Fotky detí na facebooku
Ahojte,
V prvom rade by som s u chcela vyžalovať. Drobec ma 11tyzdnov, s jeho otcom nežijeme spolu. Rozisli sme sa, ked som otehotnela. Počas celého tehotenstva nejavil veľký zaujem a jeho rodina uz vobec žiadny.
Ked sa maly narodil, asi si uvedomil, ze je otec a teraz sa čoraz viac zaujima o maleho. V zaujme drobca ho tolerujem. Maly potrebuje aj maminu aj otca a pokial sa o neho úprimne zaujima, nemam nic proti. Nakoľko žije v zahranici, povedala som mu, ze kedykoľvek moze za malým prist a byt s nim kolko len chce. Dokonca som mu aj dovolila zobrať maleho na prechádzky bez mojej prítomnosti.
Co ma však teraz velmi naštvalo: ja maleho fotky na FB vobec nedávam a ani nikto z môjho okolia, všetci to rešpektujú. A dnes opäť pan otec zobral maleho a boli u jeho krstnej a teraz večer kukam a fotka s malým na FB. Skoro ma porazilo.
Co si o tom myslite vy? Poprípade ako to riešite?
@severanka90 ...sa spamatal po piatich rokoch. Iba tolko moj nazor na tuto situaciu ☺.
Bóže, veď sa nič nestalo. Kamoškin bývalý tiež o céru nejaví záujem, ale ak s ňou je raz za uhorský rok, tak zaplaví celý FB selfíčkami s milovanou cérenkou. Ja sa na tom smejem, jak sa ludia vedia prezentovať a pravda je úplne inde.
@zanta3 a presne o tom to bolo, iba take ukazovanie sa pred svetom, aj ked pravda je úplne inde
@sorciera24 dcera chodila do sukr. jasiel. maju stranku na fb a pravidelne tam pridavaju fotky deti, pritom od nas nikto nepytal suhlas. ale uz som to neriesila, som rada, ze tam uz nechodi.
@sonetta naša škola pýta každý rok podpis, či súhlasíme s pridávaním foto z akcií našich detí na web.
@zanta3 asi nie verejne ale pre priateľov, to je "len skoro verejne" 😀 a ano je to mimo moje chápanie. Ja ak pridávam fotky mojich detí a nachádza sa tam nejaké kamoškine, tak sa spýtam, zatial mi nikto nepovadel že radšej nie. A je na každom, ako si už ochrání súkromie aby to nebolo verejné. Na druhej strane je FB tak zahltený kadejakými fotkami, že už to preletím ako nezaujímavé. Hlavne ako si písala ak tých ludí nepoznám, je mi to fuk. 😎
@pijavickaa ja ti uplne rozumiem, ani ja by som nesuhlasila so zverejnovanim fotiek maleho, ani moje starsie deti ho nemozu pridavat na svoje profily, im uz tazko zakazem, aj ked sem tam skontrolujem, ti, ktori nas poznaju a zalezi im na nas, tak sa s nami stretavaju a cudzim, co ich mam pod 587. priatelom, co ani poriadne neviem kto je, toho fakt fotky mojho dietata zaujimat nemusia a nema to nic spolocne s tym, ze cudzich stretavam na ulici a dieta si nezahalujem.... Takze za mna, nie ndavam fotky na verejne fora, nezverejnujem udaje, ani sa inak neprezentujem, ze Alexo 2 plus 😀 😀 😀 , pretoze to cudzich podla mna ani nezaujima A co sa tyka sesternice, staci slusne upozornit a bude to a tiez ta chapem, ze citis pocit ukrivdenosti, ze si uvedomil, ze ma dieta az po porode, ale je fajn, ze javi zaujem a snaz sa udrzat si dobry vztah ako rodic, to je to naj pre vase babo
@l3yla sukromie si strazite ale mi vysvetli co sa akoze stane ked sesternica, sestra ja neviem kto zverejni foto tvojho dietatka? alebo fotku s nim? co vam ho nieco pride ukradnut alebo co?
@balaskovae tak nikdy nevies, v dnesnej dobe sa deju kadejake zle veci. Ako ukradnut myslim ze nie, ale kazdy z nas by si mal aspon trosku chranit svoje sukromie a nie vsetko vesat hned na socialne siete

@pijavickaa prepac, ale sama pises, ze ste sa rozisli este ked si otehotnela. A otec zacal javit zaujem az ked sa syn narodil. Vsak a kedy si chcela aby javil zaujem, ked ste sa rozisli?? Ved chlap neciti kopanceky, nema tehotenske nevolnosti a ani chute a nerodi. Takze, jasne, ze si uvedomil, ze je otcom az ked sa syn narodil. A ak sa dokaze chlap ako tak postarat o 11tyzdnove dieta, tak je asi fajn otec, aj ked mozno partner pre teba na prd.
Urazas sa koli jednej fotke ako keby sa soamatal