem sa tu hrat na najempatickejsiu, najmoralnejsiu zenu Slovenska, archaniela, zachrancu slovenskeho naroda, s pravom na spravodlivosť a na rypanie sa vsetkym v zivotoch....
@elementissa verim ze taki su a by si bola prekvapena kolko ich je....
@katkazocele prepac, ale ty to vnimas nejak strasne naivne. "nastavim zrkadlo nevernym ludom"? si fakt myslis, ze nebodaj nevedia, ze robia nieco, co by nemali? alebo na sebe nieco zmenia? alebo ze tym zmenis celu spolocnost? radsej zmen seba lebo s tymto nic nespravis. najlepsie, co mozes spravit, je sediet v tom case doma alebo niekde inde so svojim partnerom a kaslat na to, koho oblapaju ini. iba si tym sama skodis
@elementissa ale ona je taka, s obmedzenym chapanim istych veci. Uz som ju v par debatach stretla. Jedno je iste, ked panboh empatiu rozdaval, tato stala v inom rade. Ale ked rozdaval pychu tak to sa otocila 3x
@dominikamacakova nic moc, to ti poviem, zit v manzelstvo s niekym, kto ma pocit, ze riadi zivot toho druheho .
No, nechcela by som..
@dominikamacakova no toto je dosť odveci príspevok, zrejme svojmu manželovi absolútne neveríš. Smutne

@katkazocele nevernym??? snad aj tym ich partnerkam, aj tym ich detom!!! ty naozaj nebudes velmi empaticka osoba...preco si sa za taku pasovala vlastne? v najhoršom prípade by si mohla zničiť rodinu a ty nevieš či to náhodou nebude ešte väčšie blato ako tolerovať nicnevedomky toho nevernika! uplne v njahoršom prípade dostane manželka zachvat hnevu, zavraždí ho, pojde do basy a z deti budu siroty! ked uz chces pocut extrem...