icon

Fotky iných žien v manželovom mobile

katie303
23. aug 2016

ahojte

mozno je to nepodstatny problem ale mne to nejak neda. mam doma viac menej dokonaleho manzela chodi do prace, pomaha v domacnosti ked treba porobi po vonku ked nieco chceme tak nam to kupi. Problem je ze od kedy sme spolu tak som nieco nasla v jeho mobile alebo tablete alebo pc. Na zaciatku naseho vztahu bol so mnou a popritom si pisal na pokeci s nejakou a ked som to zistila slubil ze prestane aj asi ano. potom neskor som mu nasla v mobile foto nejakej zenskej ako zaslane od niekial nie nim fotene. teraz som zistila ze ma ucet na instagrame kde ma same nahe baby. viem ze ma asi na 80% nepodvadza nema kedy ide z prace domov a do prace ale jedine co mi vadi ze kuka po tych babach...ja som pribrala po 2 tehotenstvach mi zostalo extra 30 kg ktore sa snazim schudnut no nedari sa ☹ viem ze on by taku chcel doma ako na tych obrazkoch a teraz ked pride domov neviem ci mu nieco vycitat alebo to nechat tak ale asi to na mne uvidi lebo od kedy som to nasla tak len placem

simaminka
25. aug 2016

@katie303 skus manzelovi povedat co ta trapi. Mozno to nevnima ako problem, a ked to ty ako problem vnimas, dolezite je aby o tom vedel. Pripadne sa spytaj na dovod preco tie fotky ma. A ak chces, popros ho nech ich vymaze, lebo ta to uraza.

simaminka
25. aug 2016

@katie303 a zdoraznila by som mu ze fotky si v mobile nasla nahodou, nech sa neciti dotknuty.

emilia25
25. aug 2016

No tiez som ten tip ze nie o tyzden ale hned tu sekundu by som sa spytala ze co toto ma znamenat a ci by sa mu pacilo keby mam ja holych chlapov z big pipikmi.baby preco takto sa dobrovolne mucite.ja to fakt nechapem.u nas tiez telefony sa len tak valaju.a kedy kolvek neni problem ist aj na net.a fakt ked to tu citam som rada za to ze moj muz nepozna nejaky pokec ci facebook.a co sa tyka tej krizy kazdych 7 rokov mi sme ziadnu veru nemali a to sme takmer 11rokov spolu a 8ako manzelia a 4deti.ani pri vychove vzdy stojime pri sebe ked jeden zakaze tak druhy tak isto.ked jeden povoli druhy tak isto.niektory manzelia sa ani vo vychove nedokazu zjednotit a chudence deti nevedia koho pocuvat.

sono2
25. aug 2016

@simca06022011 presne.

mamkababkajanka
25. aug 2016

Sme s manzelom 7 rokov, z toho 4 manzelia. Jeho mobil pouzivam casto, kedze moj permanentne zabudnem dat nabit a casto chodim s babkami na skype aby mohli vidiet vnucku. Ani raz mi nenapadlo hrabat sa mu v mobile. A mozem. Za tu hodinu a pol co som na skype by som stihla prejst vsetky fotky aj sms. A na co by to bolo dobre? Ak by som nic nenasla tak by som sa nemohla pozriet sama na seba do zrkadla, lebo by som citila, ze som nasu doveru nastrbila a musela by som to pred nim priznat a z toho by nadseny nebol. A ak by som v mobile nieco nasla tak co by bolo potom? Ak by ma chcel opustit a byt s inou tak by to urobil aj predtym. On sa mi nikdy nehrabal v mobile ani v pc. Maily mame nastavene tak, ze zapnem svoj pc, kliknem na ikonu mailu a otvori sa mi vsetkych mojich 5 mailovych adries. On tak isto. Bez hesla. Nikdy mi nenapadlo mu ich prehladavat. Dovera je zaklad kazdeho vztahu. Plus samozrejme laska a vzajomny respekt a vazenie si toho druheho aj seba sameho. Tiez viem o manzelovi vela veci, aj on o mne, sme k sebe uprimni, ale nemyslim si, ze je v poriadku ak sa k sebe dvaja spravaju ako siamske dvojicky. Je rozdiel byt uprimny, vediet o sebe "vsetko" a stratit manzelstvom sukromie, ktore ma mat kazdy clovek ci uz je vo vztahu 2 roky, 5 alebo 20. Pochybujem, ze by nejaky psycholog nedvihol obocie nad tym, co tu poniektore pisete, ze ziadne sukromie. O com to je? Ani moja mamka o mne nevie vsetko. Ani moj manzel. A ani moje deti o mne nebudu vediet vsetko. Myslim si, ze je chore robit vsetko spolu, vediet o kazdej napisanej vete a podobne. A ze sukromie jedine na wc? K tomu nemam co dodat, snad len, ze je to uz prehnane a z toho potom nevznika nic ine len majetnicky vztah jedneho z dvojice voci tomu druhemu. A je mi srdecne jedno aka viera v tom ma prsty. Respekt je jedna vec, strata sukromia druha. V kazdom pripade...kazdy ma iny vztah, iny nazor a je nemyslitelne, aby niekto na niekoho ukazoval a tvrdil, ze len on ma pravdu a ten druhy je chory alebo zije v zvlastnom vztahu, ktory nie je normalny.

amari
25. aug 2016

Tak som čítanie tejto diskusie konečne dobojovala do konca. A musím sem prispieť aj ja. Ženy, veľa z vás tu hádže chlapov a vzťahy do jedného vreca. Každý sme iní, ale jediné, na čo sa môžete vo vzťahu spoľahnúť je láska a vzájomný rešpekt. A ten pretrvá navždy ak sú obaja v dvojici úprimní dobrosrdeční ľudia.
Je pravda, že najväčšou mužskou slabosťou sú práve ženy.
@katie303 ak ste spolu dlho, tak nezúfaj pri obyčajných fotkách žien v mobile. Muž sa nedá zmeniť, ale dájú sa skrotiť jeho zlé vlastnosti,
Bezcharakterný človek povie, že sa zmení, že ho to mrzí, že už nebude robiť také veci, ale vždy sa k tomu vráti a ani trochu necíti výčitky svedomia. V tomto prípade si muž už ženu vo vťahu neváži (a menej inteligentní jedinci, si ani nikdy nevážili, lebo nevedia, čo to znamená.)
Ak vieš, že ťa ľubí a že si ťa váži, tak nemusíš nič riešiť,.
Napadne ma príklad mojich rodičov. Otec je žiarlivý, mama chce mať svoje súkromie lebo potrebuje snívať a znovu cítiť pocit zamilovania, navzájom sa stále hádajú, chceli sa už aj rozviesť, ale nakoniec vždy zvíťazí vzájomná príťažlivosť jeden bez druhého by neprežili, aj keď si spolu lezú pekne na nervy 🙂 Mama pribrala a nemôže schudnúť, otec jej to vyčíta, pozerá sa v telke a na ulici na iné ženy, ale keď ich sledujem v šťastných momentoch, tak viem, že by nemenili jeden druhého za nič na svete.

@moni244 Poznám osobne veľa príbehov, vzťahov, z rôznych krajín, kultúr a vierovyznaní, a nie je to vôbec o tom, že niekto je moslim tak má iný vzťah ako slováci. To môže povedať len človek, čo nikdy nestretol ľudí z iných krajín, myslí si, že keď majú iné zvyky a kultúru tak láska, rešpekt, svedomie je tiež iné u človeka? Vzťahy sú všade rovnaké. Všetci sme ľudia. Aj medzi moslimami sú takí, ktorí si schovávajú mobil pred manželkou, tajne vypisujú so ženami, niektorí by svoje podviedli iní zase nikdy v živote.
Každá skúsenosť vzťahu je totálne individuálna, nezáleží na vierovyznaní.

A bohužiaľ musím viaceré z vás sklamať, ktoré si myslia že moslimovia majú iného Boha alebo vieru. Keby ste mali čo i len základné info o náboženstve, tak zistíte, že judaizmus(židia), kresťania a moslimovia majú jedného a toho istého Boha od začiatku dejín, len sôsob akým ho uctievať je trošku odlišný. Moslimovia tiež veria v pannu Máriu a Ježiša, v Koráne sa o nich píše celá kapitola. Ježiš nepovedal, že je kresťan, ten názov vznikol až neskoro po tom ako žil. Ak priznajte si to, nemal modré oči a blond vlasy ako na obrázkoch v knižke, bol to arab z oblasti dnešnej Palestíny. Jediný rozdiel, ktorí je medzi kreťanmi a moslimami je ten že veria, že nikto nemôže byť priamy potomok samotného Boha, že ježiš bol prorok tak ako mnohí, čo šírili vieru v Boha pred ním aj po ňom.(Abrahám, Mojžíš, Mohamed a pod.) Pretože ak sa kresťania naozaj zamyslia, tak zistia že predsa svätá trojica, je polyteizmus, veriť že Boh, syn a duch svätý je jedna osoba znamená Viac-božstvo ako majú napríklad hinduisti.
Správne uctievať Boha je uctievať iba jeho. Rešpektovať prorok viery ale nikdy ich neuctievať ako modly, Moslimovia nemajú kňazov, biskupov pápežov, pretože v isláme sa nemá nikto povyšovať nad iných ľudí a očakávať od nich uctievanie, všetci sú si rovní a rovnako podriadení svojim srdcom Božej vôli.
Škoda že sa slováci ani trošku neunúvajú si naštudovať čo vlastne islám je, ale iba tupo komentujú na základe skreslených správ o všeliakých žvástoch v telke.
Islám je v podtate tou najkrajšou formou ako uctievať nášho jediného Boha. Ale každý nech si spraví názor až ked si naštuduje sám všetky iformácie, aprečíta celú bibliu aj korán, potom bude mať jeho názor nejakú váhu.)
= sorry, túto časť som proste musela dodať, lebo si neviete ani predstaviť aké je to žiť denno denne medzi ľuďmi plnými ignorácie a arogancie.

Za starých čias sa ženy zhovárali o tom ako na tých ich chlapov. Ako si ich udržať a čím ich hýčkať a očariť. Dnes si väčšina žien povie, a čo sa mám čo meniť, a vtierať sa chlapovi, má ma ľúbiť sám od seba a takú aká som. To je novodobá mentalita vzťahu ktorá ide ´proti prírode´ Potom si ženy hovoria, muž nás nikdy nepochopí, a naopak, muž si povie, ženu nikdy nepochopíš. A pritom je to tak jednoduché. Ženám stačí vedieť čo to znamená byť ženou, Je jedno či máš 20 alebo 50, či si vychudnutá alebo máš 30 navyše, mužovi proste musíš omotať hlavu celou svojou ženskosťou. Muž potrebuje ženu neustále obdivovať, po všetkých stránkach. Takže to nemusí byť len v tom ako vyzeráš ale v tom aké ženské čaro vyžaruješ, ako rozprávaš, ako ho vieš rozosmiať, zabaviť, vzrušiť, urobiť ho hrdým, že ťa má. A nemyslieť sebecky, a čo on, prečo on nerobí to isté, prečo on neobletuje mňa. ..Pre jedno jediné: Pretože je to muž a ty si žena, Dve odlišne pohlavia a dva odlišné hormóny. Takže treba len vedieť ako tieto dva odlišné svety spojiť v jeden krásny súlad, a každý deň ho v ňom udržiavať. Muži majú síce viac svalou a sily, ale my sme silnejšie, a my im vládneme. 😉

@sarase tiež mám muža moslima ako ty. 🙂 a súhlasím s tebou, že v peknom harmonickom vzťahu, či už má 3 roky alebo 30 rokov sa súkromie vytratí samo, pretože si manželia aj tak všetko radi povedia, ukážu, a zdieľajú či robia spolu.

Ak to nerobia z toho dôvodu, že to robiť nechcú, a vyžadujú si od partnerov súkromie, tak to začiatok nedôvery a neskôr strata rešpektu. Ale to podľa mňa nastáva len vtedy ak si dvaja ľudia k sebe ´nesadnú´ Veľa vzťahov je spolu len kôli deťom, alebo zo zvyku, že láska opadla a už sa im nechce nič meniť, a vtedy si taká apatická žena povie, a no a čo nech sa pozrie za inou, on tiež nie je čo býval, už mi nenosí kvetiny, už ho neľúbim, len potrebujem, týmto spôsobom si na seba za tie roky zvykli ako kamaráti, či spolubývajúci... Takých ľudí ma veľmi mrzí, lebo už dávno zabudli, že o vťah sa treba starať, polievať láskou, komunikovať, odpúšťať, obetovať, oživiť vzťah zážitkami, nesedieť v domácej rutine a zaspať na vavrínoch,potom život pretečie pomedzi prsty a vy si pamätáte len varenie upratovanie, chodie do práce a platenie účtov a nervozitu pri večeri. Obaja musíte chcieť, musí to byť vzájomne, nie len z jednej strany. Rozprávať sa spolu je základ.

emilia25
25. aug 2016

tak treba ocarit vseliakymi plastikami ust jak kacica prs ze chrbtica bude pomaly az k zemi novodoba moda uz pchat si co si do zadku aby bol obrii.a ja este neviem co vsetko v dnesnej sialenej dobe robia.hickat si muza no obskakovat ritku mu utierat krmit ho a co este.potom su tu len temy ako muz nepomaha pri detoch v domacnosti.vsetko v manzelstve ma ist 50 na 50.tak ako to je s majetkom tak to ma byt aj v normalnom fungovani rodiny.a aj zena aj muz nesmu zabudat na slova lasky na slovo dakujem ze si prosim.a nie aby zena bola sluzka.vela zien je hrdinkami ako vsetko same zvladnu kym nepridu deti potom padaju na hubu lebo si myslis ze muz zrazu zacne pomahat zacne normalne fungovat ako mali este pred detmi cize 50 na 50.ci s varenim upratovanim a hlavne zapojit muza do starostlivosti o dieta deti.ked sa nevytvori ten pud od malinka potom nieco take riesit ked uz je dieta aktivnejsie bude dost problem.

mamkababkajanka
25. aug 2016

@amari ohladom toho povysovania neduhlasim. Doteraz som sa stretla len s jedinym moslimom, ktory sa nepovysoval nad inych a nestaval svoje nazory nad ine. Ako to tu tak citam tak co nazor / koment od istej osoby a nie len pri tejto teme, to nazor, z ktoreho srsi to, ze yen naxor je lepsi, pravdivejsi, ako tie ostatne. Absolutne neuznavanie toho, ze aj nemoslimovia mozu mst pekny zivot, mozu mat pravu lasku, stastne manzelstvo a spravny nazor. Akonahle sa nazor nezhoduje s jej tak je to hned zle. A zdoraznujem, ze je mi jedno aku ma clovek vieru, farbu, ci koho voli. Ak je to slusny clovek, je mi to jedno. Manzelova sesternica ma manzela zo Syrie a je to jeden mily, priatelsky, zabavny clovek. Sice zije v Kanade a vravi, ze do Syrie by sa nevratil ani keby co bolo, no je stale moslim a teda nema take nazory ako niektori tu.

amari
25. aug 2016

@emilia25 to znelo pekne nahnevane, samozrejme, že to má byť 50 na 50, pomoc v domácnosti, a aj v pozornosti, ktorú si manželia navzájom v laske preukazujú. Ja len spomínam v tom prípade, čo robiť keď žena nájde mužovi obrázky iných žien v mobile, či ho pristihne pozerať si nahé obrázky. Môže to skončiť len pri obrázkoch a zoznamkách, ale môže tomu žena aj zabrániť, alebo obmedziť práve tým čo som spomínala. Ak si spravím názor, že všetci chlapi sú zlí, a budem nahnevaná na to aký je blbý a nepomáha tak mi nič nepomôže, práve naopak bude vidieť aká som kopa nervozej a večne otravnej ženskej a bude is obzerať iné, milé a usmiaté a bezstarostné ešte viac, Ženy, všetky chceme aby nás chlap obletoval a hýčkal, ale to robiť nebude on sám od seba. Prvý krok v tomto musí spraviť žena. Napr. my ženy tých našich chlapov budeme mať radi aj ked sedia v rozťahaných teplákoch doma ale naopak to nejde. Jasné, že každému chlapovi sa páči keď je žena pekná upravená, ale umelé plastiky ti lásku nezaručia,to sú len ohavnosti pre povrchných ľudí. Očariť vieš svojou prirodzenou ženskou povahou, preto si ťa vybral na začiatku, no nie?
Ja len vravím to, že žena ktorá čaká, že muž začne sám od seba, sa nikdy nedočká. Treba robiť prvé kroky, a urodu budeš zbierať, ak dobre zaseješ, to čo chceš, a budeš sa o to starať každý deň.
To, že sa staráš o rodinu a tvoríš to pravé teplo rodinného krbu, neznamená, že si slúžka. Muž rodinu ochraňuje a zabezpečuje, a žena je to čo ju drží pohromade práve svojou nežnosťou a starostlivosťou, na to už v dnešnej psycho uponáhľanej dobe zabúdame, na základy vyváženého vzťahu, Veď takto žili naše staré, prastaré mamy a žilo sa tak odjakživa, len dnes je všetko postavené na hlavu, internet, a nesmierny príliv informácii a zmes všetkého možného sa nám valí na hlavy až sme zo všetkého presýtený, všetko chceme, a konzumujeme čím nás média nakŕmia, myslíme si že vieme ako žiť v rodine ale jej pravé faktory, ktoré ju udržujú zabúdame.
Nech už sú muži akýkoľvek odlišní, každý jeden chce mať doma nežnú, vášnivú, veselú, milú a dobrosrdečnú a šikovnú ženu, čo ho bude obdivovať, zbožňovať, chváliť, keď to dostane tak bude spokojný a všetko doma pôjde hladšie. Myslíš, že je to nespravodlivé či nemožné? Omyl, všetky ste milé, úžasné, nežné a očarujúce 🙂 Tak to vytiahnte von na toho svojho muža, a uvidíte ten rozdiel. naúr. Skúsiť raz naservírovať večeru v šatách. Dať mužovi dieťa a knižku nech spolu čítajú, a potom muža za to aj pochváliť aký je úžasný, chváliť muža za všetko je ako by si si otvárala veľkú bránu k jeho oddanosti. To sú mega účinné veci na mužov.
Keď bude žena len čakať že sa ujme nejakej roboty, a potom mu v hádkach vyhadzovať na oči, že je taký a taký a nepomáha a nestará sa, tak potom nič nedosiahne. Bude sa len ľutovať ako sa doma nadre, a popod nos nadávať aký je ten jej chlap sebecký a nepozorný.
Ženy, schovajte nervozitu, a oduté pohľady te nepotrebujete, my sme kráľovné domácností aj mužských sŕdc, tak im to ukážme 😀

@mamkababkajanka to ma mrzí, že si sa nestretla s moslimami, čo sa nepovyšujú, lebo po tom, čo som žila v moslimskej krajine, môžem povedať, že všetci sú veľmi zásadoví a držia sa svojich názorov ohľadom viery, pretože ich viera je omnoho pevnejšia ako viera ľudí európy či ameriky, kde sa viera pomaly vytráca z bežného života, a ľudia su viac benevolentní a ľahostajní voči mravným otázkam., ale čo sa týka toho ako moslimovia žijú vo svojej krajine, ako sa medzi sebou správajú, na verejnosti a v rodine, tak je tam nesmierna úcta a aj obyčajné slová majú veľkú váhu.
Nehovorím, že má niekto lepšie manželstvá alebo nie, vždy je to individuálne. Ja neporovnávam kultúry, ja som skôr zdôraznila to, že ide o to čo majú v srdci a v hlave a ako sú vychovaní, a je jedno či je biely, čierny alebo žltý. Ide o to čo si v žvote váži nadovšetko, aké má hodnoty, čo mu je tak povediac ''sväté''.
Ten môj je nesmierne dobrý človek, pomáha mi so všetkým, obetoval by všetko kôli mne, nikdy by sa nedotkol alkoholu či cigarety, a to mal pritom kamarátov, čo pili a fajčili, ale on má svoje hodnoty pevne stanovené, nepovyšuje sa nad iných ľudí, ale zároveň nestráca na sile svojho názoru, nie je ľahko ovplyvniteľný a nezabúda na svoje hodnoty. Ale ako vravím je to len vec výchovy, nie toho že je z inej krajiny. Ľudia sa nájdu dobrí, či zlí všade na svete. Však sme všetci ľudia, tak by sme sa mali navzájom vážiť a rešpektovať, to je môj názor, ak niekto nerešpektuje a neuznáva niečo iné než to svoje, tak nemôže očakávať ho ľudia budú rešpektovať.

(a chápem, do Sýrie by sa teraz asi nikto nechcel vrátiť, každý deň tam je v podstate boj o holý život)

puklica13
25. aug 2016

@amari otazka moralky nesuvisi s nabozenstvom...mnozstvo neveriacich je omnoho "moralnejsich" ako tych veriacich

emilia25
25. aug 2016

@amari ja som vzdy vysmiata a aj muza mam takeho.a ked pride aj u mna den blbec tak to poviem muzovy ktory ma dobre pozna a presne vie ako ma opet rozosmiat.ja som nebola nahnevana len som opisala realitu akou si mnohe zeny myslia ze chlapy vedia citat myslienky nie nevedia preto treba vzdy hovorit o vsetkom a otvorene.a ja mam 30rokov a dodnes moja tvar neznasa malovatka make up to sa mi hned pustia slzy z nosa a nezastavi sa to az kym to nezmyjem.preto ma muz miluje presne taku aka som.a taku ma zpoznal.a mne moj muz pomaha mi to mame rozdelene jeden urobi to druhy ono.chodi s nami po lekaroch obchody nakupy pre deti ja zase idem s nim do stavebnin.ja mu zase pomaham ked treba nieco zburat alebo ked chcem aby mi nieco urobil ja zacnem a moj muzik dokonci.

emilia25
25. aug 2016

@amari a jedinu holu zenu mu mozem najst moju fotku.a este jednu tam ma ked sa nam narodila dcerka konecne po 3 chlapcoch.

papricka33
25. aug 2016

@amari tiez som bola v tom, ze vsetci mame jedneho Boha, az kym tu od moslimky nebolo pouzite slovne spojenie "ak nas boh da..." Tak teraz neviem. Nejako sa dohodnite baby, ci to bol preklep, ci co... Nechce sa mi luskat kvoli tomu Koran. Mam co robit, aby som pochopila nase Svate pismo 😒

plutarchos
25. aug 2016

ach jo... uple zbytocne z toho vznikol flame. @katie303 sama pises, ze tvoj muz je takmer dokonaly. Ma svoje chyby, ale orientuj sa na veci, co su dolezite. Je pri tebe? Stara sa o vas? Pomaha? Je na teba dobry? Nahotinky v mobile do vztahu urcite nepatria, ale zas netreba z toho robit ani zlocin na urovni masovej vrazdy. Nenechaj sa pokazit veci, ktore su pekne! Ak ta niekto presviedca, aky je tvoj manzel ku***nik, ako vam to urcite nevydrzi, ako ti raz bude zakasat a ze ty mu u urcite nestacis, ...a to vsetko iba na podklade toho, ze pozera na fotky na instagrame... Vztahy nie su dokonale sladke cukricky. Obcas sa hnevame a obcas robime chyby. Ale nenechaj si posliapat to pekne, nenechaj sa strhnut zlymi myslienkami. Vas vztah vobec nevyzera zle, sama pises, ze ako partner je almost perfect, takze hlavu hore. Ludia riesia aj vaznejsie veci nez instagram. Myslim, ze dovod na obavy nemusis mat.

Btw, s nadvahy si hlavu nerob. Trochu sportu, vytrvalosti a vsetko bude dobre

stevvvka
25. aug 2016

Aj ten najkrestanskejsky katolik a najoddanejsi moslim a najvernejsi chlap sa rad pozrie na peknu zenu.
Aj ked je chlap verny, ale zbada peknu nahu babu, rad sa pozrie, jeho mozog je tak naprogramovany.

Ale je tozdiel, ci nanho taka zena vyskoci v nejakej agresivnej reklame alebo ine zeny vyhladava iniciativne sam.

Fotky si nasla nahodou - naschval si sa v mobile nehrabala, nemas mat preco vycitky, ze si porusila doveru alebo sukromie alebo co.

Je na tebe, ci dokazes odpustit chlapovi, ze sa rad pozrie na ine zeny. Ak dokazes, a on je ochotny zrusit instagram kvoli tebe, mate sancu.
Len treba dat pozor, lebo odteraz budes mat nastrbenu doveru k nemu - a kazde volajuce nezname cislo ci pripadne zdrzanie po praci vyvola pochybnosti....

salfusco
25. aug 2016

ááááá...toto ani nejdem čitať..viem si celkom dobre predstaviť o čom sa tu plače 🙂

maminuska
25. aug 2016

@salfusco však čítaj a nepredstavuje si , nebuď predsa ako žena 🙂

salfusco
25. aug 2016

@maminuska ale reagovat radsej nebudem...bo by som tu bol za najhorsieho :D aspon viem,ake malichernosti štvu ženy...a tie niektore reakcie..no comment 😎

maminuska
25. aug 2016

@salfusco keby ženu neštvali "určité veci " stala by sa chlapom , myslela by ako chlap robila by ako chlap...však " jáká to nudáá "
Ja práve že mám rada že sme s manželom tak odlišný v myslení , že ja myslím ako žena a on ako muž , že sa vzájomne aj chápeme aj nechápeme, aj sa zasmejeme aj sa pohádame ako psy.

salfusco
25. aug 2016

minule som cital,že je vela žien,ktore povazuju za neveru aj to,ked sa chlap pozrie na inu ženu...wtf.? to neviete brať uplne prirodzene?Robite z komara somara,alebo nedostatok sebadovery a viera v partnera?Tak sa pozrie,tak si stiahne obrazky nahych zien...vzdy lepsie ako mužov..pozerat mobil,PC,spravy ,maily? Kks...raz by to bez dovolenia skusila a koniec dovery

stevvvka
25. aug 2016

@salfusco chapem, ze prezeranie pc a mobilu povazujes za porusenie dovery.
Zakladatelka sa ale nehrabala v mobile naschval. Aj v pripade, ak partn

stevvvka
25. aug 2016

@salfusco ....ak partnerka najde fotky nahodou, je to porusenie dovery?

moni244
25. aug 2016

@amari praveze naopak, vdaka praci v centre hlavneho mesta sa stretavam s roznymi kulturami a neverila by si, ako sa povysenecke spravaju muzi moslimovia voci europanom

salfusco
25. aug 2016

@stevvvka náhodou 🙂 hej,nahody sa stávajú bežné...a ak nájde..este raz...co riešia nejaké fotky žien? Ide akoze o neveru,ci?Či jediná tolerovaná fotka je fotka partnerky?

madeline1
25. aug 2016

@salfusco naco potrebujes provokovat partnerku?! nie si rad ze ju mas? alebo mas problem s egom? ego, zijeme len raz? ...hej hou...

mamkababkajanka
25. aug 2016

@amari to, aka je u cloveka pevna viera nezavisi od toho ci je krestan alebo moslim, ci je z Ameriky alebo Europy. Je to o tom, kto ako vieru vnima, ako vie vieru "pouzit" v beznom dennom zivote. Zas si nenahovarajme, ze byt moslimom je nieco viac ako byt krestan alebo ateista. Tak isto je scestne ak si myslis, ze vsetci moslimovia su dokonali. Nechcem nikoho urazit, ale tieto nazory mi pridu az privelmi radikalne, ba priam mi to pripada az ako vymyvanie mozgu. Niet lepsich ludi od moslimov, niet inych ludi, ktori by si vazili rodinu viac ako moslimovia, niet ludi, ktori by boli viac oddani viere ako moslimovia. Nepotrebujem sa modlit 100x denne na koberceku len preto, aby som ukazala, ze mam vieru. Za svoju vieru sa nehanbim. Modlit sa modlim, v kostole aj doma, do kostola chodim, snazim sa nenadavat, nezijem vulgarne, dakujem Bohu za vsetko co mi dal. Stve ma prosto nazor, ze moslimovia su lepsi ako ini. Podla mna, nie su. Nejdem hadzat vsetkych do jedneho vreca, to by som si nikdy nedovolila, je mi jasne, ze tak, ako medzi ludmi, ktori si hovoria krestania, su taki, ktori sa ako krestania nespravaju, tak isto medzi moslimami nie su vsetci "svati". No ak mam byt uprimna, krestanstvo mi pride ovela ovela menej majetnicke a krute. Uznavam, aj krestania spravili v historii velmi vela chyb, pretoze si niekto zle vylozil o com krestanstvo je, no to, co robia mnohi pod "vlajkou" toho vasho dokonaleho nabozenstva ma len uistuje v tom, ze to nabozenstvobrozhodne nie je take mierumilovne a plne lasky ako vsetci tvrdite. Ohavne zverstva pachane na malych dievcatkach, na zenach, ktore odmietaju byt majetkom muzov...toto mierumilovne a laskyplne nabozenstvo nedopusti a netoleruje. Zena nikdy nebola a ani nesmie byt majetkom muza! Tak isto ani muz zeny. Ako vravim, nehadzem Vas do jedneho vreca, je mi jasne, ze mnohi si vysvetluju svoje nabozenstvo posvojom, no tie zverstva vam odpustit nemozem. A nasledne zakryvanie toho, ze to bolo pod vasim nabozenstvom. To nie su individualne pripady, ktore sa deju raz za cas. To je nieco, co je v tej kulture, v tom nabozenstve slepo prehliadane a casto ospravedlnovane. A prave kvoli tomu ma nikto nikdy nepresvedci o tom, ze islam je nieco viac, ze je mierumilobnejsi ako ine nabozenstva. U nas muz nesmie siahnut rukou na zenu. Nie je jeho majetok. Ma sa k nej spravat s maximalnou uctou a vzdy ju ochranovat. Mozete povedat aj vy toto o vasom nabozenstve? Este mala poznamka...tento komentar nie je napisany s hnevom, len sa cez to ublizovanie zenam a hlavne malym dievcatkam nedokazem preniest.

madeline1
25. aug 2016

@stevvvka boze ludia, boze stevka ....ano chlap sa rad pozrie...ale preco len chlap? ved sme ludia! aj zena sa rada pozrie...my ale uvazujeme, co by bolo ak by bolo...a tak predchadzame rodinnym zemetraseniam. napr. ja sa pozriem nenapadne, on ziza, ja snivam a uavazujem nad tym, zeby som to tak nemala...on kona a dakuje, ze sa mu naskytla moznost...nie je to pravidlo, je to len priklad.

a s tym hrabanim sa v mobile...to je tak...raz, dva krat ta to mrzi a potom ta to uz nemrzi...ked chudnes a zacnes jest cokoladu, ratas kocky a kalorie...ale ked zistis, ze uz si ju zjedla celu, celu tu velku cokoladu, tak uz ti je to jedno, das si aj druhu, ak ju doma najdes, lebo uz aj tak neschudnes, tak co...tak nejak to je aj v zlozitejsich situaciach...

salfusco
25. aug 2016

@madeline1 provokovat ako? Ze mam niečo vo svojom súkromnom zariadení? Provokacia je cielená činnosť,to keby som jej tie fotky preposielal alebo lepil nad posteľ.Takze o provokaciu nejde a keď má žena problém so žiarlivosťou alebo sebadôverou,tak to je o niečom inom

madeline1
25. aug 2016

@salfusco naco potrebujes mat vo svojom sukromnom zariadeni fotky inych nahych zien? pred spanim sa na ne rad pozries? alebo na co? 🙂 prepac ale podla mna je to skor na smiech...

salfusco
25. aug 2016

@madeline1 ja ich nemám,a rovnako tak aj milióny ďalších chlapov,ale ta otázka je v štýle,akoby som sa spýtal,ze prečo sa ľudia fotia,ked tie fotky aj tak nebudú každý deň pozerat