icon

Flirt - nevinná zábavka verzus dôsledok komplexov

simik14
18. jún 2016

Ahojte baby prednedavnom som si nasla na googli clanok o flirtovani kedze neviem si pomoct sa to "odnaucit" proste urcite nechcem nic viac ako flirt nejde mi o sex mozno o blizsie spoznanie ci kamaratstvo. Som uspesna na koho si ukazem prstom toho skor ci neskor zbalim nie som sice ziadna modelka nemam velke prsia ani plne pery ani extra krivky som skor anorekticky typ kde vidno kazdu kost od mlada som mala zo seba komplexy aj druhi na ne poukazovali a tak som si prestavala verit a kazdy uspesny flirt ma utvrdi v tom ze som atraktivna a mozem sa mat rada nemam vela sebavedomia psychicky tazko nesiem ak si dakto zo mna robi posmech som vztahovacna ale na druhej strane priatelska a mila skor ma oblubuju muzi ako zeny nechcem v tom pokracovat a neviem ako sa toho zbavit mam cloveka kyory ma miluje ale nestaci mi vediet ze ma lubi a ze som pekna musim si to dokazat od kazdeho stava sa to maniou moj styl nie je taky ze sa muzom podhadzujem pouzivam usmev zvodny pohlad ziadny vystrih a vulgarne saty nikdy ich neoslovujem prva nevnucujem sa a vacsinou ma to rychlo prestane bavit a hladam nieco druhe co mam robit dakujem

Strana
z2
simik14
autor
21. jún 2016

@obsadenemeno už sa clovek nemôže ani obhájiť bez toho aby zožal kritiku

maciatkolulu
21. jún 2016

@simik14 pocuvaj a ty mas rodinu a flirtujes? To si neviem dost dobre predstavit....

mandala77
21. jún 2016

@simik14 keby si rovno išla za psychológom, ten by mal pre Teba pochopenie. Založiť tému na koníku, že flirtujem s mužmi je nie šťastný nápad. Ženy moc nemusia iné ženy, ktoré rady flirtujú.

Strana
z2