Fotka súrodenca v peňaženke
Nosite fotku svojho surodenca v penazenke? Alebo poznate niekoho, kto nosi fotku svojho surodenca uz ako vydata/zenaty v penazenke namiesto fotky svojho dietata alebo manzelky/manzela (partnerky/partnera)? Podotykam, ze dany surodenec je plnolety, samostatne byvajuci s partnerkou/partnerom.
Ja som divna alebo je to divne?
Ja som nikdy dobry vztah so surodencami nemala, preto sa do toho neviem vcitit. Zijem svoj zivot pre svoju aktualnu rodinu a nie pre surodencov.
Podla mna je to mile bola by som rada za take vztahy 🙂 a keby take mali aj moje deti v buducnosti
Jediny kto sudi si ty tvojho partnera, ze ma fotku sestry v penazenke, ked clovek nevie vychadzat s niekym, s kym vyrastal je to smutne a pre mna by to bol aj varovny prst, ze nieco neni ok
Ja mam seba a segru v penazenke na jednej zostrihanej krasnej fotke 🙂 obe tam mame do 5 rokov. Segra je pritom vydata a caka babo a ja zadana. A aj tak mam nasu fotku z detstva v penazenke, a nemam v plane tam mat priatela. A neni to nic na pohorsenie 🙂 ani neviem, ci to segra vie, ale ti fotku mame vo viacerych kusoch a aj jej sa paci... Riesis asi blbosti. Mozno je len lenivy si ich vymenit, alebo nevie, kam inam by si malu fotku surodenca dal...
Ta fotka by ta mala trápiť najmenej. Skus napísať, v čom sa ten chorý vzťah prejavuje? Ja som reálne poznala muža ktorý so svojou sestrou spával na manželskej posteli, keď žena mala nočnú. Pre dieťa chodili do škôlky ako párik a diebvatko ju (tetu) volalo mama. Toto bol chorý vzťah brata a sestry.
Fotky surodenciv nenosim, ale velmi dlho mi trvalo, kym som z mobilu vymazala cislo zosnuleho brata. Mozno preto, ze som za nim nebola v poslednom tyzdni jeho zivota, pretoze som mala chripku a bala som sa, že ohrozim jeho, ci ostatnych pacientov v izbe. Doteraz si to vycitam, ale stale som dufala, ze sa vylieci, hoci onkologicka liecba je zriedka uspesna
Nosila som roky fotky surodencov z maturitneho tabla ked mi penazenku ukradli aj s kabelkou a kupila som novu do tej uz som si dala len fotky deti..v dobe mobilov mam predsa fotiek pri sebe kolko chcem.

@bielavila Su to moji nevlastni surodenci s ktorymi som nevyrastala - nesud, ked nevies detaily. Dakujem