Fotky iných žien v manželovom mobile
ahojte
mozno je to nepodstatny problem ale mne to nejak neda. mam doma viac menej dokonaleho manzela chodi do prace, pomaha v domacnosti ked treba porobi po vonku ked nieco chceme tak nam to kupi. Problem je ze od kedy sme spolu tak som nieco nasla v jeho mobile alebo tablete alebo pc. Na zaciatku naseho vztahu bol so mnou a popritom si pisal na pokeci s nejakou a ked som to zistila slubil ze prestane aj asi ano. potom neskor som mu nasla v mobile foto nejakej zenskej ako zaslane od niekial nie nim fotene. teraz som zistila ze ma ucet na instagrame kde ma same nahe baby. viem ze ma asi na 80% nepodvadza nema kedy ide z prace domov a do prace ale jedine co mi vadi ze kuka po tych babach...ja som pribrala po 2 tehotenstvach mi zostalo extra 30 kg ktore sa snazim schudnut no nedari sa ☹ viem ze on by taku chcel doma ako na tych obrazkoch a teraz ked pride domov neviem ci mu nieco vycitat alebo to nechat tak ale asi to na mne uvidi lebo od kedy som to nasla tak len placem
@sasa1310 my mame tiez fb spolocny cely den na nom sedim a je pod jeho menom..kolko razy pisu mne cez jeho mobil a aj naopak lebo vedia ze sme vzdy spolu..sukromie v manzelstve by nemalo existovat..nemam potrebu delit nieco skryvat alebo nepovedat cloveku s ktorym zijem lubim ho mam s nim deti..ale nechaj tak..tuto to nepochopia..tu je vlastne ona ta hlupa krava ktora do posrala tym ze mu vosla do mobilu..neni on vinny..boze tieto nazory
@sarase aj môj píše kolegom cez moje meno a tak. Veď to je normálne. Tiež nemám potrebu niečo tajiť a nech si kukne aj email aj trebárs účet.
Vieš, kamoška keby kukla v správnom momente do manželovho mobilu, tak by sa vyhla možno zbytočným problémom, ktoré neskôr prišli. Či už hypotéka alebo by nemala s ním ďalšie dieťa, kedy už manžel mal milenku počas splodenia ich dieťaťa.....stačilo možno len nakuknúť a to dieťa mohla mať s priateľom, ktorého má teraz. A ktorý si ju váži. A nemusela by riešiť po rozvode problémy s hypotéku, ktorú brali tiež v tom čase ako ju už podvádzal ako neskôr vysvitlo. Ale tak mnohé sú zaslepené, lebo to nie je správne a "nemá sa to". A ich by ti v živote neurobil.
@sasa1310 každý a každá máme iný názor na život... Nie som vydatá rok ani dva,zažili sme spolu dobre aj zle ....všímam si ako sa nás vzťah vyvíja, meni,kedy partner nie je vo svojej koži... Jednoducho pre mňa je to ponižujúce aby som sa preventívne manželovi pozerala do mobilu...
@sarase "súkromie v manželstve neexistuje" ?!... kde je dôvera môže byť aj súkromie. To, čo popisujes ty, je patologické. Nič v zlom. Spoločný účet na FB?! Poznám takú, ktorá chlapovi aj odpovedá na e maily a dvíha jeho telefón 😒 Manzelstvo neznamená stratu identity. A hlavne ak chce niekto podvádzať cestu si nájde. A najskôr chce újsť pes priviazaný na reťazi 😉
@bodka13 ja som vydatá 15 rokov a nepríde mi ponižujúce sa pozerať do mobilu človeku, a s ktorým zdieľam spoločné priezvisko vyše 15, ktorému periem trenky a pod. Pre mňa je ponižujúce, keby si ten telefon schovával a nemohla by som sa ho ani chytiť. Lebo mnohí blbci sú ešte schopní žene vynadať, keď mu tam niečo nájde, že čo si to dovolila sa kuknúť do mobilu.
@papricka33 ja sa necítim priviazaná na reťazi. A čím? Že má muž voľný prístup k môjmu telefónu, emailu či fb, ktorý spolu zdielame a ktorý vždy nechávam prihlásený, keď som v práci a manžel mi tam chodí? 😀 to my sme sa tak rozhodli spoločne, že tak fungujeme.
Čo myslíš, koľkokrát mi pozrel do mobilu? Možno ťa nepoteším, ale za posledných niekoľko rokov ani raz. Ani ja jemu a vieš prečo? Lebo to máme k dispozícii a nie je to zakázané ovocie. A toto je tá dôvera. Presne viem, že tam nič nenájdem a pritom tam nekukám.
@sasa1310 jedna podobná debata tu uz bola. Ale nikto mi zatiaľ nevysvetlil CO TYM VYRIESITE keď sa chlapom hrabete v mobiloch (mailoch)...? Ak sa niečo deje a máte tušáka, treba vzťah zachraňovať (schudnúť, pribrať, zmeniť polohu... 🙂 či čo už tomu chlapovi vadí.... alebo sa rozísť. Takto sa žena len týra a robí zo seba chuderku. A to toho chlapa ešte viac odrádza od takej baby a hľadá inde. Mať za zadkom ňuchajúceho psíka by som nechcela ani ja, tak prečo to robiť chlapovi? Nemám čo iné na robote? 🙂
na 80 percent nepodvadza? keby mi chlap kukal po druhych, tak by som kludne nespala. a co ze mas nadvahu? je s tebou lebo ta miluje, alebo preto, ako vyzeras? ja mam tiez nadvahu. porodila som mu dve deti.
asi by si mal pan manzel uvedomit, co vlastne chce.
@sasa1310 neviem prečo ma chceš či nechceš potešiť 🙂 ani my sa s mužom nehrabeme v mobiloch. Ale žeby sme museli mať spoločné konto? To nám ani nenapadlo. ... a tú reťaz som skôr myslela na tvojom mužovi. Chlapi to vnímajú trochu inak. Pokiaľ nie sú chorobné ziarliví...
@papricka33 si nepochopila a asi ani nečítala. Ja sa chlapovi nehrabem v mobile. Teda, aby som nepísala blbosti, ak je po nočnej, tak mi ho vždy necháva nech ho dvíham, keby mu z roboty volali, takže on sám mi ho dá k dispozícii.
Netýram sa, nerobím zo seba chuderku. Som úplne vyrovnaná, lebo viem kde je, čo robí.
Ako som písala vyššie. Môj chlap keď je doma a ja v práci a mám fb neodhlásené (čo ho neodhlasujem), tak si kukne mnohokrát. A necítim sa, že mám ňuchajúceho psíka za sebou. Akurát mu vždy potom poviem, nech mi dá vedieť, keď si prečíta správy, že mi niečo došlo, aby nevyzeralo, že neodpovedám. Vieš ono je to možno aj tým, že on je moje druhé ja.
@papricka33 môj chlap nežiarli. Niekoľkokrát som si bola sadnúť zo svojím bývalým počas manželstva a došla o 1 v noci domov a vedel kam idem. U nás si jednoducho dôverujeme.
Akurát mi vždy povie, keď niekde idem s ním, že viem o čo môžem prísť. To je všetko. A to teda vieme obaja.
@papricka33 spolocny ucet na fb??!!! A CO JENATOM ked sme rodina mame vsetkych kamaratov spolocnych? a co sa akoze cudujes? mam uzasny vztah kde nemusim striehnut kym manzel zaspi aby som mu skontrolovala mobil.mozemco chcem kedy chcem a bez vycitiek..a ne sa este ospravedlnovat ze ale ved ja som sa chcela len pozriet, nekontrolujem ta!!!ja som jeho zena ja mozemvsetko a takisto aj on.my sme jedno telo niet mne blizsieho cloveka a takisto aj on tak vnima mna.. je chore mat takuto formu sukromia ze nemozem sa mu pozriet do mobilu mailu ale mozem mu pozerat medzi nohy..ziadne tajnosti by nemali v manzelstve existovat.ziadne!!
@sasa1310 a ako to funguje, ked sa o ňom chceš porozprávať s kamoškou. Napr. cez chat. Veď je normálne, že niekedy si baby o svojich mužoch poklábosia. Kamoska s tebou debatuje, akoby to malo ostať medzi vami. To mu dáš čítať? Nie je to nefér voči nej?
@sarase máte len spoločných kamarátov? Všetkých? Aha... Tak to je iné
@papricka33 pises totalne nezmysli a dost hlupy nazor ked si myslis ze clovek podvadza ak mu nieco chyba/vadi. to je len mizive percento ked clovek podvadza z nejakeho nedostatku a to tiez mozno len vtedy ked svojmu partnerovi povie co mu chyba/vadi a ten druhy sa nesnazi to zmenit. neveru ma clovek v sebe.schopnost podviest-na to musis mat povahu..moja mama je krasna zena a moj otec ju podvadzal naraz aj s 10timi..z toho boli niektore modelky a niektore skraty ze by si sa cudovala. neni to o tom. ten kto chce podvadzat bude podvadzat aj ked bude mat vsetko.krasu vernost rodinu pohodu.. kurevstvo ma clovek zvacsa v krvi
@papricka33 ma tam aj svojich kamaratov a normalne lezim aj pri nom ked si pisu a nepotrebuje sa mi otocit bokom aby som si necitala.nepise si nic co by som nemala vidiet a to je o tom! a takisto aj on si cita ked si pisem s kamoskou lebo si nepisem nieco co by on vidiet nemal..ked ste obaja cisty tak su taketo veci samozrejmost
@papricka33 s kamoškami sa nebavím cez chet 🙂 na to sa stretávame alebo telefonujeme.
Nebudem ťa presviedčať o ničom. Nemám za potreby. Nám to takto funguje, roky rokúce sme spolu a šťastní a nemáme chuť to zmeniť ani jeden.
To je varovny signal ze nieco nie je vo vztahu v poriadku. Komunikacia. Dovera. Cokolvek.
Podla mna to ze ma chlap v mobile nejake fotky nie je nic nenormalneho ale autorka spomina aj pisanie si so zenou na pokeci. A to uz podla mna nie je v poriadku. Ked ma chlap kamaratku a obcas napisu smsky ok, ale vsetci vieme ze pokec nie je o kamartskom pisani-na to je sms ci telefonat. Keby viem ze si moj pise na pokeci tak urcite to nie projemny pocit a mala by som otazky preco vlastne a pochybnosti by boli. A pozeranie si telefonu? Fuuu, vsak manzelia nemaju co skryvat pred sebou, kto ma byt muzovi najblizsia a najdovernejsia osoba ak nie vlastna zena, a naopak samozrejme.
@sarase aha, tak už ta chápem prečo to robíš. Ale nie je to normálne 😖
@papricka33 a čo je na tom nenormálne?
@sasa1310 tak to je dôležité. Hlavne že ste takto obaja šťastní 🙂
@papricka33 neni normalne ked mame vztah ze mame vsetky karty na stole? hmmm tak sme potom asi jebnuti 😂 mali by sme mat nejake tajnosti a nahe fotky v mobile aby sme zapadali 😂
@sasa1310 veď som pisala každá máme nastavené hranice a názory inak
Pisala som za seba
- nekontrolujem mu preventivme mobil a neželám si keď mi cinkne na mobile správa od kamošky aby ju on čítal skôr ako ja
- na schovavani mobilu sme sa zhodli ale nie na tom že sa v ňom pohrabem keď on bude na wcku či spať ale to riešim priamo... Ak nič netaji,podá mi ho a pozriem si ho pred nim...ak mi ho nedá potvrdí moje podozrenie a môžeme riešiť vzniknutú situáciu
- Som vydatá a milujem ho,ale potrebujeme každý to svoje,teda napr.svoj fb a prejav dôvery, ci toho že nič nerobime jeden druhému za chrbtom mám fb otvoreny v obývačke na počítači hoci ja varím a jeho ani nenapadne popozerať čo tam mám alebo opačne keď je on na svojom profile tak ma ohlási, ukáže niečo zaujímavé a nestiahne ho dolu na lištu keď sa mihnem v izbe
@sarase to hovoríš ty. Ja som nič takéto ani podobné netvrdila. Takéto"karty na stole" dôveru nebuduju.
@papricka33 keby som mu nedoverovala coilen 1% tak by somsi vedla neho vzivote nelahla. neni to o dovere

@bodka13 načo je to dobré? A čo je na tom také zlé?
Vieš koľké dôverovali a pritom dôkazy mali presne pod nosom rovno v mobile? A mohli sa ušetriť určitých situácií keby doň nakukli preventívne.
Ja na tom nevidím nič zlé, je to manžel a žijú spolu a majú spolu akési záväzky, tak si myslím, že je v úplnom práve ak sa manželka pozrie do telefonu manželovi alebo naopak. Nie, nejde o porušenie dôvery, ale práve naopak. Je tam tá dôvera ako má byť.
Ak by si tvoj manžel začal brávať telefon všade zo sebou, neverím, že sa doň nepozrieť vo vhodnej príležitosti.
@sarase u nás súkromie? Možno niekoho pobavím, ale my máme súkromie spoločné. FB máme spoločný, telefóny, emaily k dispozícii. Jediné čo si nekukáme a nemáme teda potrebu sú naše vlastné účty a výplatné pásky 😀 Aj to som raz zo srandy mu navrhla nech mi ukáže, či tam nemá odrátané nejaké alimenty. 🙂