icon

Fotka súrodenca v peňaženke

15. júl 2022

Nosite fotku svojho surodenca v penazenke? Alebo poznate niekoho, kto nosi fotku svojho surodenca uz ako vydata/zenaty v penazenke namiesto fotky svojho dietata alebo manzelky/manzela (partnerky/partnera)? Podotykam, ze dany surodenec je plnolety, samostatne byvajuci s partnerkou/partnerom.
Ja som divna alebo je to divne?
Ja som nikdy dobry vztah so surodencami nemala, preto sa do toho neviem vcitit. Zijem svoj zivot pre svoju aktualnu rodinu a nie pre surodencov.

Strana
z2
autor
16. júl 2022

@bielavila Su to moji nevlastni surodenci s ktorymi som nevyrastala - nesud, ked nevies detaily. Dakujem

1mina
16. júl 2022

Podla mna je to mile bola by som rada za take vztahy 🙂 a keby take mali aj moje deti v buducnosti

bielavila
16. júl 2022

Jediny kto sudi si ty tvojho partnera, ze ma fotku sestry v penazenke, ked clovek nevie vychadzat s niekym, s kym vyrastal je to smutne a pre mna by to bol aj varovny prst, ze nieco neni ok

lopka1313
16. júl 2022

Ja mam seba a segru v penazenke na jednej zostrihanej krasnej fotke 🙂 obe tam mame do 5 rokov. Segra je pritom vydata a caka babo a ja zadana. A aj tak mam nasu fotku z detstva v penazenke, a nemam v plane tam mat priatela. A neni to nic na pohorsenie 🙂 ani neviem, ci to segra vie, ale ti fotku mame vo viacerych kusoch a aj jej sa paci... Riesis asi blbosti. Mozno je len lenivy si ich vymenit, alebo nevie, kam inam by si malu fotku surodenca dal...

lienka.7
16. júl 2022

Nosím v peňaženke karty a peniaze, fotky mam v mobile

luccija
16. júl 2022

Sama si si odpovedala...ty si dobry vztah so surodencom nemala.

simona20201309
16. júl 2022

Ta fotka by ta mala trápiť najmenej. Skus napísať, v čom sa ten chorý vzťah prejavuje? Ja som reálne poznala muža ktorý so svojou sestrou spával na manželskej posteli, keď žena mala nočnú. Pre dieťa chodili do škôlky ako párik a diebvatko ju (tetu) volalo mama. Toto bol chorý vzťah brata a sestry.

evansova
24. jan 2025

Fotky surodenciv nenosim, ale velmi dlho mi trvalo, kym som z mobilu vymazala cislo zosnuleho brata. Mozno preto, ze som za nim nebola v poslednom tyzdni jeho zivota, pretoze som mala chripku a bala som sa, že ohrozim jeho, ci ostatnych pacientov v izbe. Doteraz si to vycitam, ale stale som dufala, ze sa vylieci, hoci onkologicka liecba je zriedka uspesna

saxana000
25. jan 2025

Nosila som roky fotky surodencov z maturitneho tabla ked mi penazenku ukradli aj s kabelkou a kupila som novu do tej uz som si dala len fotky deti..v dobe mobilov mam predsa fotiek pri sebe kolko chcem.

Strana
z2