Firemný večierok - zadaní/zadané zabúdajú, že majú partnerov
Ahojte,
Tak opäť je čas firemných večierkov a mám pocit, že nastáva lásky čas (sarkazmus). Prejdem k veci. Na našej akcií sa tancovalo, pilo, čo by bolo normálne, ale nejakí jedinci muži aj ženy, počas večierku dostali asi amnéziu, lebo si inak neviem vysvetliť, ako sa mohli zadaní ľudia bozkávať a obchytkávať pred svojimi kolegami bez akéhokoľvek pocitu hanby.
Priznám sa je mi smutno, že takéto podrazy si ľudia robia a neskôr prídu domov a pobozkajú svoju ženu, alebo manžela ako keby nič zlého nespravili.
Vážne som naivná, hlúpa a mám nereálne očakávania na partnera, keď očakávam od osoby, ktorá má partnera,aby na akciách nerobil takéto veci?
Priznám sa, dostala som veľkého chrobáka do hlavy, lebo o niektorých by ste toto nikdy nepovedali, že by podviedli( bozkávanie - kontrola mandlí je pre mňa zrada-podvádzanie.)
Aké máte vy baby skúsenosti z takýchto akcií?
Ďakujem.

@gertrudaosem Verim manzelovi s ktorym mam deti. Nie jeho kolegyni, ktora ma odchyti na parkovisku.
@katkazocele Na začiatku si predsa aj dostala odpovede, či sa s tým stretli. Až potom, čo si napísala, že máš chuť to povedať partnerkám sa strhla búrlivá diskusia.
@nekonecna_katastrofa asi som si mala nechať, tento môj druhý názor pre seba, ok beriem to. Vráťme sa teda k podstate príspevku a tým bolo sa podeliť o podobné zážitky s takýchto akcií.
@katkazocele nie sme monogamné tvory. Nie je dôvod sa na to hrať .
@amiaja asi máš na to veľmi silný dôvod
@beata_k aspoň vieme prečo je toľko naivných zien
@katkazocele mam iba 2 otazky:
Konfrontovala si priamo kolegov, ktori podvadzali zeny, ze ich spravanie je nevhodne?
Poznas osobne partnerky kolegov, ktorym sa chystas oznamit neveru?
Verim, ze mas gule aspon priamo odpovedat.
@beronsche môj príspevok nie je o konfrontácií ich polovičiek, ale o podobných skúsenostiach, rešpektuj tému, ak nemáš takú skúsenosť tak sa nezapájaj prosím.
@katkazocele ty si robíš nejaký vyskum? Alebo čo je pointa tohto celého?
@gertrudaosem A to mam verit hysterke z parkoviska? 😄
Tak teba hlavne nieje absolútne nič do toho, kto čo robí... Nestaraj sa o iných.. Hoci tieto veci absolútne netolerujem a nepovažujem za správne, nenapadlo by ma riešiť a rozoberať to ako ty...
@leskovael Môj príspevok bol len o tom, či má niekto takéto skúsenosti z firemnej akcie, toť vše.
@katkazocele Ja som pracovala vždy vo verejnej a štátnej správe. A nikdy som nič takéto nezažila a ani nevidela. Aj teraz na jeseň sme mali firemnú akciu kde sme aj spali a nič také sa nekonalo. Skôr mám skúsenosť takú, že pár jedincov, resp. žien sedí, zazerá a ohovárajú. Ale to mi je úplne jedno 😀
@katkazocele
Povodne si tu písala ako budeš podvádzaným polovičkám písať pravdu, čo sa deje a ako ideš nastoliť spravodlivosť, takze nezavádzaj tu teraz ľudí, ze je to iba o tom, kto s tým ma skúsenosti, len preto, že sa ti nepáči, keď ti diskuterky nastavia zrkadlo. Po priamej konfrontácii diskutérok si pritom priposraná to tým kolegom povedať priamo do očí ty chodiaca “spravodlivosť” a “úprimnosť”. Si len obyčajný pozachrbt. Odpisuješ iba tým, ktorým sa ti hodí a na priame otázky o sebe si už priposraná opäť odpovedať. Dokonca si priposraná to dať vedieť priamo, ale ideš tu spravodlivosť nastolovať anonymne, ty “Katka z ocele” 😀 🙈
@katkazocele
A ešte doplním, frajerka si tu, bez svojej identity a pod anonymným nickom.
@katkami123 👍👍👍
@katkazocele pozri, ty buď verná celý život, ži tak ako chces a ako ti vyhovuje a nerieš neveru a bozkavacky iných.... kde berieš istotu, že doma sú všetky manželky stelesnením vernosti a cudnosti, veď aj na tom večierku boli isto aj manželky a tiež vyvádzali. Ja neschvaľujem takéto správanie, vôbec nie ale ísť bonzovat, čo ti je???? Zničiť manželstvo nejakého Jurka, lebo si trošku viac vypil a možno to prvýkrát v živote prehnal s flirtom, ráno sa zobudil a sám sa hanbil ako pes,...to je úplne že skvelý nápad 🤦🤦. On, jeho žena aj deti budú určite na teba s láskou spomínať.....
@mischy00 Nebudem nikomu nič hovoriť, to som len tak nahlas premýšľala, že čo by bolo správne urobiť... len tak po mimo, ten Jurko(nemá deti) má celý čas také reči, že dneska ide na výtrty a potom domov za dlhoročnou priateľkou, takže nie je to prvý raz a takéto správanie je preňho asi normálne.
@katkazocele písala som aj o takých, čo to možno ozaj nerobia pravidelne.....ako už niekto iný písal, je toľko vzťahov, pravidiel a dohôd v nich, že to ani netušis. Len by sa sa zbytočne strápnila, ty si verná, chces verného partnera, niekto má otvorený vzťah, chodia na Swinger párty, idú do štvorky a čo ja viem ešte všetko čo ľudia robia.....a vôbec ma to nezaujíma, je mi to jedno. Ak chces byť samaritan a zachraňovať všetky vzťahy, tak toto ozaj nieje cesta
@katkazocele a hlavne ty nie si jediná, ktora vie o nevere iných....je nás tu toľko, že by sme možno aj spoločne nakrutili film alebo knihu napísali 🙂. To že je manžel na večierku a tam vyvádza, neznamená, že jeho žena doma vtedy akurát nemusí posielat svoje nahé fotky nejakému zo zoznamky. To píšem iba tak na uvoľnenie 🙃🙃
@mischy00 Len tak na odľahčenie napadol ma tento citát, keď si naznačila že chcem byť samaritánka, ja to beriem možno aj áno, že som mala takéto myšlienky, neurážam sa, som rada že vieš vyjadriť svoj názor bez útočia, narozdiel od určitých mamičiek🙂 - „Na to, aby zlo zvíťazilo, stačí málo: aby dobrí ľudia nerobili nič.“ — Edmund Burke
@katkazocele pekný citát ale v tomto prípade to "zlo" je u každého inde. Pre niekoho je nevera neodpustiteľna, pre niekoho je akceptovateľná. Pre niekoho je zlo už keď niekto ukradne žuvačku v obchode, u niekoho je to až vražda....Rob dobro, pomáhaj, rob život ľudí krajším...ale toto čo chces robiť, je veľmi tenký ľad 😉
@mischy00 Máš pravdu, nič nemá zmysel robiť z mojej strany, keď mi nie je ich polovička blízka osoba, ale ak by to bola naj kamoška alebo sestra, tak by som asi šla na tento tenký ľad si zakorčulovať😅 a to asi aj ty nie? 😇
@katkazocele jedine v prípade že by to bol ozaj chronicky neverník a išlo by o blízku osobu....ale aj to by som zvažovala, asi by som skôr hodila reč, s tým kto podvádza a dala mu najavo, že o tom viem
@katkazocele tieto firemne akcie, teambuildingy, kde tecie alkohol potokom zavanaju pruserom. Kolegovia stracaju zabrany. Ja som uz bola svedkom kade coho, aj na mna to zenaci skusali, no na stastie sa mozem pozriet na seba do zrkadla. A nie len na vecierkoch pre zamestnancov, aj na akciach pre obchodnych partnerov sa to pelesilo o 106. Je to o charaktere kazdeho…A co mam skusenosti, ze sa obcas na takej akcii niekto zrani. Zlomeniny, vyklbene ramena, trzne rany…
@nerko waw, takže aj vedenie má problém s morálkou? ja som si myslela, že sú to vzdelaní ľudia na úrovni, ktorí sa dostali tak vysoko preto, že majú pevnú vôľu a majú dobrý charakter ☹ Tak to sme dve, čo sa môžeme pozrieť do zrkadla 😇

@beata_k verila by si mužovi ktorý klame 🤣