icon

Flirtovanie manžela

12. apr 2021

Dobrý deň, môj manžel veľmi rád flirtuje obzerá si iné. Chápem ze nato ma oči ale šve ma ze to robí tak okato. Dovolí si flirtovat aj predomnou s hocikym kto dobre vyzerá ci je to moja rodina alebo kamarátka... Vyhľadáva cudzie ženy,, kočky " na rôznych soc. sieťach. Pritom si dovolím povedať ze ja vyzerám celkom dobre ale aj tak mam pocit ze mne sa malo venuje a očakávala by som viac pozornosti. Naposledy flirtoval s nejakou kamarátov ou kamarátkou predomnou a keď som mu to vytkla povedal my že som blbá pica. To ze je blb že si ma neváži atď vlastne viem. Ani neviem co chcem od vás počuť, skôr sa chcem len vyžalovat. Pekný deň..

Strana
z2
autor
12. apr 2021

@ninusa221 u nás to tiež začalo jebnutou

malinoismum
12. apr 2021

“Říkej mi piiiiço- zní to tak italsky!”- 😅☝🏼

A bez srandy teraz.. autorka ;
myslím si, že toto si nezaslúži žiadna žena ABy jej toto chlap hovoril:( čo bude o dva, desať rokov? Ta do ... posle? To bude ešte Skorej.... ako úcta na bode mrazu toto...
je mi ľúto že takýto vztah máte...

tramtada31
12. apr 2021

Podľa mna je oveľa horsie to sústavne verejne ponižovanie, že si píše s druhými a flirtuje s nimi ako to, že tá vulgárne nazval v hádke. Keď mi niečo spadne, tiež sa mi stane, že mi uletí vulgarizmus a je to neúmyselne. To, že vypisuje druhym, je cielene vyhľadávanie kontaktov za nejakým účelom - sexu, pobavenia, nadviazanie vztahu. Koľko majú deti rokov? Koho je nehnutelnost? Sa s ním normálne porozpravaj, že keď sa k tebe nezačne spravat úctivo, tak bude najlepšie, aby ste sli od seba.

tramtada31
12. apr 2021

A čo sa týka menenia mužov po svadbe, tak určite sa človek meni. Vidim to napr na mojom otcovi. Síce je obetavý a pozorný partner, ale na staré kolena je hystericky, keď má napr. niečo pohladat, či je v časovom strese. samozrejme si to všimla aj mama, že predtým taký nebol. Ja a ani manzel nie sme ako pred rokmi. Tiež som z deti ohucana a nemam toľko trpezlivosti a som niekedy furia na muza. keď nám rodičia zobrali na noc jedno dieťa, tak sme mali doma totálnu pohodicku, harmóniu, žiadna vymena názorov. Pri nedostatku spanku, relaxu, casu na seba sa človek meni k horsiemu.

hviera81
12. apr 2021

co zacina flirtom, nemusi pri flirte zostat... tot moj nazor. pre mna cez ciaru....
skusa hranice... ked mu budes tolerovat flirt, mozno skusi dalsiu hranicu, atd... mozno sa nudi, mozno sa uz neciti doma ako chlap, neviem co maju v hlavickach...

lubiss
Autor odpoveď zmazal
malinoismum
12. apr 2021

Fíha... 🤭

autor
12. apr 2021

@malinoismum aj mne. No uvidím ako to bude a podla toho sa zariadim. Takto to rozhodne nechcem :/

malinoismum
12. apr 2021

Posielam veľa veľa sily- Vám obom... isto v ňom niečo z “toho starého” ostalo... ♥️ Drzkaj sa a ak ti bude zle, alebo budeš chcieť len pokecať kľudne mi napis... 🍀💋

autor
12. apr 2021

@malinoismum ja stále v kútiku duše verím ze ma možno len zle obdobie, že je viac podráždený a dúfam ze bude dobre 🙂 Musím sa priznať ze tvoj koment po toľkých rôznych reakciách ma veľmi milo prekvapil. Ďakujem 🥰🥰🥰

ahaknaj
12. apr 2021

Chápem...aj môj sa zmenil po mojom otehotneni. Ale tam obrovskú "prácu" na jeho zmene ku mne urobila jeho milenka

katkati
13. apr 2021

@ahaknaj To je najčastejší dôvod zmeny v správaní.

sszuzu8
13. apr 2021

Ultimatum alebo koniec. Máš svoju hrdosť

ankare
11. júl 2023

Ste ešte spolu?

Strana
z2