Firemný večierok - zadaní/zadané zabúdajú, že majú partnerov
Ahojte,
Tak opäť je čas firemných večierkov a mám pocit, že nastáva lásky čas (sarkazmus). Prejdem k veci. Na našej akcií sa tancovalo, pilo, čo by bolo normálne, ale nejakí jedinci muži aj ženy, počas večierku dostali asi amnéziu, lebo si inak neviem vysvetliť, ako sa mohli zadaní ľudia bozkávať a obchytkávať pred svojimi kolegami bez akéhokoľvek pocitu hanby.
Priznám sa je mi smutno, že takéto podrazy si ľudia robia a neskôr prídu domov a pobozkajú svoju ženu, alebo manžela ako keby nič zlého nespravili.
Vážne som naivná, hlúpa a mám nereálne očakávania na partnera, keď očakávam od osoby, ktorá má partnera,aby na akciách nerobil takéto veci?
Priznám sa, dostala som veľkého chrobáka do hlavy, lebo o niektorých by ste toto nikdy nepovedali, že by podviedli( bozkávanie - kontrola mandlí je pre mňa zrada-podvádzanie.)
Aké máte vy baby skúsenosti z takýchto akcií?
Ďakujem.

@katkazocele sa zameraj na vlastnu prezentaciu, my prezentujeme od začiatku jedinu myšlienku....ale tú niekto kto ma problemy s citanim trojriadkoveho textu nemôže doteraz pochopit...keby si trosku viac posudzovala seba a svoje vyroky nez ostatnych, nemuselo to byt dnes tak trapne.
Hneď moje prvé zamestnanie ma vyliečilo z naivity ohľadom nevery. Tam sa to mlelo medzi sebou bez zábran. No horšie než tie samotné prietrtky boli tie reči o manželkách doma s deťmi, ktoré absolútne nič netušili a ešte ich ľutovali, že makajú 12 hodinovky. A zatiaľ tam ich muži prášili mladé kolegyne🤷🏻♀️No určite by som to žiadnej žene nevešala na nos. Načo ničiť rodinu, ktorá nejako funguje aj keď otec je chuj.
Tvoja svatá vojna proti firemným oďubávačom znie ako škytnutie ega. Niečo trocha smradlavé sa potrebuje dostať von.
@katkazocele
Neodpovedala si mi na otázku. Bude sa ti lepšie spať, keď znicis manželstvo?
@katkazocele
Máš priateľa? Vážny vzťah?
@katkazocele
Aj z minulosti, najviac zla napáchali práve takýto ľudia, ktorí mali potrebu brat spravodlivosť do svojich ruk, napríklad taka inkvizicia, tiež si možno mysleli ako tým dávajú veci do rovnováhy a pritom koľko nevinných ľudí zomrelo. Nemyslíš, ze keď svojimi oznameniami rozbiješ rodiny, bude po tebe ešte väčšia spúšť?
Neveru odsudzujem..Nemám s tym skúsenosť. Ale keby sa moj muž pod vplyvom jednorazovo bozkával s kolegyňou, nechcela by som to vedieť. Musela by som sa s ním rozísť. A to naozaj nechcem 😄
@anastasiagrey tak takýto názor tu razí 80% mamičiek- čo oči nevidia, srdce nebolí. Čo je dosť smutné...
@katkazocele zlatá moja, odsudzujem takéto správanie, ano je to fuj, fuj.. Ale nič to nemení na tom, čo som napísala.
@katkazocele
Už mi odpovieš?
@katkami123 prosil ťa, ona je mimo. Neodpovedá na otázky, píše len tak do vetra.
@kakawah
Všimla som si… len to mi na niekoho, kto sa snaží tak veľmi o pravdu, spravodlivosť a úprimnosť akosi nejde dokopy. Keď ma tak rada pravdu, tak prečo mi pravdivo neodpovie? Prečo sa sama odpovedi vyhýba? Tak potom nebude až taka chodiaca spravodlivosť, keď odpisuje len tým, pri ktorých jej to vyhovuje. A očividne bude mat iný problém, prečo ju to tak škrie. Úprimný človek by mi odpovedal hneď. Autorka sama uprimná nie je, lebo jej tu píšem už 5-ty príspevok a odpoved nikde.
@kakawah
Možno je platonicky zaľubená a nešťastná, ze si dotyčný všimol inú kolegyňu a nie ju, tak sa chce pomstiť. Aj to je možnosť … predsa len, ja osobne by som tažko zaspavala s predstavou, ze ja som tá, ktorá som niekomu rozbila vzťah, manželstvo, rodinu. To musí urobiť buď niekto veľmi jednoduchý, alebo veľmi pomstychtlivý, nič iné mi z toho nevychadza.
@katkami123 Ja som myslela, že to ,,stastne manželstvo,, rozbíja ten kto vykonáva neveru? či? on je v tom nevinne? chudáčik, jeho nútili sa bozkávať s kolegynou 😢
@katkazocele ja som zažila niečo také ale na svadbe! Muž tam bol s manželkou a deťmi a za rohom sa spity oblizoval s mladou slečnou. Čiže takéto prípady sa nestavajú len na večierkoch
NEHRAJ SA NA BOHA!Nechaj to na neho..
Nesúď lebo budeš súdená a nestaraj sa do druhých .Či máš jedine v hlave zničiť rodiny aj keď nemorálne fungujú ?Akebo závidíš,že po Tebe nikto nejde ?!Máš jeden veľký problém so sebou .
Ako vždy, záleží na ľuďoch.. naše firemné večierky sa vždy zaobišli bez klamania a podvádzania, kolektív super, poznali sme si navzájom aj partnerov...
@fiffinkaa Ale cudzí človek sa im nemá čo do ich problémov montovať !Je to ich vec ,ich starosť a nie tuto prispievateľky .
Veď to je choré ,každý nech si zametá pred vlastným prahom .Čo nemáte dosť svojich starosti ,že sa potrebujete montovať do druhých rodín 🤦♀️je to ICH starosť a nie Vaša .Možno majú voľný vzťah ,skazené morálne hodnoty,rôzne dohody atď.
@katkazocele
Takze s tým budeš v pohode. Kde máš svedomie? V živote by mi nenapadlo sa starať do cudzích manželstiev. Ty si v poriadku?
autorka má problém sama so sebou. v skutočnosti má až privela narcistických črtov: žiadna empatia, stavia sa do nadradenej role ona je niečo viac, má práva ktoré nikto v spoločnosti nemá - ako montovať sa ludom do vzťahov, do spálne. myslí si ze iba jej "morálne hodnoty" sú tie naj, všetky ostatné sú podradené. je zjavne velmi toxická. nemá problém manipulovať a pretáčať pravdu. ak niekto povie niečo s čim ona nesuhlasi je pre nu lepšie hrať hlupanu za cenu ze daneho cloveka potopi, akoby sa mala tvarit ze rozumie napisanemu. celkovo jej EQ je na bode mrazu. a zasadne nebeerie zodpovednost za svoje skutky ako podpisat sa pod anonymnu spravu...
@katkazocele no moja zlata, spravili si mi den krajsi tvojimi komentarmi 😂😂😂 dlho som sa tak nezasmiala "ty spasitelka".
Podla mna nemas ani chlapa doma (necudujem sa) a ides tu moralizovat.
A nez zacnes pisat - neobhajujem neveru, ale tie tvoje nazory. Omg.
Kto si ty, ze sa do toho staras? Kto ti dal pravo niekoho sudit? Pozametaj si pred svojim prahom, nez zacnes trepat o pisani sms tym zenam.
Dakujem Bohu, ze nemam taku trafenu zadubenu kolegynu, ako si ty. Take mam najradsej.
@fiffinkaa Som rada, že ty to chápeš, že ten čo podvádza je v tej situácií za toho zlého. Stále mám dojem, baby ktoré píšu že nič nevravieť, sú tie ktoré toto samé robia svojím polovičkám, a asi by sa báli, keby niekto takto na nich to vyzradí 😇
A ty mas tusim nejaky dlhodoby problem s neverou.... Ked to uz tolke roky riesis...
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/vztah-po-nevere-som-snim-v-stastnom-manzelstve/
@veronikaszabova počkať, ty si tiež jedna z tých ktoré sa riadia čo oči nevidia srdce nebolí? a áno s neverou mám problém, lebo ničí všetko pekné okolo nás a ľudia ako vy ju začínate pokladať za niečo bežné čo netreba riešiť ale ticho tolerovať 😢
@veronikaszabova vidis uz mame skupinu, "ludia ako my" 😂😂
@katkazocele omg zena... Ty citas, co ti ludia pisu? Kde pisem, ze ju tolerujem? Kde to pisem?? Ukaz mi to.

@kakawah stačilo na začiatok, keby odsudiš takéto chovanie, aké sa dialo na tom večierku😉