Firemný večierok - zadaní/zadané zabúdajú, že majú partnerov
Ahojte,
Tak opäť je čas firemných večierkov a mám pocit, že nastáva lásky čas (sarkazmus). Prejdem k veci. Na našej akcií sa tancovalo, pilo, čo by bolo normálne, ale nejakí jedinci muži aj ženy, počas večierku dostali asi amnéziu, lebo si inak neviem vysvetliť, ako sa mohli zadaní ľudia bozkávať a obchytkávať pred svojimi kolegami bez akéhokoľvek pocitu hanby.
Priznám sa je mi smutno, že takéto podrazy si ľudia robia a neskôr prídu domov a pobozkajú svoju ženu, alebo manžela ako keby nič zlého nespravili.
Vážne som naivná, hlúpa a mám nereálne očakávania na partnera, keď očakávam od osoby, ktorá má partnera,aby na akciách nerobil takéto veci?
Priznám sa, dostala som veľkého chrobáka do hlavy, lebo o niektorých by ste toto nikdy nepovedali, že by podviedli( bozkávanie - kontrola mandlí je pre mňa zrada-podvádzanie.)
Aké máte vy baby skúsenosti z takýchto akcií?
Ďakujem.

Mňa by zaujímalo, prečo si autorka mysli, ze by tie podvádzane ženy okamžite a na slovo uverili nejakej cudzej ženskej. Ja som presvedčená, že ma môj muž nepodvadza a keby mi nejaká kolegyňa prišla referovat, že na vianočnom večierku kontroloval mandle Zuzke z vedľajšej kancelárie, tak ju pošlem kadelahsie a nad jej správou nezauvazujem ani stotinu sekundy (mužova jediná kolegyňa na oddelení ide na budúci rok do dochodku, to asi nebude dobra kandidátka na kontrolu mandlí) To isté platí pre anonymné sms ci videjka. A neverím, že by to akýkoľvek muž nezasmecoval spat, že baba isla po ňom, on hrdinsky odolal a ona sa teraz msti. Povedala by som to kamarátke alebo zene, ktorú dobre poznám. Ale neznámym manželkám nejakých kolegov rozhodne nie.
@monuska112 nikomu ani vrznuť si nedopriať...??? si s prepáčením retardovaná? ako toto môžeš pokladať za právo pre zadaných ľudí???
@kiwi3 asi máš pravdu, ale je mi z toho zle čo som všetko videla, dalo mi to hrozného chrobáka do hlavy...
Ty nevies ako to ma kto doma.Len sa domnievas.Nemontuj sa do inych a zveladuj svoj vztah.
Za prvé: nerobím to 😁 ale 2. ano videla, nie síce v práci, ale na rôznych školeniach a trošku ma to zaskočilo. 3. Ale nie až tak, aby ma to trápilo. 4. Dúfam, že to manžel neurobí nikdy. 5. Ale keby raz spity urobil takúto jednorazovú hlúposť, ja by som to určite vedieť nechcela.
@oblecenie99 a ani ste o tom potom nekecali s kolegami čo to vystrájali? 😲
@aurora33 smutné sú iné veci nie toto
@katkazocele Nie kolegovia, nebolo to v praci, boli to školenia, ale nie s kolegami, mala som tam známych z iných kancelárií, či bývalých spolužiakov.. nepoznala som sa s každým. A vôbec som to a nimi neriešila, skôr mi to otvorilo oči... Tvrdý dopad na realitu, ale tak asi to tak (žiaľ) funguje a často. Mňa však do toho nič a neviem si predstaviť, že keby som videla niečo takéto na vlastné oči (fakt len jednorazové opijacke blbosti), že by som oznamovanim takto stresovala partnerov/partnerky dotknutých osôb.
@oblecenie99 aj mne to otvorilo oči, ale cítim sa hrozne sklamaná...robili to s takou ľahkosťou a na druhý deň sa na tom zabávali...
@katkazocele skusim to slusne....vymazala som povodnu spravu co som takmer odoslala. no kazdy je zodpovedny za seba a svoje vztahy. a co nieje zakonom zakazane, na to maju ludia pravo, lebo je to povolene. naposledy niesi Archaniel.
@monuska112 Vážne si teraz napísala, že len preto že nevera nie je zakázaná zákono, tak ju majú zadaní ľudia robiť??? ty si istotne jedna z nich, ktorá podvádza keď je na chvílu sama bez partnera. je to z teba citit ako ich brániš.
@katkazocele
Vdaka Bohu, take skusenosti nemam, lebo kolegovia a kolegyne su zrele osobnosti, aspon teda ja o niecom takom neviem.
Ale k podstate... ja sa tomu vobec necudujem, ze sa to deje. Ked tu citam na koniku, ako je uplne v poriadku sa "ponukat" - rozumej mat aj 7 sexualnych parnerov postupne (este mnohe sa z toho smiali, ze je to malo), ci mat kamosa s vyhodami, co znamena vzajomne bez zavazkov jeden druheho vyuzivat... tak toto je uplne OK a patri to do takejto spolocnosti.
POtom tu zeny nariekaju, ze doma maju dve male deti, su na prasky a chlap si v praci nasiel "frajerku". A preco nie? Vsak je "zdravy" 😉
Je to vsetko o nastaveni ludi, o ich hodnotach. RAz ked tie hodnoty nie su, raz ked nedostali uctu k sebe samej / k druhemu cloveku v rodine, raz ked sex sa pre nich stal "hrou" a nie zavazkom a tym najvzacnejsim, co druhemu mozu dat... mozu vyplakavat.
Kazdy zije to, comu veri.
@katkazocele ty mas kolko iq prosim ta? nevies precitat jednoduchy text? si pozri este raz predchadzajuci prispevok co som v tom napisala, zapamatala si si ze nevera je ok...napisem dalsi prispevok a ty vydedukujes vyssie uvedene??? toto je ako rozpravat sa s pavianom prepac, ja som social pracujem s bezdomovcami v minulosti aj s psychicky chorymi ludmi ale toto stretnut to je asi raz za zivot a dochadza mi trpezlivost...alebo len taku hlupucku hras? co ti to prinasa? ak si menej inteligentna mas pravo na tieto svoje hry?
@katkazocele Vies co? Mna to nezaujima. Ja sa tam pridem zabavit, nie sledovat, kto s kym. Aj ked pre dakoho je aj toto asi druh zabavy. Za mna, nech sa kazdy stara o seba.
@katkazocele čo si pamätam, ty si stále mala príspevky a komentáre tohoto druhu. Hneď utekať a vyzvonit pravdu, čo ťa je do druhých? Nestaraj sa. Aj môj šéf podvadzal svoju partnerku, flirtoval na všetky strany a ja poznam jeho partnerkou. Neprežívala som to tak,že by mi bolo z toho na 🤮. Nestarala som sa do toho, boli mi to šuma fuk. A nebudem utekať za jeho partnerkou a hovoriť jej, čo on robí po firme. Čo myslíš, ako by to bolo? Pohádali by sa, vyhodila by ho z domu, ako vždy, po týždni by sa k nej priplazil s prsteňom, sľúbmi, ako vždy," udobrili by sa " A v práci by si našiel dôvody aby má vyrazil. Veď toto nie je tvoj problém, ty popracuj na sebe trošku, aby ťa tieto veci, ktoré sa ťa netýkajú, tak nesrali. Staráj sa o seba a svoju rodinu,
@katkazocele Život je príliš krátky na to, aby sme sa trápili vecami, na ktoré nemáme dosah.
@katkazocele počúvaj, dievča, s každým ďalším príspevkom sa tu viac a viac zosmiešňuješ. Poradím ti: nechodievaj na vianočné večierky, nebudeš sa mať prečo týrať starosťami o kolegov/kolegyne a ich partnerov a moralizovať tu o ich údajných prehreškoch. Život je o inom než o sledovaní druhých ľudí a kafraním do ich života
@katkazocele ty musíš mať veľmi nudný život, keď ta trápia také veci.
@katkazocele ja som práve dočitala všetky komenty a musím napísať, že si poriadne odmedzená osôbka. Akonáhle niektorá tu napísala, že sa do toho nestará, hneď si ju označila za nevernicu😂, že to musí určité aj oná robiť. Tie tvoje zmýšľajuce pochody.... Ako tu bolo spomenuté, vieš ako dobre sa žije, ľahko, tak free, keď sa nestaráš do druhých?? Veľmi by som ti ten pocit dopriala.
Preboha ,nemám slov ako sa tu ponižuješ!Stačí si prečítať tvoje príspevky a človek pochopí …ty nemáš žiadne právo sa starať do druhých ,pozametaj si pred svojim vlastným prahom aby ťa tvoj muž nepodvádzal .Každý má iné hranice vo vzťahu ,morálne hodnoty a dohody .Niekto to toleruje ,niekto nie .Tak to je v živote ,tak zbytočne tu nemoralizuj.Poradím ti ,staraj sa o seba lebo keď sa takto prezentuješ aj v práci ,určite ťa majú všetci v zuboch .
@aurora33 s tym suhlasim.
@zmrzlinka2021 Ani nevieš, ako som rada čítala tento tvoj komentár! Máme hodnoty nastavené správne, bohužiaľ dnešná spoločnosť je dosť skazená...
@retatka že pomenúvam veci pravým menom? nevera? skazenosť? ak je mať morálku a sebaúctu pre teba ponižovaním, tak sa budem ponižovať rada a zastávať svoje mravné hodnoty.😉
@katkazocele pre Boha žena,zobuď sa. To akože my všetky sme tu skazené, neempatické, máme zle nastavené hodnoty, sme úplne zrúdy, lebo nie sme žalobaby? Nechceme sa miešať do vzťahu druhým. Každý máme dosť svojich starostí, starame sa o seba, o svojich mužov, o svoje vzťahy. Mne je úplne jedno kto- čo robí. Neriesim, nebudem rozmýšľať nad tým, že nejaký debilko flirtoval na párty s kolegyňou a chudák jeho žena, o tom by mala vedieť 🤦♀️
@katkazocele
A ako sa ti bude žiť s myšlienkou, ze aj vdaka tebe sa niekde rozvedie rodina a deti budú bez otca, lebo ty si sa chcela zahrať na spravodlivú? Bude potom menej zranených ľudí podľa teba?
@katkami123 no hlavne, že jej sa bude dobre spinkať, lebo vyhrala spravodlivosť 😆
podla mna len zavidi, ze jej nikto nechcel "kontrolovat mandle", preto sa teraz hra na moralistku, ale vnutri ju zoziera závisť :D
@barbora01 a to je este aj slobodna, zatial co ti zadani si uzivaju, sak ju musi roztrhat, pritom by uplne stacilo chvilu drzat hubu a "nepomenovavat veci pravym menom" 😂
monuska112
barbora01
čo iné čakať od žien ktoré radi podvádzajú, len či vaši muži chudáci vedia aké radodajky majú doma, teda tak sa prezentujete...

@babulkomale Tu nejde o morálku, podľa mňa každému normálnemu človeku to príde zvláštne a odveci. Ale hovoriť to tým podvadzanym alebo im posielať anonymne SMS nie je riešenie a už vôbec to nie je nastavovanie morálneho zrkadla. Autorka tým absolútne nič nevyrieši.